Şimdi Ara

En Lanet Burçlar!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
10.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pprodigyy

ASLAN

(23 Temmuz-23 Ağustos)
    Bu aslan var ya aslan. Bu komedi şey kendisinin gökten zembille indiğini sanır. Bu ıssız bir adaya düşse‚ yanında isteyeceği üç şeyden biri aynadır. Kendinde şeytan tüyü olduğunu düşünür. Sanki bu olmasa çevresindeki hiçbir şey düzgün gitmeyecek zanneder. Oysa en büyük yamuk kendisidir. Bunu bir odaya iki gün kapatın kesin ölür. Hele bir de odada ayna yoksa iki gün bile sürmez. Özgürlüğü asla vazgeçemeyeceği şeydir. Saftır aslında bu. Kuş kadar beyni olan bir insan bile bunu kolayca kandırabilir. Öyle ince detaylardan pek anlamaz. Bir yalan söylediğinde ya da gizli bir iş yaptığında kısa sürede kendini ele verir. Çünkü plan yapacak‚ yaptığı planı doşru düzgün uygulayacak‚ hadi diyelim uyguladı‚ saklayıp gizleyecek kadar potansiyel yoktur onda. Sakın bu aslan megolamanına nasıl göründüğünüze dair bir şey sormayın. Çünkü siz kendinizi ne kadar mükemmel hissederseniz hissedin‚ o
    olumsuz bir şey bulacaktır. Bu şahsiyetle kavga ettiğinizde‚ size
    saldıracağı ilk konu dış görünüşünüz olacaktır. Kilonuzdan tutun da‚ gözlerinizin şaşılığına‚ dudaklarınızın inceliğine kadar v.s ne varsa onu fazlasıyla ilgilendirir. Ruh sağlığınız açısından tehlikelidir.

Michael Scofield gibi adamım daha ne planı yapayım
    Yalan bu

• Akrep burcuyum

genel özelliklerine sahibim. Kararlı, kıskanç, inatçı, şüpheci, sorgulayıcı vs.

Asla durmaz, amacına ulaşmak için hertürlü yolu denemekten kaçınmaz. Ne olursa olsun şartları kendi lehine çevirir.

tıpkı ben..
  • quote:

AKREP

(23 Ekim-22 Kasım)
    Çevresine genelde ılımlı ve temiz kalpli havası veren akreplerin‚ insanları dumura uğratmakta üstüne yoktur. Kuşkucu‚ kıskanç ve iki yüzlünün biridir. Size ne zaman hangi yüzünü göstereceğini de asla kestiremezsiniz. Bazen şefkatli‚ sıcak‚ bazen de saldırgan ve soğuk bir buzdolabı gibi olur. Sizin yüzünüze gülüyor olması‚ asla size karşı iyi niyetler beslediğinin garantisi değildir. O tam bir tiyatrocudur. Hat safhada bencildir. Bu var ya bu‚ öyle melun bir şeydir ki‚ Allah bunun şerrinden düşmanımı bile korusun. Kafaya koydu mu yapar bu. Vücut dilini çok iyi kullanır. Yüz mimikleri en çok olan insan tipidir. Her olaya ‚ her şeye bir mazereti vardır. Çok dikkatli ve akillidir. Avına sinsi sinsi yaklaşır. Eğer çevrenizde bir akrep varsa‚ bence onunla kesinlikle dost olmaya çalışın. Kıskançlığı yüzünden yapmayacağı şey yoktur bunun. Sürekli ilginin kendisinde olmasını ister. İnsani çileden çıkaracak kadar kendine güveni vardır. Burcunun adi gibi akrebin tekidir. Melek yüzlü şeytan lafı sanki bunun için söylenmiştir.

Hadi Canım Sende...

• Akrep im yazılaranlara katılıyorum...
  • YENGEÇ

(22 Haziran-22 Temmuz)
    Kendini akıllı sanan� saftoriğin biridir. Herşeye kolayca inanır. Gidenin ardından asırlarca yas tutar. Bir de bir gün herşeyin iyi olacağına ilişkin paranoyası yok mudur. Gel de çıldırma. Onu dış görünüşünden daha çok ilgilendiren bir şey yoktur bu dünyada. Birkaç iltifatta yelkenleri suya indiriverir hemen. Bencilin tekidir. Her şeyin en iyisini� en doğrusunu kendisinin bildiğini sanır. Sanki bu dünyaya yüce bir görev için gelmiş gibi davranır. En az bir koç kadar ana kuzusudur bu. Bir de hayat boyu yaslanacağı bir duvar olsun ister. Bir gün melek� bir gün şeytandır. Yani bir türlü çözemezsiniz onu. Sürekli gelgitlerde yaşar. Tehlikelidir. Insanı kolayca avucunun içine alır. Eğer nefretini kazanmışsanız dikkat. Böyle durumlarda öfkesi henüz tazeyken pek çevresinde durmayın. Çünkü o zaman yapmayacağı şey yoktur. İlişkilerinde zordur. Birini severse onu sanki malı gibi sahiplenir� ama gözü de sürekli dışarıdadır. Bu uyuzla dostluk neyse de� aşk asla. Çünkü kaprisleriyle sizi hayatınızdan bezdirir.

Bu kadar olur..
    Aynı ben

• Yılan burcu çıktı yeni o nerde hani ?
  • benim dogum gunu 23 agustos
    bi yerde aslan
    bi yerde başak gösterirler zaten :D
    burdan bile bu burcların ne kadar sacma oldugunu anlarsınız
    birinde çok titiz flndir
    birnde dagınıktır herseyi yazıyolar biri uyucak tabiki
  • quote:

İKİZLER

(22 Mayıs-21 Haziran)
    Dönek� iki yüzlü� karakter çorbası� tek başına tek bir işe bile yaramayan a*****. Tatlı dilli yılan. Bu var ya� bu� hayatı boyunca onu bunu sömürüp durur. Bol organizasyonlu� bol dedikodulu� fesat mı fesat� defolu tipin tekidir. "Hadi arkadaşlar şunu yapalım..." "Aaa ayıp ettin tabii ki gelirim...." "borcum olsun... " en çok yalanlarından bir kaçıdır. Çok iyi yalan söyler. Gevezedir de. Sır tutamaz. Boştur bunun ağzı. Ayaklı Gazete dedikleri türdendir. Gezsin� tozsun� eğlensin� o kadar. Öyle sıkıya mıkıya gelemez fazla. Laf olsun diye konuşur� evlenmek için evlenir� desinler diye yapar. Bir sözü diğerini tutmaz. Yanında kimse olmayınca da korkağın tekidir. Habire birilerinin � bir şeylerin arkasından konuşur. Onun arkasından konuşur� bunun peşinden konuşur. Ha babam konuşur. Güvenilmez tipin tekidir bu. Ama şeytan tüyü vardır bunlarda. Kendini affettirmeyi iyi becerir. Çabuk kandırır karşısındakini. En dikkat edilmesi gereken burç grubudur.

21 haziran doğumluyum şahsen şurada yazanlardan 1 tanesini benim hakkımda kimse söyleyemez.Çevremde beni tanıyanlardan,iş hayatımdan,arkadaşlarımdan birisini bırakın iyi geçinemediklerim bile benim hakkımda böyle birşey söyleyemez.Az konuşurum yerinde konuşurum,söz verirsem mutlaka yaparım,tanımadığım ilk kez gördüğüm birisi bile olsa bir konuda bana güvendiyse yolda bırakmam,ilişki konusundada tam aksine laf olsun diye takılmaktan nefret ederim o yüzden az ilişkim olur ama ciddi olur.Laf olsun diye çıkan sevgili olan tipleri hiç sevmem gerçekten aşık olduğumda bir ilişkiye başlarım ve herşeyde önceliği saygıya veririm.Onur benim için herşeydir.Onurlu bir insan olarak görürüm kendimi ve onurumu zedeleyecek birşey olmasına müsade etmem.İsmimin hakkını vermeye çalışırım yani :)
    Burcun adı ikizler olunca herkes hemen yapıştırıyor iki yüzlü diye.Tanıdığım ikizler burcundan olan çoğu kişi tam aksine karakterli dürüst insanlardı.

• yaw bu burclar nasıl olurda bır kısılıgı yansıtır..cok sasırıyorum
  • Birşey ortaya atılıyor nasılki uymayanlar varsa tam oturanlarda oluyor mesela bu sayfada yazanlara uyan burçlarda olan insanlar tanıyorum ama bence tabiki tesadüf :)

Cem yılmazın dediği gibi

kova:dolduruşa gelmeyin
    oğlak:seni inatçı şey
    Yay:çok gerginsiniz aman dikkat
    ikizler:seni iki yüzlü

vs.. vs... klişe işte:)
  • Burçları karakter üzerinde etkisi olabilir ama günlük burçlar tamamen palavra
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

Burçları karakter üzerinde etkisi olabilir ama günlük burçlar tamamen palavra

Günlük burçlarla ilgili şöyle birşey keşfetmiştim zamanında.
    Mesela sen dün x burcuna yazdığı şeyin aynısını ertesi gün y burcuna yazıyorlar. Sen sadece tek bir burca baktığından farketmiyorsun
  • Bağımsızlığına en düşkün burçtur. Duruma� ortama göre anında değişirler. Nabza göre şerbet verirler. Buna gazı verdin mi bir daha tutamazsın. Bir şeyi abartmaya bayılır. En ufacık � en basit olayı bile süsleyip öyle anlatırlar size. Dikkat yoksunudur bu yaylar. Allah bunların sevgililerine de sabır versin. Bir insan ancak bu kadar kaprisli olur dedirtir insana. Burası Kesinlikle Doğru
  • boğayım hiç bi zaman en güzel sevgili benim olsun diye bi düşüncem olmadı reddettiğim 1 kız oldu oda tipden deyil zekadan dolayı reddettim

intikamcı da deyilimdir kavga ettiğim herkesle tekrar arkadaş olabilirim oluyorum da zarar görüyorum hep ama asla kin tutmam kimseye
  • aslanda uyuyor %85 olarak bazı cümleler sallama
  • İkizler burcuyum..
  • Bir yengeç olarak çoğu bana uymuyor
  • İkizleri itin şeyine soktunuz iyice
  • Burçlara inanlar zerre istatistik bilgisi olmayan geri zekalılardır
  • kova hakkında yazılanları kesinlikle kabul etmiyorum

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=kova+burcu+erke%C4%9Fi&kw=&a=&all=&v=&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 14 Eylül 2009; 16:09:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.