Bildirim
Kombi alacağım en iyi Marka hangisi ve Servis olanakları nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
alarko kombi gerçek kombi gerçek konfor.bi de beyaz bi kedi bi şeyler konuşuyodu.kedi ne diyodu yawww -
vaillantparası biraz kasarsa,, demirdöküm ki bizim evdeki demir döküm 5-6 yıl oldu çok memnunuz -
vaillant tan sasma arkadasım sakın arcelikten alma hayatın kararır -
Vailant'ın Protherm die bi yan markası var. Türkiyeye yeni giriş yaptı. Oldukca makul fiyatlarla iyi bir kombi. Serviside bildigin Vailant servisi. Ona bi bakabilirsin. Ancak şuan en iyi kombi hangisi dersen tabii ki BUDERUS derim. Bayag pahalıdır ama ondan ötesi yoktur. -
hocam arcelık servıste calışan bi arkadaşım war arcelık yada beko almadı benden sölemsi yorum yapmıyorum ben -
Arkadaşım sana kombi satalım istiyorsan bizim firmamız var. Öncelikle kombi için sana tavsiyelerim. Alacağın kombinin yaygın servisi olmalı. Yedek parça sıkıntısı olmamalı. Ve opsiyonel özellikli olmalı.
Vaillantı tavsiye etmem ne bakımdan diye soracak olursan. Servisi 1 tane var ve bu yüzden servis ihtiyacını gidermen uzun sürüyor. Arçelik diye bir kombi yok demirdökümle aynıdır. Bunun servislerini biliyorsundur Türkiye genelinde yaygındır.
Benim sana tavsiyem ECA alman neden diye soracak olursan tam 11 yıldır satıyorum. Ve pişman değilim. İstanbuldaysan beni ara 0212 5067251 BALMAK MAKİNAwww.balmak.net reklama girmez dimi Her türlü soğutma ve ısıtma işleriniz yapılır. Bu sektöre 1992 de girdik ve hala dimdik ayaktayız.
-
BOSCH alma! Tüketimi çok fazla. -
para sorun değilse Buderus al..
vaillant demirdöküm felan hikaye...herkez evindeki kombiyi yazmış..biz demirdöküm kullanıyoruz ama tavsiye etmem.. -
En pahalısı ve en iyisi Buderus mu?Valla ben vir kere alacağım bu işin Ferrarisi ne ise onu almayı düşünüyorum . -
Buderus derim..Biz kullanıyoruz çok şükür bi problem olmadı... -
Sakın baymak baxi alma. -
VİESSMAN vardı bide galiba -
en pahalı buderusmu bilmiyorum..ama en iyisi o diyebilirim..
çeşitli modelleri vardır özelliklere göre satıcısı daha iyi bilgi verebilir..2,5 agüzel bir tane alabilirsin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: sansar61
Arkadaşım sana kombi satalım istiyorsan bizim firmamız var. Öncelikle kombi için sana tavsiyelerim. Alacağın kombinin yaygın servisi olmalı. Yedek parça sıkıntısı olmamalı. Ve opsiyonel özellikli olmalı.
Vaillantı tavsiye etmem ne bakımdan diye soracak olursan. Servisi 1 tane var ve bu yüzden servis ihtiyacını gidermen uzun sürüyor. Arçelik diye bir kombi yok demirdökümle aynıdır. Bunun servislerini biliyorsundur Türkiye genelinde yaygındır.
Benim sana tavsiyem ECA alman neden diye soracak olursan tam 11 yıldır satıyorum. Ve pişman değilim. İstanbuldaysan beni ara 0212 5067251 BALMAK MAKİNAwww.balmak.net reklama girmez dimi Her türlü soğutma ve ısıtma işleriniz yapılır. Bu sektöre 1992 de girdik ve hala dimdik ayaktayız.
senin dunyadan haberin yok ben daha 1 hafta evvel arceliğe yaptırdım uzerinde arcelik yazıyor demirdokumde uretse uzerinde yazan gecerlidir bence sen kendi reklamını yapıyosun balmak dediğin ne baymaktan kopyalamısınız
-
Al al ECA al ,sonra günlük 1 derecede,çok soğuk olursa 2 derecede yak ( max.6) sonra aylık 230 kaat fatura gelsin.
Geçen sene temizletmiştim (bakım) üstelik,geçen ay bir sorun için servis geldi ve genleşme tankı değişmesi gerek dedi.Sebep adi fitil kullanılmış olması.Kavga döğüş değiştirtmedim ,içine havamı ne verdi biraz düzeldi.
Bu arada makina 3 yıldır kullanılıyor.Şimdiki aklım olsa alırmıydım ECA. -
sıralamam
1 - kesinlikle buderus ( kullanıyorum akıllı kombi yoğuşmalı % 20 daha az yakıt tüketimi % 107 verim )
2- Viessman
3 - Vaillant
ama buderus tavsiyemdir -
hoja piyasadaki en iyi kombi buderustur.. en iyisini istiyorsan buderustan şaşma..teknik serviside iyidir.. dahada uzatmaya gerek yok.. -
85 m2 daire için 6,00 m peteklerim var güneydoğu cepheli dairem için kombi tavsiyesi istiyorum yalıtım binada mevcvut değil.
marka model hangisini tavsiye edersiniz? -
premix yanma kombilerden şaşma airfel aldım anakartı simens memnunum.....aiefel buderus premix model bak...arkadaşlar direk marka bazlı gitmiş anlamadıkları için donanımdan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Mayıs 2015; 13:19:32 >
Benzer içerikler
- key and peele nereden izleyebilirim
- sevgilime güvenemiyorum
- zatürre geçirenlerin yorumları
- kaplama sunta nasıl boyanır
- üniversiteye kayıt yaptırıp gitmemek
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X