Şimdi Ara

en ucuz z-5500 nerede? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • www.nekadar.com .. binlerce e ticaret sitesi arasından aradıgınız urunun en ucuza nerde satıldıgını soyluyor elektronık bılgısayar gıyım alakalı alakasız ne aklınıza gelıyorsa.. burada aratın ...

saygılar

Orjinalden alıntı: Ozdamar

www.nekadar.com .. binlerce e ticaret sitesi arasından aradıgınız urunun en ucuza nerde satıldıgını soyluyor elektronık bılgısayar gıyım alakalı alakasız ne aklınıza gelıyorsa.. burada aratın ...

saygılar

abi o sitelere inanmayın...
    1000 üründen 1 i dediğin gibi çıkıyor...

misal z 5300 koysepete de 330 milyon,
    ama dediğin siteye bakarsak z 5300 en ucuzu 358 milyon...

ayrıca sitedeki açıklama şu Sitemizde Kayıtlı Mağazalar Arasında En Düşük Fiyatlar Gösterilmektedir.

yani en iyisi yine kendin araştıracaksın....

• nekadar dada yok malesef daha çok arayacağız galiba
  • hala arayan arkadaşlara kötü haber geçen hafta gold da gittim bir tane kalmıştı oda kurulmuş göstermek amaçlıydı satan çocukla konuştum bana 1 milyara yaklaştı dedi o kadar valla ben ounu yalancısıyım bilginiz olsun.saygılar

Orjinalden alıntı: logıtech z 5500
    hala arayan arkadaşlara kötü haber geçen hafta gold da gittim bir tane kalmıştı oda kurulmuş göstermek amaçlıydı satan çocukla konuştum bana 1 milyara yaklaştı dedi o kadar valla ben ounu yalancısıyım bilginiz olsun.saygılar

Selamlar

Evet onun yalancısısın çünkü bilmeden konuşmuş yalan söylemiş satıc

Ben merkezdekilerle konuştum 15-20 gün önce Teşhir ürünü varmış onu 430$ verelim dedi ama Avrupadaki şubesinin birindeydi o son ürün o şube satmadı (Ayrıca merkezdeki görüştügüm kişi o ürün büyük ihtimalle arızalı yada iade edilen ürün olduğu için satmamış olabilir dedi ) Mantıklı çünkü 10'a yakın şubeden sadece neden onda var teşhir ? mantıklı geldi

1000 YTL ye yaklaşmış olduğunu söyleyip milleti hıslı sisteme mi yönlendiriyorsun

Acıkcası 1000 YTL olursa olsun gidip başka ürün alınır millet bu kadar saf değilki bir ürün tutuldu diye bu kadar artış olursa az tutulan bir ürün olur çıkar

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 16 Mart 2006; 17:12:03 >

• ben çok aradım bir çok yerde yok olanlarda 800 ytl. den aşağı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt23 -- 16 Mart 2006; 17:29:13 >

Orjinalden alıntı: åziz

quote:

Orjinalden alıntı: logıtech z 5500
    hala arayan arkadaşlara kötü haber geçen hafta gold da gittim bir tane kalmıştı oda kurulmuş göstermek amaçlıydı satan çocukla konuştum bana 1 milyara yaklaştı dedi o kadar valla ben ounu yalancısıyım bilginiz olsun.saygılar

Selamlar

Evet onun yalancısısın çünkü bilmeden konuşmuş yalan söylemiş satıc

Ben merkezdekilerle konuştum 15-20 gün önce Teşhir ürünü varmış onu 430$ verelim dedi ama Avrupadaki şubesinin birindeydi o son ürün o şube satmadı (Ayrıca merkezdeki görüştügüm kişi o ürün büyük ihtimalle arızalı yada iade edilen ürün olduğu için satmamış olabilir dedi ) Mantıklı çünkü 10'a yakın şubeden sadece neden onda var teşhir ? mantıklı geldi

1000 YTL ye yaklaşmış olduğunu söyleyip milleti hıslı sisteme mi yönlendiriyorsun

Acıkcası 1000 YTL olursa olsun gidip başka ürün alınır millet bu kadar saf değilki bir ürün tutuldu diye bu kadar artış olursa az tutulan bir ürün olur çıkar

Saygılar...

size kesinlikle katılıyorum, beklemekte fayda biz almayınca fiyatları mecbur düşürmek zorunda kalacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt23 -- 16 Mart 2006; 17:33:39 >

• X-Fi Xtreme Music ses kartıyla nasıl performans veriyor bu sistem kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Bayadır kafamda war almayı dusunuyorum bu sistemi
    CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ HP REVERB G2
  • Üstkonulardaki X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI adlı konuyu okumanı tavsiye ederim.. @Affan kardeşimiz sağolsun bizi epey aydınlattı
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.