Şimdi Ara

En lezzetli et hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kuzu etini beğeniyorum ama hindide fena değil gibi sizce en lezzetli et hangisi

• Baconcular gelir şimdi
  • Domuz eti diyorlar, henüz denemedim ama denediklerim arasında kuzu pirzola tek geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dana bonfile

• quote:

Orijinalden alıntı: swswsw

Baconcular gelir şimdi

iyidi
  • Yaban tavşanı eti. Çok lezzetli

• Aslına bakarsan en lezzetli et insan etidir, çünkü etin tadı canlının nasıl beslendiğine göre değişir. İnsan seçerek beslendiği için, en lezzetli et insana aittir. Kesin kolunuzdan bacağınızdan bi parça atın tavaya deneyin denendi onaylandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz sigara hangisi?
    7 yıl önce açıldı
    en iyi sucuk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Domuz eti diyorlar, henüz denemedim ama denediklerim arasında kuzu pirzola tek geçerim

Bu domuz etinin de çeşitleri varmış sanırım süt domuzu,yaban domuzu vb. hangisinden bahsediyorsunuz ? Tabi ben de denemedim daha doğrusu domuz satan bir yer göremedim.

• En beğendim tavşan eti sonra kuzu

• quote:

Orijinalden alıntı: Polyglot Cucumber

Aslına bakarsan en lezzetli et insan etidir, çünkü etin tadı canlının nasıl beslendiğine göre değişir. İnsan seçerek beslendiği için, en lezzetli et insana aittir. Kesin kolunuzdan bacağınızdan bi parça atın tavaya deneyin denendi onaylandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Domuz eti diyorlar, henüz denemedim ama denediklerim arasında kuzu pirzola tek geçerim

Bu domuz etinin de çeşitleri varmış sanırım süt domuzu,yaban domuzu vb. hangisinden bahsediyorsunuz ? Tabi ben de denemedim daha doğrusu domuz satan bir yer göremedim.

Dediğim gibi denemedim yani bir bilgim yok, sadece yapılan araştırmalar daha lezzetli olduğu yönünde diye biliyorum

• quote:

Aslına bakarsan en lezzetli et insan etidir, çünkü etin tadı canlının nasıl beslendiğine göre değişir. İnsan seçerek beslendiği için, en lezzetli et insana aittir. Kesin kolunuzdan bacağınızdan bi parça atın tavaya deneyin denendi onaylandı.

Nasıl beslendiği değil de yağ oranı fazla olduğu için en lezzetlisi insan etiymiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 gram.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

En beğendim tavşan eti sonra kuzu

Tavşan etini nasıl temin ettiğini sorabilir miyim? MAlum kasaplarda filan satılmıyor?

Ben en çok dana etini lezzetli buluyorum.
  • quote:

Arkadaş insan mı seçerek besleniyor ? Ulan her türlü kimyasalı yiyoruz, her moku içiyoruz bizim etimiz mi güzel olacak ? Ya git Allah'ını seviyorsan
  • Ülke insanı olarak tavuğa doymuşuzdur bence. O yüzden tavuk diyenin çıkacağını sanmıyorum. Diyen yeteri kadar tavuk yememiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: dmx__

En beğendim tavşan eti sonra kuzu

Tavşan etini nasıl temin ettiğini sorabilir miyim? MAlum kasaplarda filan satılmıyor?

Ben en çok dana etini lezzetli buluyorum.

Dedem avlıyor

• Bıldırcın

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

quote:

Arkadaş insan mı seçerek besleniyor ? Ulan her türlü kimyasalı yiyoruz, her moku içiyoruz bizim etimiz mi güzel olacak ? Ya git Allah'ını seviyorsan

Mantığını yediğimin diyecektim mantık bulamadım ok bb

• Domuz eti.

The bomb has been planted.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 13 Nisan 2014; 0:06:59 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.