Şimdi Ara

En korktuğunuz ölüm şekli nedir________?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Slp

boğularak ölmekten ve donarak ölmekten korkarım

ama yanarak ölmek çok can yakıcı deyildir bi süre sonra sinirler yanacağından acıyı hissetmiceksiniz ve karbondioksitten boğularak ölüceksiniz yani yanarak ölme diye bişey yok yanan insanlar karbondioksit zehirlenmesinden ölürler,,

donarak ölmek asıl acı verir farkında deyilsiniz

Benim bildğim donarken bir uyku geliyo ve dayanamayıp uyuyosun yani ölüyosun.

o uyku gelene kadar çektiğin acı nereye gidiyo ankarada -10 derece soğukta bile eller surat falan ne bicim acıyo ki donarak ölürken ne olur kimbilir

• çok yaşlanmadan uykumda ölmek isterim kimseye yük olmadan

istemediğimse asitle ve yanmak iş üstündeyeken kalp krizinide istemem
  • Yanarak, bir de yılan
  • Parçalanarak ölmek.Köpek balıkları ya da aslanlar tarafından kolun bacağın kopacak böyle off.
  • boğularak ölmek ve yanarak ölmekten çok korkarım
  • Boğulmak bilimsel olarak da en korkunç ölümmüş diye okumuştum bir yerde. Ben de çok tırsarım.

Tercih edeceğim ölüm herhalde kafaya bir mermidir.

Bir de seppuku var
  • Kırbaç
  • Boğulmak
  • kıyma makinasına kolumu kaptırmak. makinayı durduramayınca seni yavaş yavaş içine çekmesi. parmaklarından başlayıp yavaş yavaş elini, bileğini, dirseğini kıyma haline getirmesi. kemiklerini kıra kıra, etlerini eze eze ilerlemesi. sonra onuza kadar yavaş yavaş kıyma haline getirmesi. omuza geldiğine geri kalan vücudu içine çekmesine rağmen ağırlığından dolayı bunu başaramaması. sonra omuz eklemini yerinden çıkartıp etini kopararak işlemi tamamlaması.
  • Kafamın kesilerek yada hayvanlar tarafından parçalanarak ölmek.Ölmeninde bir onuru olmalı.
  • antalyada şimdi bizim eve şimşek düşücek öyle ölücem bu yağmur nedir ya
  • İstemediğim: yanarak veya boğularak.

İstediğim: oruçluyken , Kâbe'de namaz kılarken ölmek.( çok şey istedim galiba )
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.weger

Yanarak,boğularak

En kolay ölüm şekillerinden birileridir yanarak ve boğulmak.
    zaten yanarak ölürken de boğularak ölüyorsunuz.Fazla acı hissetmezsiniz
  • Ne yanmak ne düşmek ne parçalanmak ne kalp krizi nede donmak

belli bi yaşa gelince ötenazi hakkımı kullanacam.(şaka tabi)
    Ölüm döşeğimde dört bir yanımda tatlı güzel hatunlar olsun.Mutlu mutlu gidelim.

Denizde boğulmak zor olabilir.
    Açık denizde kalıyorsun bir tek tekne yok bekle bekle dalıp ciğerlerime suyun dolmasınımı beklesem acıktım ne etsem.Üşüdüm.Abooo açık deniz diye bi film vardı aynen öle işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Ölüm Şekilleri ve olduğu süre içerisinde hissedilenler:

Boğulma:
    Kişi ilk anda büyük panik yaşıyor. Nefesini tutuyor. Ardından su ciğerlerine doldukça bir yanma ve yırtılma hissi duymaya başlıyor. Son olarak hissettiği şey ise sakinlik ve dinginlik oluyor. Oksijen alamadığı için bilinci kapanıyor, ardından ölüyor.
    Alıntıdır

Ben rüyamda suyun dibindeydim ve yukarı cıkamıyordum. En sonunda nefes almaya basladım yuttum suları ve ciğerlerimde acayip bi ağrı hissettim gerçek gibi yasadım yani 5-6 saniye böyle yuttukca sürdü sonra uyandım sanırım. Ben bunu nasıl hissetmiş olabilirim ? Adeta kasılıyodu akciğerlerim ve ağrıyodu cok kötüydü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rah* -- 11 Eylül 2009; 19:03:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

quote:

boğularak ölmekten ve donarak ölmekten korkarım

ama yanarak ölmek çok can yakıcı deyildir bi süre sonra sinirler yanacağından acıyı hissetmiceksiniz ve karbondioksitten boğularak ölüceksiniz yani yanarak ölme diye bişey yok yanan insanlar karbondioksit zehirlenmesinden ölürler,,

donarak ölmek asıl acı verir farkında deyilsiniz

Benim bildğim donarken bir uyku geliyo ve dayanamayıp uyuyosun yani ölüyosun.

o uyku gelene kadar çektiğin acı nereye gidiyo ankarada -10 derece soğukta bile eller surat falan ne bicim acıyo ki donarak ölürken ne olur kimbilir

Ben bilmiyorum tabi Aydın'dayım en düşük 5-6 derece oluyo :)

• mokoko
  • Yavaş ve acılı bir şekilde ölmek. Acısız olursa ölmekten korkmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 11 Eylül 2009; 19:09:42 >
  • boğulmak donmaktan sonra en iyi ölme stilidir.Yanarak ölmek çok feci üzerin bide zifte gömülmüşse bide düşünsenize etiniz mangaldaki gibi cayır cayır kanlı kanlı yanıo böbrekleriniz yere düşüo bağırsağınız kurt gibi fırlıo.çok kötü bişi bide sakata tekme yiyerek ölme var öff çok kötü olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.