Şimdi Ara

DREAMBOX' a en iyi alternatif nedir...? (EN UCUZ OLANI...?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ayıptır söölemesi 117cm led TV aldık ama eldeki SD uydu alıcı pek bi zayıf kaldı...

Dreambox HD 500 önerdiler, malum serverlara bağlanmak için ama 750TL de pek bi pahalı geldi...

Şimdi bu dreambox'ın yaptığı işi baş ağrıtmadan yapacak, en ucuzundan HD bi receiver lazım ama hangisi...? kaça...? Lütfen yardım... Ankaradayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 18 Aralık 2010; 12:36:10 >

• Selam,

Ucuz HD cihazların resolution dept (çözünürlük derinliği) oranı düşüktür. Yani ucuz HD cihaz
    ile kaliteyi nefaset düzeyinde almanız mümkün değildir.

HD yayınlar henüz yaygın olmadığı için cihaz olarak, SD özellikli Dreambox 500s alınız.
    Klon modelleri 110 - 140 TL arasındadır.

Kolay gelsin.
  • Kardeş en ucuz olarak ve kaliteli olarak atlanta hd öneririm hdler arasında hem fiyatı uydun hem performansı
  • Kardeş hiç kafanı yormadan git dreambox 800hd al keyfine bak.Bendede 117cm tv var ve uzun süren araştırmalarım sonucunda 800hd alıcam hafta içi.
  • 230tl civarı hiremco fx turbo hd var kardeşim hem ucuz hem güzel ben titanx hd max kullanıyorum eniştede dreambox 800 görüntü kalitesi arasında fark yok gibi,ccam ile sorunum yok sadece hd ve sd yayınlar arasındaki geçişte yavaş o kadar server iyi olduktan sonra canavar gibi alet ben 300tl'ye herşeyiyle aldım:)kurulum falan dahil bence hiremco'ya bak,şimdi birileri bir sürü şey söyleyecek makina hakkında boşver denediğim ve kullandığım alet ucuza iyi görüntü aldım takır takır izliyorum,dreambox 800'de takılmalar var bendede var arada oluyor
  • atlanta hd box işini görür hocam hiremco dan iyidir. ama daha ucuz olsun dersen hiremco da işini görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.