Şimdi Ara

En Lanet Burçlar!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
10.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BlackEdition

quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

BU BURCLARA KIM INANIYOR YA

Burcumu söylemiyorum ama,yukraırdaki yazdıklarından %75'i bende var...Acı ama gerçek...

Hadi hadi diyim,Yengeçim ben...Bu gelecekte herşeyin iyi olacakğı bende de var ne yazıkki...Öyleki sanki biri beni bu hayattan söküp alacak,bir saraya koyacak...

ben de burç olayına inananlardanım fakat olayın nası olduğunu anlamak lazım şimdi mesela ben koçum ve okurken harbiden beni anlatmış.. ama hep yuvarlak cümleler kime yontsan 4de3ü tutar daha sonra yengeçi okudum orda da en az 4/3ü uyuyor bana şimdi sen başka bi burcu kendi burcun aslında bu diye bi oku...

• O zaman bütün insanlar gereksiz,sinir,lanet mi oluyor?
  • Palavra basagım hic soylenenler gibi degilim fırlamamı dogmusuk!
  • Başaktım Aslan'a döndüm..Aslan beni daha iyi ifade ediyor
  • Terazi oldun diyorlar ama bana daha çok akrep uyuyor
    Akrebim öyle kalmak istiyorum:)
  • İkizleri aynen yazmışlar helal olsun. Az çekmedik bunlardan
  • ya ben balığım bi okuyun tamamen ben

lanet olsun hepsi doğru. Hayat boyunca mutlu olamaz diyor bu da mı doğru acaba
  • İKİZLER

(22 Mayıs-21 Haziran)
    Dönek� iki yüzlü� karakter çorbası� tek başına tek bir işe bile yaramayan a*****. Tatlı dilli yılan. Bu var ya� bu� hayatı boyunca onu bunu sömürüp durur. Bol organizasyonlu� bol dedikodulu� fesat mı fesat� defolu tipin tekidir. "Hadi arkadaşlar şunu yapalım..." "Aaa ayıp ettin tabii ki gelirim...." "borcum olsun... " en çok yalanlarından bir kaçıdır. Çok iyi yalan söyler. Gevezedir de. Sır tutamaz. Boştur bunun ağzı. Ayaklı Gazete dedikleri türdendir. Gezsin� tozsun� eğlensin� o kadar. Öyle sıkıya mıkıya gelemez fazla. Laf olsun diye konuşur� evlenmek için evlenir� desinler diye yapar. Bir sözü diğerini tutmaz. Yanında kimse olmayınca da korkağın tekidir. Habire birilerinin � bir şeylerin arkasından konuşur. Onun arkasından konuşur� bunun peşinden konuşur. Ha babam konuşur. Güvenilmez tipin tekidir bu. Ama şeytan tüyü vardır bunlarda. Kendini affettirmeyi iyi becerir. Çabuk kandırır karşısındakini. En dikkat edilmesi gereken burç grubudur.

• quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

Aslanım Çoğu Doğru.

quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

Sil olum aslanı ordan

Aha buda Aslan çıktı benim gibi xD.Naber Lan Sülolu

Bende aslanım.
    Ama şu kolpa burç hikâyesine göre yengeç oldum.

• Boğa
  • oğlaktan yaya yatay geçiş yaptık. ikisinden de biraz var bende.
  • koçum ama bana akrep uyuyor
  • ikizlerim. nekadar kotu biriymisim ben boyle

''Ayrıca saplantılı tipin tekidir. Şıpsevdiliğine rağmen birine kafayı taktığı zaman karşısındakini bayana kadar zorlar. ilişkilerinde romantik olmaya çalışır. Ama bir süre sonra can sıkar'' tam da benim sevgilim. %100 katılıyorum . başaklar la cıkmayın eger hepsi benimki gibi bu ozelliklere uyuyorsa .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 30 Aralık 2008; 21:32:12 >
  • İkizlerim fakat ne dedikodu yaparım ne de birinin sırrını başkasına söylerim. Geveze olma ve yalan uydurma kısmı iyi tutmuş
  • ben inanıyorum burçlara.

sanki hayatımı izlemişlerde oraya yazmıslar yay burcu
  • yengecim hiçbiryeri tutmadı açıkçası saf değilim özel bir görevim olduğunu sanmıyorum ilişkilerim mutlu geçti herkesle iyi geçinirim
    ama insanları çabuk avcumun içine alabilirim burası doğru
    paylaşmayı da severim
    evet hayat boyu yaslanacağım bir duvar olsun isterim ama ilerde duvarı kendim örmem gerektiğini biliyorum
    kesinlikle kendini beğenmiş değilim öylelerden nefret ederim bir bunlarla iyi geçinemem

• yemınle hepsi doğruu özellikleee ikizler burcu
  • yalan.zaten bu burçları kim yazıyosa.......
  • valla kız arkadasım var yazılanların harfi harfine tutuyo benimde başak benımkıde tutuyo
  • Başşak harfi harfine uyuyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.