Bildirim
en ucuz z-5500 nerede?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de almayı düşünüyorum
660 milyona kdv dahil z5500 var hızlısistem'lerde zannedersem. daha da ucuzunu bilen varsa söylesin lütfen =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabonis -- 7 Şubat 2006 16:39:36 >_____________________________ http://konyaliportlandlilar.blogspot.com/ --- NBA Blog -
http://www.hs.com.tr/urun_listesi.asp?altgrup_id=31
buradan bakabilirsin hızlı sistemde z-5500 820 ytl falan yapiyo hiç de ucuz değil aksine çok pahalı_____________________________ -
çok pahalı ya okadar para verilmez ona
peki nerede sordun hangi hızlı sistem bayisinde _____________________________ -
660 ytl ye kdv dahil bulduysan ben birtane daha alayım o zaman telefonu varsa oranın verirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: sabonis
hay allahım internet fiyatları güncellenmiyor, ben gidip bizzat sordum. sen istiyorsan al 820 milyona bişi diyemicem
_____________________________ Marantz PM14-MKII KI,Marantz CD-14 ,Marantz ST17 Tuner + JM-LAB FOCAL Electra 1027 be -
Arkadaşlar, son zamanlarda z5500ü 650 ytl. civarında bulduğunu yazanların sayısı hızla artıyor.
Ben geçen yaz başında 645ytl.ye almıştım.
Yani 650-660ytl.ye bulursanız kaçırmayın derim, çünkü bu fiyata bence artık bulunmaz gibi.._____________________________ Everything that has a beginning has an end -
ben 3 hafta önce kadikoyden yazicioglu ishanindaki 4. katta olan karizma bilgisayardan aldim. kendisi hizli sistem bayisidir. 670 ytl kdv dahil. _____________________________ 
_LOGITECH Z5500 5.1 DIGITAL - CREATIVE AUDIGY 2 ZS_
-
quote:
Orjinalden alıntı: divxmaker
ben 3 hafta önce kadikoyden yazicioglu ishanindaki 4. katta olan karizma bilgisayardan aldim. kendisi hizli sistem bayisidir. 670 ytl kdv dahil.
işte buradan bahsediyorum. bilip bilmeden 820 ytl falan demeyelim yani arkadaşlar._____________________________ http://konyaliportlandlilar.blogspot.com/ --- NBA Blog -
820 fln olurmu ya o site yenilenmiyodur
pc gold da 484$ kdv dahil,
1.329 kurdan hesapladım 643 ytl oluo (peşin alırsanız yannız)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 7 Şubat 2006 19:08:19 >_____________________________ -
Selamlar
12 Taksitle fazlada olabilir
650 YTL veya ucuz bulabilirmiyiz şu an için almayı düşünmüyordum fakat bu gidişle Z-5500 kalmıyacak gibi bir his oluştu
herkes Z-500 arıyor en iyisi biraz kasıp alalım bir tane sonra toplarız PC yi
En ucuz taksitli olan yerleri arkadaşlar yazmış mesela hızlısistem
Z-5500 650 ye 15 taksitle bir arkadaş bahsetmişti heralde daha ucuzu yok
Alan veya gören arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
saygılar..._____________________________ ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz
åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ -
quote:
Orjinalden alıntı: sabonis
quote:
ben 3 hafta önce kadikoyden yazicioglu ishanindaki 4. katta olan karizma bilgisayardan aldim. kendisi hizli sistem bayisidir. 670 ytl kdv dahil.
işte buradan bahsediyorum. bilip bilmeden 820 ytl falan demeyelim yani arkadaşlar.
sadece internet sitesinden baktım nereden biliyim yenilenmediğini. söyleyebilirsin yenilenmiyo diye sanki sana taş atıyorum sana. hemen dalaşmaya kalkmayalım arkadaşlar. kimsede kötü niyet yok
_____________________________ -
www.koysepete.com da 437$+kdv,bir göz at bakalım...
_____________________________ O güzel yüzünü görmeyen ressam, bilmez ki; dünyaya kör gelir gider... | | -
arkadaşım adanada hızlı sistemde o set 860ytl yani alınmayacak kadar pahalı seti 660ytl ye bulursanız kaçırmayın derim yani 860 nerde 660 nerde eğer adanada 660 olsaydı bir dakka durmazdım ben helede pahalı bir seti bukadara bulamk ben sırf quadral seti piyasa derğerinden ucuz diye salona alıp koymak istiyorum fakat ailem izin vermiyor napacaksın onu diyorlar özelliklede annem kablolardan nefret ediyor eğer karşı çıkmasalar alıp ben bile satsam eminimki kar ederim neyse konuyu fazla dağıtmayım arkadaşım çevrende müsaitse 660ytlye kaçmaz o setsadece kaliteli bir amfi +receiver 500wattlık olanlar 400ytl civarı set beleşe geliyor gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 7 Şubat 2006 21:06:09 >_____________________________ P4 3GHZ 256MB Abit RadeonX700 80GB Seagete HDD Fly 3000TV Audgy DE 5.1 512MB ram AsusPgdPro1 anakart Samsung 793DF 17"monitör Philips A3.610 Acoustic Fusion 5.1 + MSI M645 Megabook Dizüstü + Hp photo smart 735 + Cnet CAr 854 wireless modem + Altec Lansing ATP3 2.1 + Orite webcam pc 390A + Hp deskjet 3650 + Leadtek A340 + Creative ZEN NEEON mp3 player -
bırakın 660ytl yi 643ytl ye war daha ne olsn
643 ytl gold'da gerçi =) gold'dan almak sorun olabilir hehe _____________________________ http://konyaliportlandlilar.blogspot.com/ --- NBA Blog -
quote:
Taksitlemi yoksa peşinmi aldın
Bu gibi ürünleri internetten almak bana yanlış geliyor internet harici taksitle 650 civarı bulabilecegim yerler hakkında bilgi
Saygılar..._____________________________ ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz
åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ -
evt cogu site de guncellemiyo.. gold un sitesinde 450$+kdv dio.. gittim sordum 40$ daha ucuz fiyat cektiler..
650ytl taksitle biras zor ama
quote:
Orjinalden alıntı: Zuhi
evt cogu site de guncellemiyo.. gold un sitesinde 450$+kdv dio.. gittim sordum 40$ daha ucuz fiyat cektiler..
650ytl taksitle biras zor ama
Arkadaşın birisi 410$ 15 taksitle aldığından bahsetmişti 650 civarında bir fiyat ediyorda
nerden almış hatırlamıyorum biliyorsun kim neye tutturusa o fiyata satıyor belki bulabilriz
ucuz bir Z-5500
Saygılar..._____________________________ ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz
åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦
Benzer içerikler
- elyaf nerede satılır
- woofer nedir
- jbl boombox 4
- ses sistemi markaları
- marshall middleton 2
- ses bombası
- xiaomi sound party
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı