Şimdi Ara

EN REZİL OLDUĞUN AN ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sarımsaklı sahilinde,arkadaşlarla top oynarken.İleride güneşlenen hoş 3 bayan vardı.
    tabiki bişeyler yapmak sorunda kaldım,ve arkadaşıma topu yalnışlıkla onlara doğru at diye söyledim.
    O yaptı,top onların yakınlarında durdu.
    Ve ben en estetik,ve en karizmatik halimle onlara doğru koşmaya başladım.
    Yaklaşırken bana bakıp ve hafif güldüklerini gördüm.Tamam dedim icon yürü be gülüyorlar.
    Yaklaştım ve topun önünde durdum,özür dilerim kızlar dedim.
    Ayamı topa doru götürdüm sektirip ellime alıcam göya,tabiki o heycanla hızını ayarlıyamadım.
    Ve tam sektirdimde,topla beraber ve bi sürü kum onların üstüne doğru attım.
    AAAAAhhhhhhh diye bağırmaya başladılar,o tazecik güneşyağınla kremlenmiş körpecik vücutları.
    KUM İÇİNDE KALDI,VE NAPIYON DİYE BARIP TOPU ÜSTÜME ATTILAR.
    Ben tabiki kıp kırmızı oldum,özür diledim ve hemen arkamı dönüp kactım.

sizinkiler ne acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 9 Kasım 2005, 12:15:16 >

• Geçen sene kış günlerinde okuldan çıkmıştım.Büraz üşütmüştüm ve burnum fena halde akıyordu.Otobüs duarğına gelince benim otobüsün hareket halinde olduğunu gördüm,koşmaya başladım,baktım otobüs içinde güzel bir kız var.O anda da burnumu çektim tabii ağzım balgam doldu ama öyle böyle değil.Kız da bana bakıyordu,lanet olsun ki ağzımdan taştı balgam,bunu da gördü...Ben de o kadar kişinin içinde yere de tüküremedim ve balgamı yuttum,kız bunu da gördü...Haliyle otobüse binemedim,45 dakika diğerini bekledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: icon

AAAAAhhhhhhh diye bağırmaya başladılar,o tazecik güneşyağınla kremlenmiş körpecik vücutları.

töbe töbe
    geçen hafta dersden çıkarken bir baktım fermuarım açıkmış(hangi fermuar demeyin) ne kadar rezil oldum bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 9 Kasım 2005, 12:20:47 >
  • dolmuşla arkadaşların evine gidiyordum yer olmadığından ayakta duruyordum.hemen yanımda oturan genç bir bayan ve kucağında çok sevimli 1-1.5 yaşlarında bir kızı vardı. Annesi görmeden kıza agucuk bugucuk yapıp güldürmeye çalıştım, neşeyle gülmeye başladı. Sonra annesinin kızacağını düşünüp yola bakmaya başladım. Bu sefer çocuk babaa dedi. hem de bana önce sessizce baba baba demeye sonra babaaaaaaaa diye ağlamaya başladı ki göz yaşlarına yürek dayanmıyor.Ben utancımdan kıpkırmızıyım arkadaşlarım gülüyor ve yaşlı bi adam üzme çocuğu sev biraz daha filan diyor. Sonra annesi ne yaptı biliyor musunuz çocuğu kucağıma verdi ve çocuk susup etrafı izlemeye başladı tabi arkadaşlar artık dolmuşun tabanında gülmekten iki büklümler

Ne rezil olmuştum yaa...

• baba he
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Geçen sene kış günlerinde okuldan çıkmıştım.Büraz üşütmüştüm ve burnum fena halde akıyordu.Otobüs duarğına gelince benim otobüsün hareket halinde olduğunu gördüm,koşmaya başladım,baktım otobüs içinde güzel bir kız var.O anda da burnumu çektim tabii ağzım balgam doldu ama öyle böyle değil.Kız da bana bakıyordu,lanet olsun ki ağzımdan taştı balgam,bunu da gördü...Ben de o kadar kişinin içinde yere de tüküremedim ve balgamı yuttum,kız bunu da gördü...Haliyle otobüse binemedim,45 dakika diğerini bekledim.

bıkmadın mı herseferinde aynı olay

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

Geçen sene kış günlerinde okuldan çıkmıştım.Büraz üşütmüştüm ve burnum fena halde akıyordu.Otobüs duarğına gelince benim otobüsün hareket halinde olduğunu gördüm,koşmaya başladım,baktım otobüs içinde güzel bir kız var.O anda da burnumu çektim tabii ağzım balgam doldu ama öyle böyle değil.Kız da bana bakıyordu,lanet olsun ki ağzımdan taştı balgam,bunu da gördü...Ben de o kadar kişinin içinde yere de tüküremedim ve balgamı yuttum,kız bunu da gördü...Haliyle otobüse binemedim,45 dakika diğerini bekledim.

Nostalji mi yapalım diyorsun?

Valla fena olmaz,sınavlar da başlamak üzere.

• quote:

quote:

quote:

Konu dışı ahalisi anlamaz ki gereksizlerde birşeyler ayarlayalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konu dışı ahalisi anlamaz ki gereksizlerde birşeyler ayarlayalım

La ne adamsın.
    Yok abi bu sefer mevlüt ve ado1973 abilerden fena sopa yeriz.
    O zaman iyi yırttık he.

• İcon kardeş ne karizma yapmışsın ya
  • 2 yıl önce maillerime bakmak için internet kafeye gitmiştim.internet kafede 50 kişilik falan var..millet ayakta sıra bekliyor.tam maillere bakiyorum birden sakat sayfalar açılmaya başladi
    .
    alt+F4 falan yapiyorum.kapatamiyorum.windows+d yapip masaüstüne çıkıyım dedim.çıkar çıkmaz tekrar geri sayfalari açıyor.ctrl+alt+del yapip internet explorerin işlem ağacını kapat yapacaktimki sahibi başimda dikildi.."utanmuyormusun bu kadar insan arasinda,çoluk çoçuk var,çık dışarı"dedi.

ben anlatmaya çalıştıkca bazilari bana bakip gülüyor,bazilari sinirle bakiyor..bende çıkıp gittim.
  • Soğuk, kapalı ve yağmurlu bir kış günü,
    Günlerdir durmadan yağan sağanak yağmur, o zamanlar altyapısı yeterli olmayan şehirin çeşitli yerlerinde göller oluşmasına neden olmuştu. Öyleki, son derece işlek olan Ankara asfaltının bile, yaya kaldırımına yakın köşelerinde su dereleri oluşmuştu. Sokakta olmak için kötü bir gün olduğu her halinden belliydi.
    Ders bitmişti, evrenkent (üniversite) yerleşkesinden 3er 5erli bölükler halinde ayrılan öğrenci gruplarının birinde bende, yerleşkeye 300 metre mesafedeki otobüs duraklarının bulunduğu yere doğru yol alıyorduk.
    Tam yerleşkenin çıkışına adımımızı atmıştık ki, buraya nereden ve ne zaman geldiği belli olmayan, daha doğrusu süreninin bir insan olduğundan hep şüphe ettiğimiz bir kamyon (bu cümleden sonra godzilla olarak anılacak) karşımızda bitiverdi. Godzilla öyle hızla geliyordu ki, hemen yanı başımızda oluşmuş olan göle dalıpta bizi ve özellikle beni ıslatmaması gerçekten mucize olurdu.
    Ve beklenen gerçekleşti, godzilla büyük bir hışımla göle daldı ve o noktaya en yakın olan beni, adeta sudan yeni çıkmış balığa çevirdi. Sonra anladım ki, sudan çıkmış balığa dönmek hiçte hoş birşey değilmiş.
    Buradan o godzilla ya

• quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

dolmuşla arkadaşların evine gidiyordum yer olmadığından ayakta duruyordum.hemen yanımda oturan genç bir bayan ve kucağında çok sevimli 1-1.5 yaşlarında bir kızı vardı. Annesi görmeden kıza agucuk bugucuk yapıp güldürmeye çalıştım, neşeyle gülmeye başladı. Sonra annesinin kızacağını düşünüp yola bakmaya başladım. Bu sefer çocuk babaa dedi. hem de bana önce sessizce baba baba demeye sonra babaaaaaaaa diye ağlamaya başladı ki göz yaşlarına yürek dayanmıyor.Ben utancımdan kıpkırmızıyım arkadaşlarım gülüyor ve yaşlı bi adam üzme çocuğu sev biraz daha filan diyor. Sonra annesi ne yaptı biliyor musunuz çocuğu kucağıma verdi ve çocuk susup etrafı izlemeye başladı tabi arkadaşlar artık dolmuşun tabanında gülmekten iki büklümler

Ne rezil olmuştum yaa...

Çok güzelmiş

• 4-5 ay önce Silivride internet cafe'de geçen bir olay...
    arkadaşın birinden msn'den F.E.A.R.'ın SS'lerini istemiştim.İşte yarın silivriye gitmiştik.net cafeden e-mail'a bir bakayım gelmiş mi acep dedim ki burdan arkadaşla tanıştık tam.Kesti önümü ve dedi ki:
    "yaw ben bi çözemedim 1 hafta önce arkadaş şu iki resim arasındaki farkı bulmamı istedi ama ben bulamadım.bi sen bakar mısın"...Ve işte o an...Şerefsiz kulaklığı taktırdı bana...Ses max. açık...Bir çığlık koptu ama ne çığlıktı...küçücük 9-10 yaşlarındaki kantır-sıtrayk oynayan çocuklara bile rezil oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F.E.A.R.

4-5 ay önce Silivride internet cafe'de geçen bir olay...
    arkadaşın birinden msn'den F.E.A.R.'ın SS'lerini istemiştim.İşte yarın silivriye gitmiştik.net cafeden e-mail'a bir bakayım gelmiş mi acep dedim ki burdan arkadaşla tanıştık tam.Kesti önümü ve dedi ki:
    "yaw ben bi çözemedim 1 hafta önce arkadaş şu iki resim arasındaki farkı bulmamı istedi ama ben bulamadım.bi sen bakar mısın"...Ve işte o an...Şerefsiz kulaklığı taktırdı bana...Ses max. açık...Bir çığlık koptu ama ne çığlıktı...küçücük 9-10 yaşlarındaki kantır-sıtrayk oynayan çocuklara bile rezil oldum.

tam zoaken kurbanı olmuşun

• yolda arkadaşla geziyoruz. normalde sağa sola bakan biri değilim ama öyle bir kız var dı ki kesmemek mümkün değil. neyse sağa döndüm şu kız ne kadar güzel dedim ve sustum çünkü yanlış tarafa dönmüşüm. arkadaşım sol taraftaymış. sağımda başka bir kız yürüyordu ve gülmeye başladı. ben tabii hemen başımı çevirdim ama bayağı rezil oldum sayılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

yolda arkadaşla geziyoruz. normalde sağa sola bakan biri değilim ama öyle bir kız var dı ki kesmemek mümkün değil. neyse sağa döndüm şu kız ne kadar güzel dedim ve sustum çünkü yanlış tarafa dönmüşüm. arkadaşım sol taraftaymış. sağımda başka bir kız yürüyordu ve gülmeye başladı. ben tabii hemen başımı çevirdim ama bayağı rezil oldum sayılır

• quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

yolda arkadaşla geziyoruz. normalde sağa sola bakan biri değilim ama öyle bir kız var dı ki kesmemek mümkün değil. neyse sağa döndüm şu kız ne kadar güzel dedim ve sustum çünkü yanlış tarafa dönmüşüm. arkadaşım sol taraftaymış. sağımda başka bir kız yürüyordu ve gülmeye başladı. ben tabii hemen başımı çevirdim ama bayağı rezil oldum sayılır

• quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

2 yıl önce maillerime bakmak için internet kafeye gitmiştim.internet kafede 50 kişilik falan var..millet ayakta sıra bekliyor.tam maillere bakiyorum birden sakat sayfalar açılmaya başladi
    .
    alt+F4 falan yapiyorum.kapatamiyorum.windows+d yapip masaüstüne çıkıyım dedim.çıkar çıkmaz tekrar geri sayfalari açıyor.ctrl+alt+del yapip internet explorerin işlem ağacını kapat yapacaktimki sahibi başimda dikildi.."utanmuyormusun bu kadar insan arasinda,çoluk çoçuk var,çık dışarı"dedi.

ben anlatmaya çalıştıkca bazilari bana bakip gülüyor,bazilari sinirle bakiyor..bende çıkıp gittim.

afiş oLmusun

• Bi kere komşuya bişey götürmüştüm.Bana "teşekkür ederim" dedi,ben de "saol" demiştim.Şaşırdık işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.