Şimdi Ara

en uygun 65 bin tl kredi 2.elaraba için? nasıl yapılır babam ve ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a, 1270 kredi puanım var, babam devlet memuru emekli olmak üzere ama olmuyor, 20 bin tl başka kredi ödüyormuş aylık 1000 tl olarak
    bende 3k civarı maaş var babamdada öyle, araba 65 bin civarı nasıl yaparız sizce?

65 bin tl lik arabanin 20 binini pesin isterler kalanina arac kredisi verirler

Sizin puaninizla ihtiyac kredisi vermeyebilirler.ama tasit kredisi verme ihtimali yuksek.cunku arac ipotekli oluyor.

Ama tabiki bankadayla bunu konusun.tutup aracta vermezler sikinti olur

Yada 1270 puan duzenli odemeyle 2 3 ayda maksimum istenilen seviyeye cikar.biraz bekleyin yada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Babaniz 15 20 bin tl ihtiyac kredisi cekip siz arabayi tasit kredisi ile alin

65 bin tl lik arabanin 20 binini pesin isterler kalanina arac kredisi verirler

Sizin puaninizla ihtiyac kredisi vermeyebilirler.ama tasit kredisi verme ihtimali yuksek.cunku arac ipotekli oluyor.

Ama tabiki bankadayla bunu konusun.tutup aracta vermezler sikinti olur

Yada 1270 puan duzenli odemeyle 2 3 ayda maksimum istenilen seviyeye cikar.biraz bekleyin yada

yanıt için çok teşekkürler hocam

bankalarla konustuk, ben 42,5 taşıt kredisi çekicem babam 25 bin tl ihtiyat çekecek

peki bu 25 bin tl ile 42,5 nasıl birleşecek alıcıya nasıl verilecek ?

25 bin tlyi biz peşin taşıt kredisi aldığımız bankaya vereceğiz ve satış işlemnden sonra alıcıya 67,5 bin tl mi geçecek

yada bu 42,5 bin tl yi banka alıcıya vereceği için satıştan sonra, ben 25 bin tlyi hangi esnada vereceğim

bunları çözemedim

• Hic tasit cekmedim proseduru bilmiom valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.