Şimdi Ara

En Son Oynadığınız Oyun ve Yorumlarınız [PLAYSTATION ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • '' En son izlediğiniz film ve yorumlarınız ''
    '' Şuan hangi kitabı okuyorsunuz? ''

gibi forumda başlıklar var bende dedim ki bu başlık neden, daha önceden açılmamış burada :)

Böyle bir format başlatmak için değerli yorumlarınızı bekliyorum. '' Oynadığınız oyun ve Oyun hakkında yorumlarınızı bekliyorum.''

Başlığın amacı ne? neden açtın?

Hepimiz oyuncuyuz, amacım birbirimize yardım etmek. Oyunlar hakkında fikir danışmanlığı, oyunların iyi yönleri, kötü yönlerini tartışma ortamı çıkarmadan eleştirmek. Seviyeli-saygılı-nezih bir başlığın olması dileğiyle sevgiler, saygılar yorumlarınızı eksik etmeyin. Sizden ricam lütfen oyun hakkında spoiler yazacaksanız, spoiler ibaresini kullanarak yazınız.

Oyun adı: XXX
    Oyunun iyi yönleri: XXX
    Oyunun kötü yönleri: XXX
    Size göre oyun puanı 10 veya 5 üzerinden: XXX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 1 Şubat 2018; 12:43:5 >

• Oyun Adı : The Deadly Tower of Monsters

Yorum : Oyunun konusu cok ilgi cekici. Bir Oyunda bir film cekiliyor ve siz her öldüğünüzde yapimci kestiiik diye bagiriyor. Oyun boyunca yapimci arkadasn konusuyor ve filmin cekiminde siz basrol oynuyorsunuz.

Oyun harika olmus. Hikayeyi anlatan arka ses çok hos bir tat katmis oyuna. Zaten senaryo komik ve surukleyici. Oyunun hicbir aninda sıkılmıyorsunuz cunku oyunu anlatan kisi ve yanindaki elaman surekli sohbet halinde. Ozellikle öldüğünüzdeki diyaloglar insani güldürüyor.

Ayrica, oyunun son kismindaki kaplumbaga-yengec karisimi yaratiklar, dinazor yetistiricisinin tipi ve konusmasi, jetpack kullanimi Ratchet & Clank ile asiri benziyor. Hele telepatopus beyni toplayan doktor sanki deadly monster oyunundan alinmis gibi. Kim kimden esinlenmis bilmiyorum ama iki oyun da harika.

Bu oyunun ikincisi ciksa diyeceğim ama yönetmenin akibeti pek iyi olmadi oyunun sonunda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En Son Oynadığınız Oyun ve Yorumlarınız [PLAYSTATION ANA KONU]

OYUN ADI:
    Bloodborn

YORUM:
    Gerçi bilmeyen yoktur,gerçektende güzel kaliteli bir oyun ve bir o kadarda zor.Çok sabır gerektiren bir oyun ama kendisine öyle bağlıyorki yüz defada ölsen daha fazla hırslanıyorsun.Grafikleri,atmosferi verdiği hissiyat çok iyi.Oynamayan varsa çok şey kaçırır tavsiye ederim.

İYİ YÖNLERİ:
    Mekanlar,grafikler atmosfer harika bosslar güzel tasarlanmış her bakımdan ilgi çekici bir oyun

KÖTÜ YÖNLERİ:
    Çok sabır gerektiren bir oyun sabırsız bir insansanız hiç yanaşmayın etrafa zarar verebilirsiniz.

Batman: The Telltale Series

Oyunun iyi yönleri: Olay yerlerinde bulduğumuz kanıtları birleştirip olayı çözmemiz falan Batman'ın dedektiflik yönünü öne çıkarmış keyif alıyorsunuz. Aksiyon sahneleri de fena değil boss savaşında eğlendim baya.

Oyunun kötü yönleri: Oyunun senaryosu çok kötü. Saçma sapan diyaloglarla dolu ergence bir senaryo var. Ayrıca oyun aşırı teknik problemleri çok fazla. Çoğu zaman FPS in 20 ye düşüyor. Oyunda adam gibi grafik yokken nasıl bu kadar kötü optimizasyon yapmışlar anlamış değilim. Arada altyazıların ve seslerin kayması da cabası.

6/10

Oyun Adı: Until Dawn

Yorum: Oyun konu olarak bir grup gencin soğuk bir kış gecesinde ıssız Blackwood Dağında yaşadıkları macerayı, film tadında ele alıyor. Bu gençler ikiz kız kardeşler Hannah ve Beth’in kaybolmalarından tam bir yıl sonra Blackwood Dağında tekrar bir araya gelirler. Ancak bu dağda gençleri bekleyen pek de iyi şeyler yoktur. Blackwood Dağında yalnız değillerdir, onları öldürmek isteyen bir katilden kaçmak zorundadırlar. Bu kısıma kadar okuyunca sanırım klasik bir Amerikan filmi tadında bir oyun gibi düşünmüşsünüzdür. Aslına bakarsanız hikayenin genel yapısı sadece bir katilden kaçmaktan ibaret değil.

İyi Yönleri: Oyunun gidişatını ciddi anlamda etkileyecek seçenekler sunması. Oyunda kontrol ettiğimiz her karakterin ayrı bir kişiliğinin olması ve seçtiğimiz seçeneklere göre bu durumun değişebilmesi. İlginç bir hikayesinin olması. Etkileyici grafikleri ve karlı hava atmosferi. Türkçe altyazı seçeneği olması.

Kötü Yönleri: Zaman zaman düşen FPS oranı bazı oyuncuları rahatsız edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLdacTrack -- 2 Şubat 2018; 2:17:13 >

Oyun adı: Game of Thrones - A Telltale Games Series

İyi yönleri: Dizi izler gibi oyun olmuş oynarken gerçekten çok keyif aldım. O arada kaldığım seçenekler felan insanı geriyor oynarken bunu gerçekten iyi yapmışlar. Telltale'nin The Walking Dead serisinden sonra favorim oldu diyebilirim. 2.sezonu onaylandı diye biliyorum sabırsızlıkla bekliyorum umarım bozmazlar böyle gider.

Kötü yönleri:
    Tam bir karaktere alışıyorum başına bir şey geliyor insanın canını sıkabilir bu durum. Onun dışında sorun yok. Ethan'a üzüldüm :(

Ek şahsi fikrim; Game of Thrones serisi kesinlikle Witcher serisi gibi RPG haline dönüştürülmeli sağlam bir senaryo var diziye göre değil tabi ki romanlarına göre uyarlanırsa müthiş olur. Bunuda yapsa yapsa Bethesda ve ya CD Projekt yapabilir.

Puanım : 10/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 15 Ocak 2018; 18:41:1 >

Oyun adı: Cars 3 : Driven to Win

Olumlu yorum: oynanış çok zevkli. drift yapmak battle modunda oynamak bayağı keyifli olmuş.birde playground diye bir bölüm var çeşitli challenge lar oynuyorsunuz orada. o bölümde keyifli olmuş

Olumsuz yorum: farklı türde modlar var fakat bu modlardaki yarışlar hep aynı harita sıralamasında tek düze gidiyor. şöyleki normal yarış bölümünde sırasıyla A-B-C haritaları varsa battle modunda da yine ilk 3 yarışta A-B-C haritalarında oynuyorsunuz.

Puanım : 10/7

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun: Mafia 3

Konusu:
    Lincoln clay in intikamı

Yorum: Oyun başlarda hikayeyi iyi anlatıyordu ama sonradan cıvıttı başlarda zevk aldığım sonrasında sıkıldıgım bir oyun oldu

Artıları: Diyaloglar iyi , vuruş hissi fena değil

Eksileri: sürekli aynı şeyi yapıyoruz oyunda bir zaman sonra çok sıkıcı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 16 Ocak 2018; 1:38:7 >
  • Oyun adı: Knack

Oyunun iyi yönleri: Basit gibi görünen çocuk oyuncağı denecek cinsten ama oynayınca öyle olmadığını kanıtlayan güzel bir oyun.

Oyunun kötü yönleri: Endo psn den indirdiğim için x ve kare tuşları sadece kareler için kullanılıyor başka bölgelerde hangi tuşlar bilmiyorum zıplama ve vurma hareketi ile oyun sınırlanmış.

Bedava veya bedavaya yakın bulunursa kesinlikle alınıp oynanabilir knack 2 yi oynamayı kesinlikle istiyorum oyun fena sardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 16 Ocak 2018; 7:15:27 >

Oyun adı : Hollow Knight

İyi yönleri: Oynanış çok eğlenceli, grafikler çok güzel, atmosfer dark souls'u andırıyor, dark souls-bloodborne hastalarından biriseniz bu oyunuda oynamadan geçmeyin sakın. F/P oyunu tavsiye edilir pişman olmazsınız. Oyun süresi 30-40 saat sürüyor oynanış stilinize göre değişiyor. Müzikler harika

Eksi yönleri:valla şahaser eksi yönü yok gibi bir şey. 2017 yılının en iyi indie oyunlardan birisi diyebilirim. Bu zamana kadar oynamadığıma pişmanım aradan kaçmış.

Puan : 10/9,5 (İndie oyunlarına bu kadar puan vermem ama bu hakediyor arkadaş!)

• Hocam bu oyun pc exclusive değil mi? Konu başlığında ps yazıyor belki ps4'te de vardır diye baktım ama storeda bulamadım.
  • auslaender kullanıcısına yanıt
    Başlık PS4 başlığında açıldı ama fark etmiyor hocam. PC-PS4-XBOX-NİNTENDO istediğiniz platform'da ki oyunlar hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz. Evet oyun PC exclusive şimdilik bu yıl içinde Switch için de geliyor.
    Oyun adı: Order 1886
    İyi yönleri: Viktorya dönemini gayet güzel yansıtmış olması. Atmosfer, grafikler gayet güzel, yerinde. Oyunda uğraşılmış belli yani. Sinir olmadan istediğimi yaptırabildiğim nadir karakterlerden biri Galahad. İndirimli fiyatı ile fena bir oyun değil.
    Eksi yönleri: Oyunun tamamen eridiği yer, hikayesi ve anlatış biçimi. Hikaye sıkıcı ve kötü, oyunun sonu açıkta kalıyor ve kısa sürüyor.

Puan: 10/4, indirimdeyken alıp oynanacak bir oyun, vakit öldürmek için fena değil. Onun dışında pek bir şey beklememek lazım.

Edit: Beyler PSN'den ekleyin, çok yalnızım. Arkadaş kısmı çok boş gözüküyor. PSN: Vawien.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 1 Şubat 2018; 12:5:27 >

• Horizon Zero Dawn

Akıcılığı, hikayesi, oyun mekanikleri ve dünyası çok güzel, hiç denenmemiş ve çok orijinal bir konsept

Ekipman ve silah çeşitliliği yetersiz, yan görevler bir hikaye oluşturmak yerine görev olarak kalıyor yani Witcher 3'e benzemiyor

Ben şimdilik 8 veriyorum ama daha bitirmedim.
  • Zamanında ps3 için şöyle bir konu açmıştım;https://forum.donanimhaber.com/playstation-3-te-hangi-oyunlari-bitirdiniz-51-oyun-132-yorum--50847066

Bu konuyu görünce aklıma o konu geldi. :) Yeni oyun alacaklar için önemli bir konu olacaktır. Gerçi genelde böyle konular, "Kardeşim o oyunu nasıl beğenmezsin?" cümlesini gördüğün an, çöp oluyor ne yazıkki. Umarım bu konu sürekli olur.
  • konu çok güzel öncelikle oyunlar hakkında bilgi edinmek adına faydalı olur

Oyun adı: Uncharted The Lost Legacy
    Oyunun iyi yönleri: uzunluğu gayet iyiydi ne uzun ne kısa tam kıvamında olmuş, grafikler muazzam, bulmacaların nispeten fazla ve zor olması güzel olmuş
    Oyunun kötü yönleri: biraz tek düze ne olacağını nasıl biteceğini biliyoruz uncharted hep aynı :)
    Size göre oyun puanı 10 veya 5 üzerinden: 7.7
  • Oyun adı: Horizon Zero Dawn
    Oyunun iyi yönleri: gördüğüm en iyi grafikler, ilgi çekici bir konsept, harika bir senaryo, robotlarla mücadele etmek çok zevkli
    Oyunun kötü yönleri: yüz animasyonları ve yüz grafikleri nispeten kötü, açık dünyada rahat rahat dolaşamıyo olmak can sıkıcı(sürekli robotlarla çatışmak gerektiği için), yan görevler tek düze, sinematikler tatmin edici değil, gizlilik çok başarısız, robotların aksine insanlarla çatışmak çok sıkıcı vuruş hissi kötü.
    Size göre oyun puanı 10 veya 5 üzerinden: 7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazz16 -- 3 Şubat 2018; 13:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayforFun

Zamanında ps3 için şöyle bir konu açmıştım;https://forum.donanimhaber.com/playstation-3-te-hangi-oyunlari-bitirdiniz-51-oyun-132-yorum--50847066

Bu konuyu görünce aklıma o konu geldi. :) Yeni oyun alacaklar için önemli bir konu olacaktır. Gerçi genelde böyle konular, "Kardeşim o oyunu nasıl beğenmezsin?" cümlesini gördüğün an, çöp oluyor ne yazıkki. Umarım bu konu sürekli olur.

Teşekkürler hocam ilgi alakanız için. Aslında bu başlık güzel olur, hepimizin desteğiyle. Bu başlıkta böyle olacağını pek düşünmüyorum, seviyeli-saygılı güzel başlık olacaktır.

Ayrıca oyunla alakalı istediğiniz her şeyi yazabilirsiniz oyunu oynarken neler hissetiğiniz, sizin için şurası şöyle-böyle olsa daha iyi olurdu, en ufak detaya kadar anlatılırsa bence hem oyun alacak kişilere, hem başlık açısından çok yararlı olur. Oynadığınız oyunu bitirince mutlaka buraya yazarsınız en azından birbirimize paylaştıkça çoğalır. Eğer ki oyun hakkında spoiler kullanacaksanız mutlaka spoiler ibaresi koyun diğer oynamayan arkadaşlara ayıp olmasın.

Sadece PS4'de ki oyunlar değil, istediğiniz diğer platform'a çıkmış oyunlarıda yazabilirsiniz bunuda belirtmek de fayda var bazı arkadaşların kafası karışabilir başlık Playstation açıldı diye. PC/XBOX/PS4/Nintendo/VİTA/PS1/PS2/PS3 fark etmiyor kısacası :) burada amaç birbirimizle paylaşmak, oyundan aldığımız keyifli şeyleri bu başlığa aktarmak çok zor bir şey değil, güzel şeyler olucaktır bu başlık için elimizden gelenini yaparsak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 3 Şubat 2018; 13:33:15 >

• Oyun adı: The Witcher 3 Wild Hunt
    Oyunun iyi yönleri: yan görevleriyle, ince detaylarıyla ve devası büyüklüğüyle mükkemmel bir açık dünya , müzikler çok başırılı, savaş animasyonları çok başarılı, karakterler ince ince işlenmiş her birinin ayrı ayrı hikayesi var,grafikler ve renk paleti oldukça iyi bu liste uzar gider witcher 3 gerçek bir baş yapıt
    Oyunun kötü yönleri: npc çeşitliliği yetersiz, yaratıklara karşı vuruş hissi vasat
    Size göre oyun puanı 10 veya 5 üzerinden: 9.7

Oyun Adı: Unravel

Yorum: Bir oyun bu kadar tatlı olabilir mi ya? Sevimli mi sevimli Yarny isimli karakteri kontrol ediyoruz oyunda. Oyunu oynamaya başladığınızdan itibaren inanılmaz diyebileceğim görselliği, duyduğunuz da kulaklarınızın pasını silecek yöresel müzikleri, oyunu oynarken ki içinizi kaplayan o huzur. Unravel gerçekten insanın içini ısıtan bir oyun olmuş. Platform oyunları seven arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebileceğim bir oyun.

İyi Yönleri: İnsana huzur veren, içini ısıtan detayları. İnanılmaz görselliği, atmosferi. Müzikleri gerçekten harika, insanı rahatlattığını söyleyebilirim. Sevimli dostumuz Yarny'de benim için bir artı bunu yazmazsam olmazdı 😊

Kötü Yönleri: Oyun biraz kısa olmuş biraz daha uzun olabilirdi. Bazı bulmacaların zorlayıcı olduğunu, uğraşmanız gerektiğini söyleyebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.