Şimdi Ara

En üst kat daire oturan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler başlıkta belirttiğim gibi dubleks evde oturan var mı aranızda ? Ben tek yaşıyorum,kendime daire bakıyorum 240bin TL ye 3+1 en üst kat, dubleks değil teras falan yok bildiğimiz ara kat daire gibi ama en üst kat , çatı kısmı kapalı, yani üstü düz.
    Tek korkum kışın yağmur da sızıntı yapar mı. Bina sıfır ama işte yalıtım nasıl iyimi yapılmış bilemiyorum .
    Üst katta oturanlar varsa yada daha önce oturmuş olanlar yorum alayım .
    Not: Balıkesir Akçay da ikamet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 21 Ekim 2019; 21:30:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapar tabı 10 yıldabır bakım gerektırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

yapar tabı 10 yıldabır bakım gerektırır
    Acaba vazgeçip normal daire mi baksam

• arakat bakcan hem satması kolay olur
  • Hocam ben ailemle giriş kat evde oturuyorum evimiz kötü ama bunada şükür. ev evdir yeterki başınızı sokacak bir yer olsun. alın normal bir ev yaşayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Hocam ben ailemle giriş kat evde oturuyorum evimiz kötü ama bunada şükür. ev evdir yeterki başınızı sokacak bir yer olsun. alın normal bir ev yaşayın :)
    Elimde yetki olsa bodrum ve giriş dairelerine iskanı kaldırırım. Onun yerine iki kat daha imar veririm. Herkes iyi evde otursun. Bodrum, giriş katları falan garaj olur, yeri iyiyse dükkan olur.
  • O fiyatlara akçay da mustakil evlerde bulabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapan evler gördüm.Yeni binalar hemde ,mütahitler pek özenmiyor yalıtıma. Kiracı veya ev sahibi kim oturuyorsa ona kalıyor düzelttirmek bazen
  • teras olsaydı yapardı. terasin altında oda vs olsaydi mutlaka yapardı. teras yalıtımı bir sanattır ve bizim dandik müteahhitlerin önem verdiği bir konu değildir.

fakat bu örnekte çatı olduğu için akma yapmaz merak etme. tabi çatıya sığırın biri çıkıp yürüyüp kiremitleri kırmadıgi sürece. fakat çatıda isi yalıtımı yapılmış mı ona dikkat et. anlamıyorsan bilen birini çağır baksın.

ısıtmasi sorun olabilir diyeceğim ama hem evin ufak olması hemde akçay da olması bunu ortadan kaldırıyor.

• Dubleks sıkıntı maazallah çoluk çocuk merdivenden yuvarlanırlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Giris kati ve en ust kattan alma, zaten bu katlar ara katlara gore daha ucuz olur.

• Ohoo bizim dubleks. Yağmur yağında evde şemsiye açıyoruz. Televizyonu felan naylon geçiriyoruz. Yağmur evin içine yağıyor. Tek iyi yani su faturan az gelir. Bedava duş alıyoruz ondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben,m kafama takılan evin ısıtması.. Malum doğalgaz ile ısınan dubleks evin kışın nerden baksan 500 600 lira faturası vardır.
  • Daha önce dubleks evde oturdum kesinlikle eziyet. Çatı katı kışları buz gibi , yazlarıda ateş topu gibiydi. Bunun neticesinde kol gibi gelen doğalgaz , elektrik faturası da bonusu . Her gün o merdivenleri in çık gözünde büyüyor.
    Allah'tan lüks bir siteye taşındım da kurtuldum.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Show time...

• Gider siteden daire alırsın.. Üstünde hayvanın teki güm güm gürültü yapar.. O zaman anlarsın çatı katının rahatlığını.. Hele birde mülteçi ise hapı yuttun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çatı düzgünse uzun yıllar akıtma yapmaz ancak 2+1 dubleks cok klostrofobik olur kucucuk alanda salon asagida 2 oda yukarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

O fiyatlara akçay da mustakil evlerde bulabilirsin
    Kardeş sen Akçay'a en son ne zaman geldin,bu paraya müstakil ev Akçay da bulmak imkansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

teras olsaydı yapardı. terasin altında oda vs olsaydi mutlaka yapardı. teras yalıtımı bir sanattır ve bizim dandik müteahhitlerin önem verdiği bir konu değildir.

fakat bu örnekte çatı olduğu için akma yapmaz merak etme. tabi çatıya sığırın biri çıkıp yürüyüp kiremitleri kırmadıgi sürece. fakat çatıda isi yalıtımı yapılmış mı ona dikkat et. anlamıyorsan bilen birini çağır baksın.

ısıtmasi sorun olabilir diyeceğim ama hem evin ufak olması hemde akçay da olması bunu ortadan kaldırıyor.
    Daire 3+1 ben yukarıda 2+1 yazmışım yanlış yazmışım. Çatı düz çatı , İstanbul'da Dumankayanın sitelerinin çatısı gibi,yani öyle kremitli bildiğimiz çatı değil. Isınma sorun değil merkezi sistem kömür alıyorsun her yıl.istedgin gibi ışın bütün odaları aç yansın yani. Tek korkum inşallah akmaz, soruşturdum komşulara akıyor diyen olmadı hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: gate100

çatı düzgünse uzun yıllar akıtma yapmaz ancak 2+1 dubleks cok klostrofobik olur kucucuk alanda salon asagida 2 oda yukarda
    Yukarıda yanlış yazmışım daire 3+1 dubleks değil ,en üst kat dubleks değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.