Şimdi Ara

EN UCUZ PERİYODİK BAKIM HANGİSİNDE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar BMW X6 * CADILLAC ESCALADE (HYBRİD OLMAYAN)* MERCEDES ML 3XX CDI* PORSCHE CAYENNE DIESEL*AUDI Q7 TDI*VW TUAREG TDI,Bunların 60.000-150.000 periodik bakımları nasıl? EN HESAPLISI HANGİSİ ??? Acilen bilgi dolu cevaplar verilirse seviniriz.

• Q7 ve toureg doğuşun olduğu için kazık yersiniz aman uzak durun
    Cadillac ve bmw porsheye göre ucuz dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir araba parasına olur hocam onların bakımlari. Sadece bakımına gücümüz yeter bizim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi listelediğin araçlara bakıyorum, bir de sorduğun soruya bakıyorum, perhiz ile lahana turşusunu bağdaştıramıyorum. Madem böyle araçlara binecek gücünüz var bakımını neden dert ediyorsunuz ki? Ben olsam yakıtlarına bakardım en azından.

Asgari ücretlinin cebinde S4 var! meselesi gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Bi listelediğin araçlara bakıyorum, bir de sorduğun soruya bakıyorum, perhiz ile lahana turşusunu bağdaştıramıyorum. Madem böyle araçlara binecek gücünüz var bakımını neden dert ediyorsunuz ki? Ben olsam yakıtlarına bakardım en azından.

Eğer Ferrari ,Rolls roycetan falan bahsetseydim evet doğru söylediğiniz Ancak bahsi geçen Araçların ikinci el fiyatları giderek düşüyor,bu nedenle bende fikir edinmek istiyorum,tenkitsiz bilgi dolu yorumlar lazım bana lütfen yardımcı olunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 18 Haziran 2013; 2:14:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Bi listelediğin araçlara bakıyorum, bir de sorduğun soruya bakıyorum, perhiz ile lahana turşusunu bağdaştıramıyorum. Madem böyle araçlara binecek gücünüz var bakımını neden dert ediyorsunuz ki? Ben olsam yakıtlarına bakardım en azından.

90 larda takılıp,kaldık.Fakirliğin gözü kör olsun

not:yanlış anlamayın,kendim için dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.