Şimdi Ara

En rahat ayakkabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
30.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spor dısında rahat ayakkabı önerileriniz neler peki?
  • Adidas ST'ler. Skateboard için ancak gerçekten son derece rahat ve kullanışlı. Ter, koku hiçbirşeyi yok maşallah.
  • Adidas Samoa dan rahatı yoktur kesinlikle
  • diesel'ın ön tokası lastikten olan bir modeli vardı (toka gibi değil) üstü derimsi alt tarafı harika bir rahatlık ve şıklıktaydı. ayağıma giydiğim en rahat ayakkabıydı fakat tekinin ön tokası kopuk olduğundan, mağazada aynı modelden başka olmadığından alamadım
  •  En rahat ayakkabı

çok rahat
  • adidas superstarlarda kokmuyor kolay kolay
    akşama kadar sıcakta giydiğim oluyor leş gibi ayak kokusu olmuyor terden ve sıcaktan oluşan koklayınca hissedilen bir ayak kokusu oluşuyor
  • Herhangi bir New Balance modeli ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

En rahat ayakkabı

çok rahat

Bunlar ayağınıza koku yapmıyor umarım..?

Kalın gibi geldi ayakkabı bana ve bu Ne marka?
  • Koşu ayakkabıları vardır full filedir hattta bazıları.Benim 2 tane öyle ayakkabım var çorap gibi ayağa giyiliyor resmen oldukça hafif.
    ama fiyatları 200-250 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

En rahat ayakkabı

çok rahat

nasılsın kardeşim
    nike court officıal
    135 tl
    koku az bişey yapıyor

• Fiyat önemli deiğl gündelik spor olsunda yeter.. 100 e kadar birşeyler bakarım artık 120 de olabilir ne zaman olursa zaten işler yok bişi yok.. adidas düşünüyorum bende

Bende iyiyim kardeşim sağol istersen mesajdan devam ederiz.
  • adidas water grip. yazın giymek için ideal ayağında ayakkabımı var yoksa çorapmı belli değil
  • Lacoste ayakkabılar nasıldır arkadaşlar?Rahat mı? Bez olanları sormuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 28 Ağustos 2011; 4:00:58 >
  • quote:

quote:

En rahat ayakkabı

çok rahat

rahatlık arıyorsanız nike ın air modellerine bakın sanki havada yürüyor gibi hissediyor insan ama tip yok o modellerde. ayrıca o kadarda rahat değil fotoğraftaki modeli.

• quote:

Fiyat önemli deiğl gündelik spor olsunda yeter.. 100 e kadar birşeyler bakarım artık 120 de olabilir ne zaman olursa zaten işler yok bişi yok.. adidas düşünüyorum bende

Bende iyiyim kardeşim sağol istersen mesajdan devam ederiz.

kardeşim adidas stan smith al ben acayip mutluyum süper duruyorda ön tarafı geniş yapsalarmış biraz yinede iyi 150 kağıt fiyatı var kardeşim
    hakiki deri kokusundanda anlaşılıyor koku kesinlikle yapmıyor ne kadar terlerse terlesin

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

quote:

En rahat ayakkabı

çok rahat

rahatlık arıyorsanız nike ın air modellerine bakın sanki havada yürüyor gibi hissediyor insan ama tip yok o modellerde. ayrıca o kadarda rahat değil fotoğraftaki modeli.

abartılacak kadar olmasada rahat hocam YALAN BORCUM YOK
    bu ayakkabıya kimse rahatsız diyemez hocam o derece

• kesinlikle tiger.
    Not:şuan adidas rom kullanıyorum.Daha önce uzun süre superstar ve converse kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtcn1

Baya bi ayakkabı denedim. Klasik beyaz converse bence en rahatı ayağımda hiç yokmuş gibi hissettiriyor.

En rahat ayakkabı

Hocam naptın sen ya converse abartısız bir şekide belki de en rahatsız ayakkabıdır. Ha yazın diğerlerine nazaran serin tutuyor desen anlarım da converse rahat deme . Ben de bayılıyorum converse ama durum da bu malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harddisker -- 28 Ağustos 2011; 4:19:59 >
  • Best club, diye bi ayakkabı var. Kalitesiz ama çok rahat.
  • çakma converse <3
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.