Şimdi Ara

En Kötü 8 Arkadaş Tipi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arkadaş tipi sürekli hayatını, yapacaklarını ve yaptıklarını anlatır. Ben merkezlidir, sizi konuşturmaz. Böyle bir arkadasa sahip olanlar zamanla soğurlar çünkü bulusma anında size söz düşmez nerdeyse. Lafınızı bölecek kadar pişkindirler.

2-Bahaneci arkadaş:
    Bu arkadaşlara ne zaman kanka hadi gel takılalım deseniz bahaneleri hazırdır. Çoğu da yalandır. Bulusmak istemediklerini doğrudan dile getirmek istemedikleri için bahanelerin arkasına sığınırlar. Halbuki istemiyorum desen yeter be kanka.

3-Satıcı arkadaş:
    Sinemaya siz daha önce davet edersiniz ama sizi eker başkasıyla gider, para ve statü için baskasıyla muhatap olur. Bu liste uzar gider. En tehlikeli arkadaş tiplerindendir. Aman diyim uzak durun

4-Eken arkadaş:
    Bu tipler hepimizin hayatında en az 1 kere olmustur. Buluşacaksınızdır, tam giyinirken veya bulusma yerine giderken bir mesaj gelir: ben gelemiyorum..... Bunların büyük bir çoğunluğu kolpa olmakla beraber sağlam arkadaşsa tolerans gösterilir.

5-İçine kapanık, duygularını paylaşmayan arkadaş:
    Siz onu yakın görürsünüz ama o size hiçbir şeyi anlatmaz. Özel olmasa dahi. Yüzün asık hayırdır? dersiniz, yok bişey derler. Bu elemanlarla muhabbet bir yerde sekteye uğrar, illaki kopar çünkü tek taraflı arkadaşlık olmaz.

6-Sizi pek önemsemeyen,çıkarcı arkadaş:
    İyi dost gibi görünürler ancak sizi pek önemsemezler. Örneğin mesajlaşırken kanka ben hasta oldum gelemicem dersiniz tamam der. Geçmiş olsun kardeşim,ne oldu demez. Bu tiplerden acilen uzaklaşmanızı öneriyorum.Çünkü bu tipler sizinle yalnızca kendi sosyalleşme isteğini ve boşluğunu kapatan insanlardır.

7-Sizin yanınızda başkasının arkasından konusan arkadaş:
    Unutmayın ki bu adamlar sizin arkanızdan da illaki konuşuyorlardır. Genelde arkadaş ortamında kanka şu mustafa da ne mal yaa diye söze başlar ve mustafa nın arkasından verip veriştirir. Yüzüne söyle bunları diyince de ben zaten yüzüne de söylüyorum derler. Basit kişiliklerdir, tehlikelidirler özel hayatınızı açmayın bu tiplere.

8-Hiçbir şeyi beğenmeyen çakma entel takımı:
    Bunlar arasında ekşi sözlük yazarı boldur. İstisnasız her şeye mok atar bu adamlar. Kendilerini bilgili sanarlar ancak öyle değildir. Genel kültürleri Vikipedi den ibarettir bu insanların. Tehlikeli değillerdir ancak muhabbetleri çabuk sıkar. Övündükleri konu hakkında gerçekten bilgili bir adamı gördüklerinde ise süt dökmüş kediye dönerler.

Siz de yazın bildiğiniz böyle tipleri, konu güncellensin arkadaşlar

• 4'üm
  • Allah hepsinin belasini versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 5 Kasım 2016; 17:19:41 >
  • 8'i beğendim. Gerek forumda gerek orda burda çokça karşılaştım. Bir gün katil olursam(Allah koruya) bunlardan birini alırım. Siz de birinden kurtulmuş olursunuz.

• en nefret ettiğim insan tipi 4'tür
  • Hepsi de bizim ülkedeki insanların çoğunluğunu oluşturuyor. Yabancılarla tanışınca böyle bir durum olmadığını farkettim. Yani elbet vardır ama çok nadir. Bizim millet çok çıkarcı olmuş. 1920'lerden 1960'lara kadar olan zaman diliminde yaşasaydık,
    bunları söylemezdim ama. İnsanları değişmiş buranın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiçbiri değilim.
  • En nefret ettiğim arkadaş tipi 3'tür.
  • 1. ve 8. tiplerden az biraz vardır. Konuşmayı severim, başladım mı durdurması zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

hiçbiri değilim.

tebrikler
     En Kötü 8 Arkadaş Tipi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinbl -- 6 Ağustos 2016; 15:01:27 >
  • 2yim
  • 5

• oo yukarı
  • Bazıları benim cidden.
    Ben bile kendimi çekemiyorum zaten.

• 2-5
  • Sürekli sallayan arkadaşı unutmayalım, mutlaka kalmıştır öyle tiplerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 7 Ağustos 2016; 13:37:31 >
  • 2. 3. Ve 4. Aynı değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

2. 3. Ve 4. Aynı değil mi

yakın evet. biri bulunuyorsa genelde diğerleri de bulunuyor
  • 6. maddede yer alan tiplerden nefret ediyoruuuuuuuuumm
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.