Şimdi Ara

En Ucuz Domanin Nerden Alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabi fazla oynamıyor fiyatlar ama hosting de oynuyor
  • Yahoodan domain aldım. Satın alma esnasında ve sonrasında biraz enteresan hissediyorsunuz, çünkü karşınıza gelen arayüz, domain satan bir siteye benzemiyor. Değişik. Ama 1.99'a alabiliyorsunuz. Bunu yapabilmek için bir kampanya koduna gerek vardı ben aldığımda, bunu da googleye yahoo coupon code yazarak bulmuştum.
    Örnek olarak gösterebileceğimhttp://whois.domaintools.com/djsensin.com ; kişi adına kaydediyor domaininizi.
    Sırf arkasında Yahoo var diye aldım, memnunum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9291889/mpage_1/key_//tm.htm#9333823

hostta lazımsa burada konuşştuk.

kredi kart yada sanal ile alırken dolar hesabı olmasına gerek yok banka çevirir.

Orjinalden alıntı: peacefire

yabancı sitelerden alırkan kredi kartınızın hesabı dolar hesabımı olması lazım ??
    türk sitelerinde .net uzantılı domainler 20 milyon falan
    yahoo'da 2dolar falan... neden bu kadar fark var ?¿

evet cunku yahooda da 2. sene uzatması 9$ ;)
    yani yahoonun ilk kez domain alcakları ufak bi kıyağı diyebiliriz...

yabancı sitelerden alırkan kredi kartınızın hesabı dolar hesabımı olması lazım ??

Nerede 20 Milyon yaw. 10-12 YTL bir sürü satan var türk sitelerinden

Yahoo dan alıyorlar 1.9$ a falan ilk yıl sonra ikinciş yıl kredi kartınızdan hiç sormadan çeksin 9$ da görürsünüz az mı arkadaş yandı benim öyle

http://www.loadimg.com > Resim Paylaşım Sistemi
    http://www.megaliste.com > Professional Link Directory
  • yahoo dan

Orjinalden alıntı: byLiLattah

quote:

Orjinalden alıntı: gmail83

sen directi ye kayıt ol 6,99 dan domain aldırırım bes kuruz depozito ödemeden merak etme :)

hatta 6,49 dan aldırırım meraklanma sen

Bende sabahın 6 sına kadar bunu merak ediyordum valla açıkladığın iyi oldu artık uyuyabilirim.

Sen şuna gel alt bayim ol desene. ama mesajı atan kişi ana firma olma konusunda araştırma yapıyor gecenin bir vakti para kazanmayı bir kenara bıraksakta sadece forum amacına uygun bilgi paylaşımını yardımlaşmayı yapsak hani bir zamanlar sevgi vardı falan filan ama sanırım boş artık.

NOT : SEVGİLİ DH YÖNETİMİ BİLMEM FARKINDAMISINIZ AMA ARTIK BU KONULARDA ÜYELERİNİZİN SABRI SON NOKTADA. UMARIM BİZDEN ÖNCE SİZ BİRŞEYLER YAPARSINIZ..

burada bir reklam olayı yok sen herkese neden bu sekilde yaklasıyorsun ??

benim reklam yaptıgımı düşünüyorsun ve suclu olarak görüyorsun demek peki kendi durumun nedir forumda yardımcı olma bahanesi ile asıl reklamı bence sen yapıyorsun belki sinsice belki efendice orasını bilemem artık benim maksadım burada directi.com un fiyatları düşürdügü ve herkesin o fiyata hizmet alabilecegi eger ben reklam yapsaydım direk sizler gibi su su adresimi ekle gel görüşelim sana bu sekilde saglarım hizmeti derdim merak etme bence millete karşı ön yargılı davranmayın kimin ne oldugu veya kimin ne kadar iyi yada ne kadar kötü oldugu belli olmaz yukarda allah var herşeyi görüyor o herkesin içini biliyor nede olsa

• quote:

Orjinalden alıntı: Webdragon

quote:

Yahoo dan alıyorlar 1.9$ a falan ilk yıl sonra ikinciş yıl kredi kartınızdan hiç sormadan çeksin 9$ da görürsünüz az mı arkadaş yandı benim öyle

site adresi verebilirmisin ?¿
    pm atarsan veya burdan yazarsan sevinirim...

• hostticcaret.net e gir bak mesela 12 ytl civarı orada domain
  • İlle arkadaşlar 600-700$ verip toplu şekilde mi almak gerekiyor? Diyelimki toplam 10 tane domain alacam. Bunun için 600-700$ vermek gerekmiyor sanırım. Arkadaşlar siz Hosting işleten arkadaşlarım. Sizler neren alıyorsunuz domainleri. Sanırım bunu söylemekle birşey kaybetmezsinizi sanırım. Zaten toğu topu en fazla 10 YTL kar edebilirsiniz. Devlet sırrı da değil. Ben yahoodan alırsam sorun yaşarmıyım arkadaşlar. En iyi yöntem hangisidir? Nereden alırım bu domainleri. Şimdiden teşşekkür eder saygıalr sunarım.

Al elmanın dördünü
    Sev yiğidin merdini
    Seversen bir güzel sev
    Çekme çirkin derdini
  • quote:

Orjinalden alıntı: r_korkmaz44

İlle arkadaşlar 600-700$ verip toplu şekilde mi almak gerekiyor? Diyelimki toplam 10 tane domain alacam. Bunun için 600-700$ vermek gerekmiyor sanırım. Arkadaşlar siz Hosting işleten arkadaşlarım. Sizler neren alıyorsunuz domainleri. Sanırım bunu söylemekle birşey kaybetmezsinizi sanırım. Zaten toğu topu en fazla 10 YTL kar edebilirsiniz. Devlet sırrı da değil. Ben yahoodan alırsam sorun yaşarmıyım arkadaşlar. En iyi yöntem hangisidir? Nereden alırım bu domainleri. Şimdiden teşşekkür eder saygıalr sunarım.

directi den alabilirsin 6.49 suan domain fiyatları ve depozito vermenede gerek yok

www.directi.com
    www.resellerclub.com

bunlar url'leri bu yerin

• quote:

Orjinalden alıntı: Webdragon

yabancı dil bilmiyorsa gitsin turk firmasından alsın tabi.... Orda soruyor Kredi Kartı Numaranızı saklayıp sonraki senelerde otomatik odeme yapılsın mı diye :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

en ucuzundan almak istiyorsan onlinenic.com dan alabilirsin şahsen bende müşterilerime ordan alıyorum...

Abi pardon bunun neresi ucuz?
  • Öncelikle selamlar herkese yanlış konuları aydınlatmak adına ilk önce yahoo dan başlayalım yahoo ilk sene 1,99 a verdiği domainleri sonraki seneler de 35$ alacağınız söylüyor!!.. 9 dolar değil !! son düzenlemelerden sonra durum yahoo da böyle...

Domain vs alacaklara ücretsiz alt bayilik verebilirizwww.domain34.com bir resellerclub, enom bayisidir. ayrıca web sitemizden de güvenle alışveriş yapabilirsiniz.. Diğer firmaların aksine %100 müşteri odaklı çalışmalarımız ve beğenmediğiniz ürünleri 30 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınız var (domainler hariç) ayrıca satış ortağımız da olarak web sitenizden para kazanabilirsiniz.

Reseller club ücretsiz alt bayimiz olmak için bizimle temasa geçebilirsiniz.

Herkese saygılar.
    www.domain34.com

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.