Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: selamivural , selamivural Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
103.275
Cevap
641
Favori
4.159.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44164417441844194420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnterstellar'dan sonra bu yılki flimler arasında favori flimim oldu.

• 7/10
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

8/10
  • NE ISTEDIGINE DIKKAT ET : abi o kadar sürpriz son filmi izliyoruz. yine şaşırdık. bi an kendimi olagan suphelilerde sandım. sondaki final sahnesi ile. manyak bişey. +18

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reservoir Dogs ***
    Çok iyi değildi boş filmdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6/10

• 7/10

9/10
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

Flimin son sahnesi epey rahatsız etti beni.yinede hakettiği puanı verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 11 Nisan 2015; 15:13:00 >

• Big Hero 6 (2014)

Giriş sahneleri mükemmel, gelişmesi ilgi çekici, son bölümleri ise klişemsiydi. Ancak animasyonların bu tür sonuçlanması elbette çocuklar izleyeceği için çok puan kırdırmamalı. Herkes gibi toparlağın saflığını ve pofudukluğunu ben de çok sevdim. Yan karakterler de çok iyiydi. Özellikle Fred ve GoGo'ya kahramanlık çok yakıştı. 8 puan verdiysem bunda muhteşem şehir ayrıntılarının payı çok büyüktür. O kadar gerçekçi ve etkileyici ki; çizim demek zor. "İleride çocuklarımla izleyeceğim filmler" listeme attım.
  • bucoskun kullanıcısına yanıt
    Filmi de var bunun hocam. Dizisi kadar olmasa da belki konunun amacına daha uygun olur o.
  • Food Inc.-Robert Kenner (2008)

8/10

• 8/10
  • Når dyrene drømmer - 2014

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

7/10

Korku gerilim türünü pek izleyen bir değilim, danimarka yapımı olması şans vermeme neden oldu.
    Canavar filmi zannedip önyargıyla yaklaşmaya gerek yok. yönetmen o metaforla cinsiyet, kadının toplumdaki konumunu işlemiş.
    Alternatif şeyler arayanlar izleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 12 Nisan 2015; 3:24:34 >

• Yojimbo ve Bir Avuç Dolar Uyarlaması ama yinede izletiyor. Bruce Willis... 10/6.5

• 9.5/10

• Ölmeden önce izleyebildim. 9/10

• 7,6/10

• 7/10
    Çok sanatsal bi film olmuş bazı sahneler inanılmaz güzeldi viggo reyizden karizma akıyordu fakat süresi kısa olmasına rağmen bazı yerlerinde insanlar sıkılabilir ayrıca sonunu iyi getirmişler ama bitiş iyi olmamış
  • 
Sayfa: önceki 44164417441844194420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.