Şimdi Ara

En ucuz ve kullanışlı kablosuz klavye mouse set önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada şu anda yeni çıkan tanınmamış markalar var kablosuz klavye ve mouse de. Sizce hem para olarak hesaplı hem de kullanış ve pil tüketimi konusunda tutarlı bir kablosuz klavye mouse önerebilir misiniz. (artıları ve eksileri ile lütfen..)

• kriterleri ben vereyim, modeli kendin seç.

Klavyede en önemli özellik rahat yazabilme imkanı sağlayabilmesidir. Bu sebeple tuşları yumuşak ve tuş aralıkları geniş modellerden tercih etmelisin ki yazarken parmaklar yanlışlıkla iki tuşa birden basmasın.
    ''ENTER'' tuşunun büyük olmasına ve yön tuşlarının rakam tuşlarından yeterince ayrı olmasına dikkat et.

multimedya özellikli bir klavye tercih et, sana pekçok kısayol imkanı sağlar.

klayye ne kadar büyük olursa kullanımı o kadar rahat olur. Tabii masaüstünde yer problemin yoksa.

Bileklik destekli modellerde yazım işinde senin yorulamamana ve rahatsızlık çekmemene imkan sağlar.

klavye kablosuz olsa da olur, olmasa da. önemli değil.

Fare için de kaydırma tekerlikli - optik rahat tuşlu ve ergonomik olmasına dikkat et.
    farenin kablosuz olması hareket kolaylığı sağlar ama içindeki piller de ağırlık artışına sebep olur, çok önemli değilse kablolu fare kullan.
    Bu kriterlerden sonra fiyat ve kalite konusunda iyi vasıflara sahip A4 Tech gibi bir markanın modelleri arasından tercih yapabilirsin. Set olmasının hiçbir artısı yoktur, beğenine göre ayrı ayrı alabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ahcan

Arkadaşlar piyasada şu anda yeni çıkan tanınmamış markalar var kablosuz klavye ve mouse de. Sizce hem para olarak hesaplı hem de kullanış ve pil tüketimi konusunda tutarlı bir kablosuz klavye mouse önerebilir misiniz. (artıları ve eksileri ile lütfen..)

Kesinlikle kablosuz klavye önermiorum..ben kullandım oyunlarda hiç te iyi değiller..9ytl'lik normal quake klavye kullanıorum daha iyi..aaAaa sen kimsin dersen (bir DOSt)
  • Evet kablosuzu kımse önermıyo
  • microsoft wireless multimedya keyboard 1.0A
    microsoft wireless optical mouse 2.0A
    bu modeli bulursan hiç durma al be kullanıyorum ve oyunlardada çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Robin -- 21 Şubat 2006 3:25:48 >
  • aRKADASIM BISEY SORCAM CEP TELEFONU GIBI SEYLER ETKILIYOMU???
    quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

microsoft wireless multimedya keyboard 1.0A
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

microsoft wireless multimedya keyboard 1.0A

Fiyatı ne kadar öğrenebilir miyim acaba o kablosuz setin??sadece merak ettim ben 45yTL werip labtec almıştım o yüzden soruyorum..kablosuz mu asla!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben A4tech kablosuz klavye-mouse kullanıyorum(şu hesap makinesi tuşları solda olandan). oyunlarda hiç de sorun çıkarmıyo ya. ayrıca mouse tepki süresi microsoft mousdan daha kısa(oyunlarda fark ediyo bayaa) bu yüzden biraz hızlı pil yiyor . ama yanında zaten 4 tane pil veriyo. 35$ a falan almıştım.
  • Kablosuz klavye kesinlikle alma uzun süre dayanmaz boşa para verirsin ama alırsın önerim Microsoft kablosuz klavye fena değill
  • microsoftun hiç bir ürününe zırnık para wermem
  • BENDE LOGİTECH S510 SERİSİ VAR. OYUNLARDA SORUN ÇIKARTMADI BU ZAMANA KADAR BİRAZ PAHALI AMA DİĞER UCUZ MODELLERE GÖRE DAHA KALİTELİ, TUŞLARI ÇOK RAHAT FAKAT MOUSE'Yİ HIZLI OYUNLARDA KALDIRMAK ZOR OLUYOR ÇOK ERGONOMİK DEĞİL BU YÜZDEN KABLOLU MOUSE İLE OYUN OYNUYORUM. (İNTERNETTE GEZERKEN YATMANIN TADIDA BAŞKA TABİ VEDE MSN Yİ KULLANIRKEN BÜROSİTTE OTURMANA GEREK KALMIYOR YATAĞINDANDA YAZABİLİYORSUN)
    BENDEN SANA TAVSİYE KABLOSUZ ALMA!
  • Bende A4-Tech RFKB-23 klavye ve RFSOP-48 Mouse var, 2 senedir kullanıyorum ve genel olarak memnunum ama bunlar oyuna moyuna gelemiyor aklında bulunsun. Bi arkadaşımda da Microsoft'un kablosuz seti var ama hiç tavsiye etmem, O'da görüntüsüne kanıp aldı ama memnun değil. Mesela [ctrl]+[c] yaptıktan sonra mouse'u oynatırsan kopya uçuyor, mecburen sağ klik kopyala-yapıştır kullanıyor
  • haydaa bende kablosuz bı takım almayı dusunuyodum..o kadar kotumu yaa...off...
  • logitech s510 ve üzeri ürünler genelde sorunsuz (aşağısını tavsiye etmem daha önce kullanmış biri olarak) bir aydan beri kullanıyorum pil ışığı daha yanmadı (günde en az 3 saat). oyunlarda problem yaşamak istemiyorsan Bluetooth lu bi model al. onlarında fiyatları çok pahalı
  • Logitech G15 Gaming Keyboard $89.00+ KDV
    Alet SÜPER GİBİ GÖRÜNÜYOR
  • microsoft.
  • a4 tech wireless kullanıom oyun program gayet rahat.piyat/performans chok ii.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.