< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
2. El 100 bini devirmiş aracı alıyorsun, karşına ileride nasıl bir sorun çıkaracak bilmiyorsun, senden önceki kişi o aracı nasıl kullandı bilmiyorsun, sokuyorsun kıçı kırık bir ekspere ve sana kaporta da bu boya var amortisör şöyle böyle diye.
Kaç gündür 2. El araç baktım. Yemin ediyorum millet şaşmış. Adam aracı 25k yapmış sıfır ile arasında 5-6 bin tl fark var. Bu en iyi niyetli satıcı. Diyorum modeli düşüreyim ve km den feragat edip daha üst segment lüks bir araç bakayım fakat gel görki çıtır hasar 10.000 tl, aracım gamzeli (dolu hasarlı tavan filan gitmiş) kaza boya değişen yok ama araçta 15-20 bin hasar kaydı. Vallahi kafayı yedim ve en sonunda sıfır km araca yönlendim. Kusura bakmayın arkadaş bazı kullanıcılar var motorun anasını ağlatıyor düşük kilometreler de. 10 bin km de yağ yakan araç alanlarıda gördüm. Tavsiyem kesinlikle şudur. Mesela bütçen 70-80 bin tl kesinlikle 2. El araç bakma. Ama bütçen bunun çok gerisinde o zaman çok çok iyi araştırarak ve aldığın aracın geçmişini görerek (yetkili servis kayıtları) alın ve asla galericilere bulaşmayın. |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 29 Mart 2018; 23:12:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |