Şimdi Ara

En korktuğunuz ölüm şekli nedir________?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cinsel organımdan içeri bir çubuk sokulması gibi şeylerin olduğu her ölüm.
  • Sex yaparken ani ölüm,bazen performansını da etkiliyor insanın,değişik bir fobi olsa gerek.
  • Kapalı bir yerde, bi yerden su gelicek yavaş yavaş suyun yükseldiğini göre göre çaresiz kaldığını anlayarak ölmek.
  • Asitin içine biri tarafından atılmak sonra atan kişinin asiti yakması vede onun içinde boğulmam.Boğulmaya fırsat gelirmi bilemem

öleceğim zaman ise Son bir isteğim var mutlu ol yeter diyip ölmek
  • yanarak, donarak, boğularak ölmek her ne kadar kulağa korkunç gelsede kapalı bir alanda sıkışarak saatlerce belki günlerce bekleyerek ölmenin yanına bile yaklaşamaz.

deprem olduğunda bulunduğunuz yerde sıkışıp kalırsanız ve o sırada yakınızda size doğru yaklaşan bir yangın başlarsa! işte Allah bunu kimsenin başına vermesin...
  • deprem,v.s. gibi doğal afetlerde göçüğün altında kalanın,kardeşim,annem,babam,sevgilim. v.s. olması,ve onun yaşayıp yaşamadığını bilememek,hepsinden beterdir,emin olun.
  • ne biçim konu bu be kanım dondu resmen. ölüyorum galiba.
  • Happy tree friends.
  • mideme arı,karınca vb larvaları atılarak ölmek hem tüm organlarını yerken acı cekersin hemde sonun olduğunu bilirsin
    Jiletle vücudumu yavaş yavaş kesmeleri
    Suda boğularak ölmek
    Tinercinin biri tarafından öldürülmek
    Saçlarımı kesip(kelleştirerek)üstünede naylon yada plastik geçirmeleri (Saclar cıkmaya basladığında beyine doğru gider ve bir süre sonra öldürür sizi
    He bide ayağımı kırıp uzun bir yolda yürüterek acıdan öldürmek

İstediğim: Artık çoluk çocuğa karışmışız torunları görmüşüz....Gece yattığımda son birkez aklımdan hayatımı geçirmek ve uykuya dalmak... uyurken ölmek isterdim
    bende bunun gibi bir şekilde ölmek isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

mideme arı,karınca vb larvaları atılarak ölmek hem tüm organlarını yerken acı cekersin hemde sonun olduğunu bilirsin
    Jiletle vücudumu yavaş yavaş kesmeleri
    Suda boğularak ölmek
    Tinercinin biri tarafından öldürülmek
    Saçlarımı kesip(kelleştirerek)üstünede naylon yada plastik geçirmeleri (Saclar cıkmaya basladığında beyine doğru gider ve bir süre sonra öldürür sizi
    He bide ayağımı kırıp uzun bir yolda yürüterek acıdan öldürmek

İstediğim: Artık çoluk çocuğa karışmışız torunları görmüşüz....Gece yattığımda son birkez aklımdan hayatımı geçirmek ve uykuya dalmak... uyurken ölmek isterdim
    bende bunun gibi bir şekilde ölmek isterdim

+ Aşırı adrenalin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Sabbath -- 11 Eylül 2009; 22:34:04 >

• 1-Boğazımın kesilmesi
    2-Yanarak
    3-Boğularak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron_16

quote:

Orijinalden alıntı: cannotfind

En korktuğum boğularak ve yanarak ölmek istediğim ölüm şekli ise şehit olarak ölmek ne türlü şehit olduğum önemli değil savaşta olsun yeter

yananlar,boğulanlar ve doğal afette ölenlerde şehittir....

alaka?
  • yanarak :S
  • Felç kalıp uzun bir süre o şekilde yaşayıp ecelimle ölmek...
  • Onursuzca olan her ölüm.
  • Her türlüsünden tırsarım
  • Cayır cayır yanarak ölmek.
  • Yanmak, boğulmak ve bir yerde sıkışıp ölmek
  • bir yırtıcı hayvanın yüzümü parçalamk suretiyle öldürmesi veya yanarak ölmek.
  • Boğularak ölmek çok korkunç olurdu (mesela suda) ve yanarak ölmek.

Şahsen uykudayken ölmek isterim.

Ya da intihar etmek isteyenlere duyurulur: Gece tüpü (gaz olsun da ne olursa olsun ) açık bırakın, dışarıyla tüm hava temasını kesin ve o odada uyuyun, bir daha kalkmamak üzere...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.