Şimdi Ara

En Lanet Burçlar!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
10.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burcum boğa ama orda yazanlarla benim kişiliğimin hiç alakası yok.Her boğa burcu olan insan yazıldığı gibi olacak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

KOÇ ( 21 Mart-20 Nisan)

Sözünde duramayan‚ özgüveni olmayan‚ gıcık şahsiyet. Hayat boyu illa birileri onu iteleyecek. Var ya‚ bütün ev kuşları‚ ana kuzuları genelde bu burçtan çıkar. Bunun sevdası bile bir halta yaramaz. Genelde platonik takılır haspam. Yoktur ki cesaret denen şeyin zerresi bunda‚ gidip de söylesin. Hadi bir mucize oldu zar zor söyledi ve siz de bir halt edip buna uydunuz. Eğer uçarı‚ hayatla eğlenen‚ aşkta heyecan arayan bir kişi iseniz bittiniz kuzum siz. Duygusal takılır bu koçlar. Sıkıcı mı sıkıcıdır. Her an ahlanmaya meyillidir. Ona bir şeyi bin kere anlatın anlamaz. Bir de anladım havaları ve sonunda anlattığınız şeyin tam tersine yorumları yok mudur.Deli olursunuz. Soru sorup ne olduğunu anlamaya kapasitesi yetmez. Ama toplum tarafından sevilir. Niye‚ çünkü kendinden başka kimseye bir zararı yoktur. Öyle hileyi‚ yalanı becerecek zeka yoktur ki onda. Siz ona fıkra anlatın o gülsün‚ bir şey anlatın o dinlesin. Başka bir işe yaramaz. Kıskanç‚ gıcık ve sıkıcıdır.

sensin gıcık aslında çoğu doğru yani yarısından sonrası benim için geçerli diil

• ulan google a burçlarla ilgili bişey yazdım ilk çıkan siteden karakterime etkisine baktım burcumun sonra günlük falıma ikisi de tuttu garip bi şekilde oha.gif
  • Oğlak burcuyum, herşeyiyle beni anlatıyor
  • AKREP

(23 Ekim-22 Kasım)
    Çevresine genelde ılımlı ve temiz kalpli havası veren akreplerin� insanları dumura uğratmakta üstüne yoktur. Kuşkucu kıskanç ve iki yüzlünün biridir. Size ne zaman hangi yüzünü göstereceğini de asla kestiremezsiniz. Bazen şefkatli� sıcak� bazen de saldırgan ve soğuk bir buzdolabı gibi olur. Sizin yüzünüze gülüyor olması� asla size karşı iyi niyetler beslediğinin garantisi değildir. O tam bir tiyatrocudur. Hat safhada bencildir. Bu var ya bu� öyle melun bir şeydir ki� Allah bunun şerrinden düşmanımı bile korusun. Kafaya koydu mu yapar bu. Vücut dilini çok iyi kullanır. Yüz mimikleri en çok olan insan tipidir. Her olaya � her şeye bir mazereti vardır. Çok dikkatli ve akillidir. Avına sinsi sinsi yaklaşır. Eğer çevrenizde bir akrep varsa� bence onunla kesinlikle dost olmaya çalışın. Kıskançlığı yüzünden yapmayacağı şey yoktur bunun. Sürekli ilginin kendisinde olmasını ister. İnsani çileden çıkaracak kadar kendine güveni vardır. Burcunun adi gibi akrebin tekidir. Melek yüzlü şeytan lafı sanki bunun için söylenmiştir.

Sözümün ölümüne arkasındayımdır Bold olanlar uyumlu

• Oğalak bir kız arkadaşım vardı bi sms yüzünden ayrılmıştık sinir krizi geçiriyordu harfi harfine doğru valal..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.