Şimdi Ara

En Kötü 8 Arkadaş Tipi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Hepsi de bizim ülkedeki insanların çoğunluğunu oluşturuyor. Yabancılarla tanışınca böyle bir durum olmadığını farkettim. Yani elbet vardır ama çok nadir. Bizim millet çok çıkarcı olmuş. 1920'lerden 1960'lara kadar olan zaman diliminde yaşasaydık,
    bunları söylemezdim ama. İnsanları değişmiş buranın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 1'im bazen param yoksa 4 de oluyorum. Süt dökmüş kediye dönme kısmı hariç 8 de benim

• 1- OTLAKÇI
    2- OTLAKÇI
    3- OTLAKÇI
    4- OTLAKÇI
    5- OTLAKÇI
    6- OTLAKÇI
    7- OTLAKÇI
    8- OTLAKÇI
  • Bir arkadaşımla isem konuşmadığım zaman rahatsız oluyorum o yüzden 2x1.yim galiba

• 1-2-3-4-5-6-7-8 hepsi benim
  • 2, 3, 4 aynı şey zaten
  • Bizim arkadaş doğum günü için bir yere çağırdı kendisi gelmedi. Ağır şerefsizdir kendileri.

• Doğrusu
    1-Para isteyen
    2-Para isteyen
    3-Para isteyen
    4-Para isteyen
    5-Para isteyen
    6-Para isteyen
    7-Para isteyen
    8-Ve Para isteyen

• Malum cinsel organ bağımlıları. Sizi karda kışta dışarıda bırakır, para ister, yalan söyler, her türlü naneyi yer. Ölseniz umrunda olmaz. Böylesi insan müsveddelerinden uzak durulması gerekir. Maksimum düzeyde zararlılardır.
  • TechR olsa arkadaşım yok ki derdi kendisini konuya alalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

8'i beğendim. Gerek forumda gerek orda burda çokça karşılaştım. Bir gün katil olursam(Allah koruya) bunlardan birini alırım. Siz de birinden kurtulmuş olursunuz.

Sen hangisi oluyorsun

• 2. 3. Ve 4. Özelliği hallice olan bir arkadaşım var saolsun beni çok güzel şey eder.

Antalyaya gidecektik hersey hazir knk dedi ben dedi askeriye gideceğim (Lys sıralaması kötüydü onun için tek çare) karada mulakatlar var ona gideyim sonra gideriz tamam abi dedim Haziranin 25 i civari neyse Temmuz oldu dedim bi arayayim bizim iş yatmasın .Kanka dedim ne yaptin işte falan filan kara olmadı havaya gideceğim Temmuzun 16-17 gibi dedi ne yapalim tamam dedik yalnız ne oldu herkesin bildiği gibi 15 TEMMUZ DARBE sonra bu iş yatti tabi knk diyor bizi cagircaklar 18 19 temmuz gibi gideriz .18 oldu yok birdaha aradim 21 birdaha aradım (zaten en yakin arkadasim her gün konuşuyoruz muhabbet ediyoruz ) 23 falan filan derken askerinin kapatıldığını öğrendik.

Iyi knk dedim vardir bunda da bir hayır şimdi gidelim dedim ( bu arada ben gelmicem de demiyor hep gidelim knk gidelim knk diyor , yani seni bir beklentiyede sokuyor) neyse efendim neymiş tercihler yapacakmıs bak sen 1 saatlik işi nasil yapti etti tam 10 gune yaydi 26 temmuzda tercihler baslicakti 29 aldilar , 2 Agustosta bitecekti, 3 ünde bitti 5 inde aradim gidiyormuyuz diye simdi de neymiş bir iki isim varmis , padisahimizin gonlu olacakta gidecez bugun zaten tartistik yalan oldu .ULEN bütün yıl tatili bekledik, sinavdan bunaldik tatil gelsede rahatlasak dedik koskoca tatilimi yedi bitirdi .Sabır sabır diye diye günlerim geçiyor.25 hazirandan 8 ağustosa. Sizinde böyle arkadasiniz varsa Allah sabir versin yoksa kanser olur gidersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 8 Ağustos 2016; 3:37:42 >

• aslında dostluklar da kardan adam gibidir, eriyecekleri bile bile inşa edilir
  • vefasız eklenmeli. isi bittikten son sizi unutan arkadas.

• Üşengeç olduğum için genelde bahanem de bol olur. Bahaneci arkadaş tipi olarak sayılabilirim sanırım.
  • ifşacı yalamalarda var bide . ne açığınız varsa bulup başkalarına yayma peşinde olanlar
  • Bu kadar dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Sana bişey katmayan arkadaş kötüdür bu kadar basit ve net.
    Hiç biriniz bana burs vermediğiniz için hepiniz kötüsünüz bilin istedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5: bu tip değil, kaygı bozukluğundan kaynaklanıyor "bir şey yok" tarzı cevaplar. "eğer nedenini öğrenirse hakkımda şöyle şöyle düşünür" diye cevap veremez, utanır. eğer karşıdaki kişi de onun gibiyse daha az sorun olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.