Şimdi Ara

En rahat ayakkabı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
30.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saahin

quote:

Orijinalden alıntı: harddisker

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtcn1

Baya bi ayakkabı denedim. Klasik beyaz converse bence en rahatı ayağımda hiç yokmuş gibi hissettiriyor.

En rahat ayakkabı

Hocam naptın sen ya converse abartısız bir şekide belki de en rahatsız ayakkabıdır. Ha yazın diğerlerine nazaran serin tutuyor desen anlarım da converse rahat deme . Ben de bayılıyorum converse ama durum da bu malesef.

vallahi bende öyle düşünüyorum şimdi arkadaş demişki çok ayakkabı denedim çok rahat diye ama denemekle olmuyor farklı zamanlarda 3 tane converse'im oldu 2'sini 1 yılı geçerekten giydim ama sürekli giymedim giyemedim bez konversler sadece yazlık kışın giyerim diyen arkadaşlara Allah akıl fikir versin. Ayakkabının üstü bez ve çok hafif ve altı tam bir eşşek ölüsü 700-800 gram vardır büyük ihtimal yaz-kış giyeceklere tavsiye etmem, 100-150 verip senede bir kere ayakkabı alanlara tavsiye etmem.

Zaten çakmaları aldı başını yürüdü gitti. Bu saatten sonra alanın aklına şaşayım. Bazen beyaz askılı, kot altına konvers giyen kızlar için demiyorum. Seksi duruyooor.

ha benim ayağım bi de taraklı iğrenç duruyordu mümkünse ayağı taraklı olanlar giymesin ben dahil

2.paragrafta haklısın harbiden

•  En rahat ayakkabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

En rahat ayakkabı

kardeşim bunun tabanı ve önü çok çirkin ya gerçi alışmışsınınızdır demi
  • Kesinlikle puma mostro.daha iyisi olamaz bence.ayagin seklini aliyor resmen.180-190 lira civari fiyati var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

En rahat ayakkabı

Açıkçası Superstarların önünden çok daha güzel bence.Taban ise 1 hafta alışma sürecinden sonra feci rahat geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

En rahat ayakkabı

Açıkçası Superstarların önünden çok daha güzel bence.Taban ise 1 hafta alışma sürecinden sonra feci rahat geliyor.

adidas ın stan smith rom ve gazelle hariç hiç bi ayakkabısına alışamadım superstarın önüde aynı kötü geliyo bana
     En rahat ayakkabı
    HASTASIYIM AH BİDE ÖN TARAFI BİRAZ UZATSALARDI O OLMAMIŞ AMA YİNEDE GÜZEL ADİDAS OLDUĞU DIŞARDAN HİÇ BELLİ OLMUYOR ONA YANIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 28 Ağustos 2011; 5:21:57 >

• beyler klasik tarzda rahat bi ayakkabı onerin yahu hep spor modeller birazda soyle keten kumas vs altına giyilecek turden olsun iş yerinde uzun sure aykta kalındıgından rahat bir ayakkablu lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

Aynısını kullanıyorum çok rahat.

En rahat ayakkabı

bu ayakkabının düz siyahı varsa alabilirim çok hoşuma gitti. Bi de bunun fiyatı flan ne kadar?
  • new balance alma da ne alıyorsan al
    güya yazlık ayakkabı ama iğrenç ötesi
    ben en çok tigerdan memnun kalmıştım
  •  En rahat ayakkabı
  • adidas superstar-adidas samoa ve lacoste-converse dahil pek çok ayakkabı giydim en rahatlarından biri adidas sambavulc
  • Adidas Master G
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruski Polska -- 1 Eylül 2011; 0:14:45 >
  •  En rahat ayakkabı
  • yine herkes çok zengin.
    bahsini ettiğiniz ayakkabılar 200 TL'yi buluyor.
    Ya çakmasını giyiniyorsunuz yada yalan atıyorsunuz.
    Bir konuda herkes ne kazandığını da söyledi. Aylık en fazla 1.000 TL kazanan insanlar için pahalı ayakkabılar.
  • Converse rahat fakat yumusak indirimen gordugumde aliyorum bugun 60 a aldim kislik ici turuncu disi koyu yesil cok hos duruyor musamba gibi biraz da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

yine herkes çok zengin.
    Bir konuda herkes ne kazandığını da söyledi. Aylık en fazla 1.000 TL kazanan insanlar için pahalı ayakkabılar.

benim bildiğim forumun geneli bazen bende dahil bütçesine göre 100-150-200 filan bir kez alıyo bütün sene giyiyo

• giydiğim en rahat ayakkabı buydu

En rahat ayakkabı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

yine herkes çok zengin.

benim bildiğim forumun geneli bazen bende dahil bütçesine göre 100-150-200 filan bir kez alıyo bütün sene giyiyo

2 sene önce reebok marka kışlık bi ayakkabı aldım. 170 liraydı 6'ya böldürdüm. Kış yaz giyiniyorum.
    Bu yaz ayakkabı almam gerekiyor ama üstümde fakirlik belası var. 50 liralık ayakkabı bile alamıyorum. O ayakkabıyı giyiniyorum ve çok eskidi.
    Somaliye giden paraların bir kısmını haketmem için zenci olup açlıkla mücadele mi etmem gerekiyor.
    Çok fakirim çoook.

• reebok un rb 612 wfc 32-142236 diye bir model siyah beyaz ayakkabıları var.2008 den beri her yaz ayağımda, çıplak ayaktan sonra en rahat şey
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.