Şimdi Ara

En üst kat daire oturan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar açıklamayı düzelttim, bana yanlış bilgi verilmiş,daire arkadaşım bakmıştı ilk önce sonra ben gittim, daire bildiğimiz ara kat gibi yani dubleks değil ama en üst katta.Ve daireyi satın aldım artık. Şimdilik herşey güzel gibi, komşulara sordum akma yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebiqboss

Hocam ben ailemle giriş kat evde oturuyorum evimiz kötü ama bunada şükür. ev evdir yeterki başınızı sokacak bir yer olsun. alın normal bir ev yaşayın :)
    Haklısın kardeşim başımı sokacak evim olsun benim içinde yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Ben,m kafama takılan evin ısıtması.. Malum doğalgaz ile ısınan dubleks evin kışın nerden baksan 500 600 lira faturası vardır.
    Ev dubleks değil ,normal ara kat gibi ama en üst kat. Akçay'a henüz doğalgaz gelmedi,burada yani aldığım binada merkezi sistem var, kazan yanıyor ,her yıl kömür parası veriyorsun ve istediğin gibi ısınıyorsun,istersen evdeki tüm kaloriferleri sabaha kadar aç yani.

• Daha önce en üst katta kalmıştım, yağmur yağınca full sızıntı oluyordu, o kadar düzeltmeye çalıştılar ama düzelmedi sadece biraz azaldı sonra yine aynı terane devam. Bence başka daire bak.

• berlin007 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum o dediğin sistemi. Doğal gaz'a göre bence daha mantıklı merkezi kömür ısıtma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.