Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103.011
Cevap
639
Favori
4.148.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44144415441644174418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Sinemadan yeni gelmiş bulunmakla birlikte taze taze yorumumu yapayım istedim 6.filmin sonunda jason stathamın görünmesiyle oluşan 7.filmin sıkı bir intikam filmi olacağı düşüncesi vardı doğal olarak seyircide fakat filmde çok sağlam bir intikam yok onu belirteyim , serinin son filmi olan furious 7 nin senaryosu her zamanki gibi klasik , aslında artık genelde klişeleşen aksiyon filmlerini çok fazla irdelememek lazım , ama filmde benim gözüme batan ağır bir durum var , filmleri genelde salt izliyiciler gibi bu ne ya çok saçma gerçekte imkansız birşey bu diyerek izlemem asla , her aksiyon filminde abartı vardır ama bu filmde diğer serilerinden daha çok bir abartı mevcut hatta rahatsız edici bir abartı o kadar dayak yemeye ve o kadar arabanın yamaç bir uçurumdan taklalar atması sonucu karakterin burnu bile kanamadan kalkıp yürümesi hatta onca sahneye rağme filmde hiç gram kanın kullanılmaması gibi aşırı göze batan abartı ve buna benzer gerçeküstü sahneler mevcuttu buda filmin kalitesine balta vuruyor fast and furious filmini diğer aksiyon filmlerinden farklı kılan kendi içerisinde kaliteli sayılabilecek doyurucu aksiyon sahnelerine sahip olmasıdır , evet serinin bu filmi bu açıdan baya iyi başından sonuna kadar aksiyon aksiyona doyuyorsunuz , sahneler genellikle bayağı değil çok heyecan verici sahneler olmasada çok hareketli ve dinamik tempoya sahip sahneleri var ve buda sizi filme bağlıyor her zamanki gibi çılgınca sahneler mevcut bir diğer eleştireceğim yanı ise sevilen serinin gayette düz sıradan bir film kurgu akışına ve olaylara sahip olmasıydı ne yazık ki jason statham sönük kalmış intikam alan bir adamdan fazlasıyla uzaktı açıkçası düz bir film aşırı absürd ve abartılı sahneleri olan aksiyon bakımından ise fazlasıyla doyurucu seyirlik eğlenmelik çok fazla şeyler beklenmeden izleyip eğlenebileceğiniz sinemada izlenilmesi daha iyi olan keyifli bir aksiyon filmi fazlası değil beklentiniz düşük olsun 6.5/10

Edit : Geçen sene yönetmenin 7.film için son kelimesini kullanmasından mütevellit son film demiştim fakat seriyi 10 a kadar uzatma kararı almışlar o yüzden yorumumda son filmi olması nedeniyle pek son filmi gibi olmadığını söylediğim yorumlarımı sildim fakat filme puanım hala dğeişmedi o absürd sahneler ve saçmalıklar olmasaydı ve son sahnelerdeki yavan aksiyon sahneleri olmasaydı çok kurguya takıulmadan film koca bir 7 yi hak ederdi en azından son zamanlarda aksiyon filmi açlığı ve sinemalarda adam akıllı filmlerin olmaması nedeniyle vakit ayırıp izlenilebilir zevk alabilirsiniz seçimden yana kuşkunuz olmasın izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 8 Nisan 2015; 10:06:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

I, Robot (1 Divx 2GB olurmu yaa)

Hocam şimdi 30 gb bluray diskler var

Hangi devrin mesaji bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 8 Nisan 2015; 3:51:23 >

Filmde ki hikayeler genel olarak kopuktu ama eğlencesi ve tarzı yine mest etti beni

Tarzından dolayı 10/8,5
  • Relatos salvajes

10/7.5

http://www.imdb.com/title/tt3011894/

http://www.imdb.com/title/tt1442519/

Değişik ve etkileyici, sadece tek mekanda zengin apartmanında geçen hikaye birçok mesaj barındıran sıcak bir film

7/10

• 6/10

• 5,0/10
  • Stille Hjerte - Bille August - 2014

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

8/10

istanbul film festivalinde izledim. film üç kuşak aile bireylerini noel öncesi bir araya getiriyor.
    hastalığı daha da kötüleşmeden ötenazi yapmaya niyetlenen bir anne var. onun bu kararına saygı duymak zorunda kalan aile üyeleri var.
    her yemekten sonra ortam biraz daha gerginleşiyor. şüpheler, kararsızlıklar, yaşam, sevgi ve ölüm arasında mekik dokuyan bi film olmuş.
    onun yanı sıra güldüğüm sahnelerde oldu. tipik nordik filmi diyebiliriz. izleyin derim.

• 6.5/10
  • Kara elmas 8.5/10

Fena değildi ama biraz atlanmış gibiydi sanki bu filmin daha uzun olması lazımdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedi.

10 üzerinden 7. Ben pek tat almadım bu filmden. İmdbde nasıl ilk 25'te anlamadım.
  • Animasyon diye izlememezlik etmeyin kaybınız büyük olur. 10/10

• çok beğendim çok güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Bir mahalle komedisinden öteye geçemeyen zamansız gerçekleşen ekstra olay komedileri yapmacık kalmış filmde 1-2 sahne dışında esprisi yok eğlenceli bir yanınıda bulamadım maalesef olmamış 5/10

Az da olsa eğlenceli bir yönü var ama boş , film bittikten sonra niye izledim ki duygusu uyandırıyor maalesef bundada 1-2 sahne dışında esprisi yok
    5/10

Arkadaşımın zoruyla izlediğim irrite edici recep ivedikten eksik kalmayan gereksiz ve aşırı küfürlerin olduğu film , filmde gereksiz yere bir argo var ve küfürle güldürmeye çalışan bir komedi filmi yapmaya çalışmışlar zerre gülmedim bir eğlenceside yok insanın kültür seviyesini düşüren bir fillm desem tam yerinde olur komedi bu değil ! 4/10

Boş vakit için en ideal türk filmlerden biri olmuş diyebilirim, yanlış bilmiyorsam bestseller bir türk romanından alıntıydı bu film , romantik komedi türünde üstte saydığım ve daha bir çok komedi adı altında çekilen türk komedi filmlerini 2ye katlar diyorum , nedeni ise son zamnalarda çekilen türk komedi filmlerindeki aptal aptal davranan adamların, 5 yaş zekasına hitap eden esprilerin , cıvık cıcık irrite edici yapıların , şizofrenik davranışların olmadığı sade gerçekçi bir türk filmi olmuş diyorum , film tam bir türk filmi olmasına ilaven gününü kitaplarla geçiren farklı yapıya , düşünceye ve kültüre sahip ailesinden tamamen farklı olan bir genç kızın aynı ülkemizdeki gibi mahalle aile ve çevrenin evlenme koca bulma baskısıyla naısl değiştiğini komik ve sade bir dille anlatmışlar gayette esprili güldüren eğlenceli bir film olmuş küfür yok , cinsellik yok sadece romatizm ve espri ile seyirciyi eğlendirmeye çalışmışlar gayet hoş buldum ezgi mola ise doğru bir seçim role oturmuş ve tam o rol için uygun cast seçimi diyebilirim aşırı kahkahlara boğulmasanızda ince esprileri var ve film sizi sıkmıyor eğlendiriyor ayrıca konu bakımındanda gaeyt hoş buldum mahalle baskısını aile baskısını evde kalmış duygusunun veridği baskıları falan aynı ülkemizdeki gibi olduğu gibi anlatmış ve mesaj içerikli bile olmuş diyebilirim hatta şöyle diyebiliriz ailemize , komşmularımıza, çevremize baskının ne kadar kötü bişey olduğunu ders niteliğinde eğlenceli bir dille anlatan bir film olmuş 6.5/10

Bana Masal Anlatma aslında fena değildi ya niye öyle dedin ki?

• 7/10

Modigliani ve Picasso gibi önemli iki ressamı işleyen kaliteli bir film. Müzikler, Andy Garcia, Elsa Zylberstein vb. her şey çok iyiydi. Bazı eksiklikler var tabi ki filmde ama izlenmesi taraftarıyım. Filmin sonlarına doğru gözüken tablo sanırım Modigliani'nin kendi eseri değil, eğer kendi eseriyse ben bir türlü bulamadım tabloyu nette. Belki başka bir ressama film için Modigliani'nin tarzına yakın bir şekilde yaptırılmış olabilir diye düşündüm. Bilgisi olan varsa bu konuda mesaj atabilir bana, meraktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrei Tarkovsky -- 9 Nisan 2015; 15:18:39 >

• Beyinsiz olduğum için 3/10

Kafam alsaydı çok iyi film 10/10

filmlere kafam basmıyor iyice mal oldum. hiçbir şey anlamadım hele o karışık terimlerde bilmediğim kelimelerde falan beynim yandı.

• 
Sayfa: önceki 44144415441644174418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.