Şimdi Ara

En Ucuz Domanin Nerden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada zaten belirttim. Nerden? Hıı bizden 12ytl, yok 15 ytl yok 11 ytl demeyin lütfen. Reklama gerek yok arkadaşlar. Bu hosting firmaları domaini nerden temin ediyolar? Ne kadara alıyolar?
    Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. SAYGILAR

Al elmanın dördünü
    Sev yiğidin merdini
    Seversen bir güzel sev
    Çekme çirkin derdini
  • [Deleted by Admins]

Turkticaret.net'in calistigi dotregister ( yukaridaki listede de var ):
    http://dotregistrar.com/indexn.html

sanırım acıklayıcı olmuşumudur...

Orjinalden alıntı: kostebek

en ucuzu yahooda sanırım kampanyalı 1.9$ dolar 2.sene uzatlası 9$(ben 3 tane aldım )
    ama tavsiyem ucuzu niye kacıcaksın saglam site istiyosan paraya kıy niobeweb.com (6.9$ - kendi siteminkini burdan aldım )
    aydanhost da .info (3.5 ytl kdv dahil- bitanede burdan aldım oha demeyin wallaa)

sanırım acıklayıcı olmuşumudur...

info ya ohaa demeye gerek yok cunku fiyatı suan 0.90 civarı yani 1,40 YTL bile degil şuan gerçek fiyatının 3 katı civarında almıssın sen zaten anca buna ohaa derlerse diyebilirler

birde LiLattah'ın da dedigi gibi ucuz a almak istiyorsan directi de de onlinenic de de enom da da nerde olursa olsun kaporayı yüksek ödemelisin bu sayede ödedigin peşin paranın büyüklügüne göre domain kredi fiyatında düşüyor mesela 199 dolar a yanılmıyorsam directi de 7.99 a geliyor bir domain kaydı atıyorum 299 ödemis olsan mesela 7.50 ye gelcek gibi yani fiyat arttıkca domaini kayıt kredininde fiyatı düşecek 6,45-6,50 civarına kadar düşüyor sanıyorum minumum deger olarak bunun içinde binlerce dolar ödemelisin bildigim kadarı ile o yuzden ucuz ucuz diye kılı kırk yerden kırpmayın 1-2 dolar dan kacmayın insaf yani bu bi tek bizim ülkede vardır eminim ne kadar üç kağıtçı yada beleşçi bir milletiz anlamadım gitti ve bişi daha diycem yahoo dan 2 dolar a domain aldınız bu seneye 10 dolar oldu diyelim o zaman napacaksınız suan 7-8 dolar a veren yerleri pahalı buluyorsunuz o zaman napacaksınız merak ediyorum sanırım yahoo domain transferine felan izin vermiyordur o fiyata sattıgına göre domaini de transfer edemezseniz halinizi görmek isterim dogrusu :)

Not : sonlara dogru yazdıgım yazılar genellemedir kimse sahsi algılamasın lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

info ya ohaa demeye gerek yok cunku fiyatı suan 0.90 civarı yani 1,40 YTL bile degil şuan gerçek fiyatının 3 katı civarında almıssın sen zaten anca buna ohaa derlerse diyebilirler

oha demeyin demek istediğim bu kadar domaini neden aldın manasında oha diyebilirler...

bide 0.9 luk yer şeklinde değilde adres verirsen daha iyi olur lütfen bide ordan almak istiyorum

ama önce reseller bayilik alman gerekcek oradan

ama önce reseller bayilik alman gerekcek oradan

tabi her domain alırken bide reseller alıyım hatta hatta kendi serverimi alıyım ki yanında sıfır nokta bilmem küsürden domain versinler....

tebrikler güzel mantık...

hatta 6,49 dan aldırırım meraklanma sen

ama istediğim kampanyalardan bahsediyorsanız yanında bu kampanyaının diğer şartlarınıda yazmanız...(tıpkı ilk mesajında yapMAdıgın gibi )

Orjinalden alıntı: gmail83

sen directi ye kayıt ol 6,99 dan domain aldırırım bes kuruz depozito ödemeden merak etme :)

hatta 6,49 dan aldırırım meraklanma sen

Bende sabahın 6 sına kadar bunu merak ediyordum valla açıkladığın iyi oldu artık uyuyabilirim.

Sen şuna gel alt bayim ol desene. ama mesajı atan kişi ana firma olma konusunda araştırma yapıyor gecenin bir vakti para kazanmayı bir kenara bıraksakta sadece forum amacına uygun bilgi paylaşımını yardımlaşmayı yapsak hani bir zamanlar sevgi vardı falan filan ama sanırım boş artık.

NOT : SEVGİLİ DH YÖNETİMİ BİLMEM FARKINDAMISINIZ AMA ARTIK BU KONULARDA ÜYELERİNİZİN SABRI SON NOKTADA. UMARIM BİZDEN ÖNCE SİZ BİRŞEYLER YAPARSINIZ..

• quote:

sen directi ye kayıt ol 6,99 dan domain aldırırım bes kuruz depozito ödemeden merak etme :)

bu iyliğini unutmucam

http://www.domainsite.com/check_our_pricing.php

Aslında domain alırken fiyata pek bakmamak gerekiyor (tabi kişisel kullanıcılar için). Çünkü zaten domain ucuz bişey ve domain fiyatları arasında pek fark yok. En fazla 2ytl fark oluyor. Buda çok önemli bir miktar değil. Bence sitenin kontrol panelinin kullanışlığı önemli.
    Ben eskiden Dotregistrar.Com dan alıyordum ama artık DomainSite.Com dan alıyorum. Aldığım yeri değiştirmemin tek sebebi sitenin daha kullanıcı dostu olması.

Bazı şirketler domaini kendi adlarına kaydettirirken bazıları da müşteri yani sizin adınıza kaydettiriyorlar.

Bazı şirketler aldığınız domaini bir alana yönlendirmek istediğinizde yönlendirme ücreti alıyor.

Bu konulara dikkat etmek lazım...
  • Peki arkadaşlar bu yahoodan alınan domainlerde sorun çıkıyormu? Yönlendirme yapan arkadaşlar varmı? Yahoo dan almak için ne gibi bir işlem uygulamak gerekiyor. Arkadaşların dediği gibi ucuz diye ille de reseller mi almak gerekiyor? SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r_korkmaz44 -- 12 Eylül 2006; 2:35:09 >

Al elmanın dördünü
    Sev yiğidin merdini
    Seversen bir güzel sev
    Çekme çirkin derdini
  • ben aldım şu an için problem cıkmadı sadece 1 arkadaşımda ödeme problemi oldu oda limiti olmadıgı için :)

hatta ben yarın bidaha alcam mp3 sitesi açmayı düşündük arkadaşlarla e bildiğiniz gibi saten domain uzun ömürlü olmıcak tutarsa 3-4 ayda banlancağı için 1.9$ alıyım

quote:

Yönlendirme yapan arkadaşlar varmı

YÖNLENDİRmeden kastın nasıl yani var olan bi adrese yonlendirmek mi hosta yonlendirmek mi...
    eger hosta yonlendirmek ise domain 18 dakika içinde aktif oluyor ondan sora tepe tepe kullan

2. sne domain süresini uzatmak 9$ onuda belirtiyim....

tek bilmedğimi şey onuda belirteyim ki aacba domainin transfer yapabiliyormuyuz.... itşe bu???

quote:

Arkadaşların dediği gibi ucuz diye ille de reseller mi almak gerekiyor

sen host da mı alcaksın ?? bu kısmı anlamadım ??

• http://www.televizyonelestirmeni.com/?p=18

hiç başım ağrımasın diyorsanız.

ve en pahalı host şirketlerinden birinin sınırları olmayan hizmetini 97$ indirimle almak istiyorsanız burayı kullanın..

ayrıntılar yukarıdaki sitede yazıyor..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.