Bildirim
EN UCUZ PERİYODİK BAKIM HANGİSİNDE ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Q7 ve toureg doğuşun olduğu için kazık yersiniz aman uzak durun
Cadillac ve bmw porsheye göre ucuz dur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir araba parasına olur hocam onların bakımlari. Sadece bakımına gücümüz yeter bizim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi listelediğin araçlara bakıyorum, bir de sorduğun soruya bakıyorum, perhiz ile lahana turşusunu bağdaştıramıyorum. Madem böyle araçlara binecek gücünüz var bakımını neden dert ediyorsunuz ki? Ben olsam yakıtlarına bakardım en azından.
Asgari ücretlinin cebinde S4 var! meselesi gibi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: sayaras
Bi listelediğin araçlara bakıyorum, bir de sorduğun soruya bakıyorum, perhiz ile lahana turşusunu bağdaştıramıyorum. Madem böyle araçlara binecek gücünüz var bakımını neden dert ediyorsunuz ki? Ben olsam yakıtlarına bakardım en azından.
Asgari ücretlinin cebinde S4 var! meselesi gibi duruyor.
Eğer Ferrari ,Rolls roycetan falan bahsetseydim evet doğru söylediğiniz Ancak bahsi geçen Araçların ikinci el fiyatları giderek düşüyor,bu nedenle bende fikir edinmek istiyorum,tenkitsiz bilgi dolu yorumlar lazım bana lütfen yardımcı olunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 18 Haziran 2013; 2:14:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sayaras
Asgari ücretlinin cebinde S4 var! meselesi gibi duruyor.
90 larda takılıp,kaldık.Fakirliğin gözü kör olsun
not:yanlış anlamayın,kendim için dedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X