Şimdi Ara

En Kötü 8 Arkadaş Tipi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanları ayrıştırmayın bu kadar diyeceğim de listedekilerin hepsi iğrenç saplantılı tipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 8 Ağustos 2016; 6:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylediğiniz karakterler eklenecek
  • hepiniz birileri için bu arkadaşlardan birisiniz çok kasmayın bence
  • Hepsinden biraz var huyum kurusun

• 9- Çıkarcı arkadaş

Sürekli sizden yararlanmaya çalışır 1 kere bile ısmarlamaz hep ister verdikçe verirsin hiç doymaz parası olsa bile sizden bir şeyler almanızı ister, kendi parasını hiç harcamaz. En azından sizin yanınızda

Benim etrafımda bundan bol
  • Bahaneci arkadaş o kadar da kötü değil aslında. Genelde özgüveni düşük olan insanlar hayır diyemez kolay kolay. Ona biraz emrivaki yapmak lazım çözümü basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

Bahaneci arkadaş o kadar da kötü değil aslında. Genelde özgüveni düşük olan insanlar hayır diyemez kolay kolay. Ona biraz emrivaki yapmak lazım çözümü basit.

Güzel tespit
  • Eklemeyi unutmuşssun hatasını kabul etmeyen tipler var birde

• Efsane konuya bir up

• İçini açamaması bir sorun mudur? Tartışılır bence.
    Daha çok yanında olmak gerekir. Ona rağmen aynı devam ediyorsa sorun o zaman vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 5 Kasım 2016; 17:15:35 >
  • bunların hiçbirine sahip olmayan varsa (imkansız gibi birşey ama) eklesin beni arkadaş olalım

• Benim gibi karaktersiz arkadaşlara sahip olamazsınız sırf menfaat için yüzüme gülüyor adam para için takılıyor söylediği 2 kelimeden 1i kesin yalan nefes alır gibi yalan atıyor yüzüme söylemiyor arkamdan konuşup duruyor artık arkadaşlıgımı keseceğim bıktım bu durumdan

• 5, biraz da 6.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi arkadaş, ölü arkadaştır.
  • 5 benim hak veriyorum valla baya sıkıcı tipim
  • belki sorun arkadaşta değil de sendedir?
  • O listeye kızlarla konuşmak için eğilip bükülen gevşek arkadaş tipini de ekle.
  • Tek arkadaşınızın kendiniz olduğunu öğrenmeniz gerek. Kimisinin ailesi kimisinin sevgilisi bile bir gün içinde sizden soğuyabilir.

Şu an yaşadığım durumda bile bu var. 4 yıllık arkadaşlarım beni "TINLAMIYOR" herşeyi ben yapardım hepsinin arasını ben yaptım hiçbiri bunların farkında değil ama hepsine doğruyu da gösterdim.

Bir ortamda oturuyoruz. Hep aynı saçma muhabbetleri dönüyor. Ben birşey anlatmaya kalkışıyorum dinleyen 1 tane adam yok. Herkes telefonda onda bunda takılıyor 1 tanesi dinlemiyor. Eskiden herşeylerini bana anlatırlardı şimdi bu soğukluk ne çözüm bulamıyorum. Bende artık onlardan soğuma kararı aldım. Bu böyle gitmez.

• hiç arkadaşım yok ve kafam rahat
  • valla doğru düzgün arkadaş yok denecek kadar az. arkadaşların çoğu menfaatçi, çıkarcı

sırtına bindirirsen, kendini kullandırırsan, senden iyisi yok. sırtına bindirmezsen de kimse arkadaşlık etmez kolay kolay
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.