Şimdi Ara

Dualshock 4 'ün orjinal olduğunu nasıl anlarız? En ucuz nerden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
45.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alb teknoloji , kegames vs heryerde var bu eurasia garantili kol. Nereden ORJİNAL olanını en uygun fiyata bulabilirim?. Orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?. Detaylı anlatırsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam kontrolcü gelince analog kalitesinden anlaşılıyor direkt. Ben hassaslığından vs anlamam derseniz de analoga tıklatınca sahtelerden tak tak diye ses gelirken orijinalden hafif şekilde çıt çıt diye bir ses geliyor. Sahtelerde mesela analog o kadar kötü ki %25 -%50 olacak şekilde ittiremiyorsunuz. Ya %100 ya da hiç Ayrıca sahtelerde analogu ileri ittirirken aynı anda analoga tıklanmıyor ya da çok zor tıklanıyor. Bu yüzden çoğu oyunda koşulamıyor vs. Youtubeda bir sürü fake vs original dualshock 4 viedosu vardır, inceleyebilirsiniz onları. Ayrıca her kolun kendi seri numarası var. Onu sorgulatıp emin olabilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Orijinal Bir DualShock 4 Nasıl Tespit Edilir ve En Ucuzundan Nasıl Satın Alınır?

PlayStation 4'ün resmi kontrol cihazı olan DualShock 4'ünüzün orijinal olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. İşte bazı ipuçları:

• Ambalajı İnceleyin: Orijinal controller'ların ambalajı yüksek kalitelidir ve Sony markasını açıkça gösterir.
    • Seri Numarasını Kontrol Edin: DualShock 4'ün arkasında yer alan seri numarasını, Sony'nin resmi web sitesindeki "PS4 Kolunun Orijinalliğini Doğrulama" sayfasında sorgulayabilirsiniz.
    • "Share" Düğmesini Kontrol Edin: Orijinal DualShock 4'lerde "Share" düğmesi, sahte olanlarda genellikle daha soluktur.
    • Ergonomiyi Karşılaştırın: Orijinal DualShock 4'ler, rahat bir tutuş sağlayan ergonomik bir tasarıma sahiptir. Sahte controller'lar genellikle daha ucuzdur ve daha az rahattır.

En ucuz DualShock 4'leri bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Çevrimiçi Mağazaları Karşılaştırın: Amazon, Best Buy ve Walmart gibi büyük çevrimiçi perakendeciler genellikle rekabetçi fiyatlar sunar.
    • Yerel Mağazaları Ziyaret Edin: GameStop ve Best Buy gibi yerel oyun mağazaları bazen çevrimiçi mağazalardan daha düşük fiyatlar sunabilir.
    • İndirim Kodlarını Kullanın: Çevrimiçi kupon web sitelerini ve indirim kodlarını aramak size ekstra tasarruf sağlayabilir.
    • Yenilenmiş Ürünleri Düşünün: Bazı perakendeciler, yenilenmiş DualShock 4'leri yeni ürünlere göre önemli ölçüde daha ucuz bir fiyata satar.

Bu ipuçlarını takip ederek orijinal bir DualShock 4'ü en uygun fiyata bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • osbircigoblin kullanıcısına yanıt
    Bence en orjinal ürünler media market, d&r gibi yerlerde olabilir. Onların kampanyalarını takip etmelisin. Bende bi tane düşünüyorum. Kegames bizim burada ama onların Orjinal ürün olamayabilir.

• Hocam kontrolcü gelince analog kalitesinden anlaşılıyor direkt. Ben hassaslığından vs anlamam derseniz de analoga tıklatınca sahtelerden tak tak diye ses gelirken orijinalden hafif şekilde çıt çıt diye bir ses geliyor. Sahtelerde mesela analog o kadar kötü ki %25 -%50 olacak şekilde ittiremiyorsunuz. Ya %100 ya da hiç Ayrıca sahtelerde analogu ileri ittirirken aynı anda analoga tıklanmıyor ya da çok zor tıklanıyor. Bu yüzden çoğu oyunda koşulamıyor vs. Youtubeda bir sürü fake vs original dualshock 4 viedosu vardır, inceleyebilirsiniz onları. Ayrıca her kolun kendi seri numarası var. Onu sorgulatıp emin olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 20 Ocak 2020; 14:3:37 >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Hocam mükemmel bir noktaya ayak bastınız. Sorgulatma diyordunuz seri numarasıyla.
    Sorularımı yönelteyim:
    1-Sorgulama yeri neresi?
    2-Her cihazın kendine özel (dünyada 1 tane olan) seri numarası mı var?
    3-Seri numarasını sorgulattık diyelim ve orjinal bir ürüne ait değil. Sorgulayacağımız yer garanti geçersiz veya böyle bir ürün sistemde kayıtlı değildir cihaz sahte der mi.
    4-Dolandırıcı kişinin seri numarasını orjinalden alıp sahte kola yapıştırmış olma ihtimali var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: osbircigoblin

Hocam mükemmel bir noktaya ayak bastınız. Sorgulatma diyordunuz seri numarasıyla.
    Sorularımı yönelteyim:
    1-Sorgulama yeri neresi?
    2-Her cihazın kendine özel (dünyada 1 tane olan) seri numarası mı var?
    3-Seri numarasını sorgulattık diyelim ve orjinal bir ürüne ait değil. Sorgulayacağımız yer garanti geçersiz veya böyle bir ürün sistemde kayıtlı değildir cihaz sahte der mi.
    4-Dolandırıcı kişinin seri numarasını orjinalden alıp sahte kola yapıştırmış olma ihtimali var mı?
    1-Belli bir site bilmiyorum ama eurisa garantiliyse sony ye ulaşıp sorgulatabilirsiniz.
    2-Seri numarası her cihazın farklıdır, sahte ürünlerde genelde seri numarası kısmını basmazlar, bassalar da bir hep aynı noyu basarlar.
    3-Yani der, neden demesin.
    4-Kimsenin o kadar uğraşacağını sanmam.

Ben gamepadi alb bilişimden almışım. Hepsiburadadan sipariş vermiştim sony garantili. Zaten bantlı geliyor kutu. Sıfır ve sony garantili alacaksanız bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 21 Ocak 2020; 0:31:36 >

Bant olayı nedir hocam. Bu kutunun hiçkimse tarafından açılmadığını gösteriyor değil mi?. Bu bantın replikasını yapabilirler mi?. Bu bantı güvenilir kılan nedir?

Trendyol'da 330 tl ye sony eurasia garantili satılıyor. Neden böyle ucuz? Replika olma ihtimali var mı?. Bugün sipariş ettiğim ara kablo geldi mesela replikaydı fakat %100 orjinal diyerek bastırıyorlar halen. Güvenebilir miyim kegames falan satıyor orda da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osbircigoblin

Bant olayı nedir hocam. Bu kutunun hiçkimse tarafından açılmadığını gösteriyor değil mi?. Bu bantın replikasını yapabilirler mi?. Bu bantı güvenilir kılan nedir?
    Hocam bildiğiniz yuvarlak bant işte. Bi özelliği yok. İstese uğraşır da neden gidip orijinal sony garantili kolları kutudan çıkartıp sahteleriyle değiştirsin. Zaten orijinal kol kutudan çıkınca ikinci el oluyor, değiştirdiği için garantisi de olmuyor. Kutusuz garantisiz kolu kime nasıl satacak bu adam.

Kegames nedir bilmiyorum, alışveriş yapmadım hiç. Baktım şimdi alb teknoloji de 369tl ye satıyormuş amazonda sony garantili. Çok da bir ucuzluk yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 21 Ocak 2020; 0:53:45 >

• teknosa, d&r gibi mağazalardan alarak.
  • Bende dualshock 2 var

• n11 de kegamesın sattıği ds4 v2 var eurasia garantili 350 lira. d&r teknosa gibi yerlerden alip 500lira vermeyin yazik paraniza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dualshock 4 'ün orjinal olduğunu nasıl anlarız? En ucuz nerden alabilirim?

barkod yapılarının farklı olması? orjinal yada sahte olduğunu gösterir mi ?

• elvis35 kullanıcısına yanıt
    Ben ilk nesil fat kasa ps4 alanlardan biriyim. Yanında DS4 de almıştım. İçinden çıkan sağdaki gibi, satın aldığım soldaki gibi bandrole sahip. İkisi de orijinal. Zaten o sıralar çakması yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu için inceleme videosu çektim sırf, piyasada çok dolandırıcı var, ithalatçı garantili alacaksanız fiyatlara asla aldanmayın, hepsi zaten yan sanayi ürün, asla orjinal değiller.

• hangisi daha kaliteli peki

• bilallica kullanıcısına yanıt
    cihazın içinden çıkan mı sonradan alınan ds4 mü daha kaliteli ?

• bilallica kullanıcısına yanıt
    elindeki iki joypadde orijinal
    firma karalama yapman hoş değil piyasada ithal edip orijinal satan firmalar fazlası ile var.

• mesela bende de 2 joypad var. mavi olanı Türkiye den. beyaz olanıda 4 yıl önce Endonezya seyahatimde aldım. ufak minimal farklar olsada ikiside orijinal hatta beyazda tuş takımı daha parlak o halde sony mavi ds4 de parlak tuş takımı kullanmadığı için tüm mavi ds4 ler sahte oluyor. tuş takımında logo tuşuda dahil mat tuş takımı kullanılmış adamlar bunu böyle yapmışlar.

değişik renk joypadlerde minimal farklar olabilir. kesin orijinallik kasanın içi açıldığında anlaşılır diyorsanız pek sanmıyorum belki pilden anlaşılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 11 Mayıs 2020; 23:8:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.