Şimdi Ara

En korktuğunuz ölüm şekli nedir________?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ArcaneArcher

boğulmak donmaktan sonra en iyi ölme stilidir.Yanarak ölmek çok feci üzerin bide zifte gömülmüşse bide düşünsenize etiniz mangaldaki gibi cayır cayır kanlı kanlı yanıo böbrekleriniz yere düşüo bağırsağınız kurt gibi fırlıo.çok kötü bişi bide sakata tekme yiyerek ölme var öff çok kötü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Cinsel organımdan içeri bir çubuk sokulması gibi şeylerin olduğu her ölüm.

Hocam nerden geliyor böyle şeyler aklınıza 2 saattir oram buram korkudan kasılmaya başladı.
  • quote:

Kan kaybı: 1.5 litre kan kaybeden kişi kendini halsiz, susamış ve korkmuş hissediyor. İki litre kan kaybedildiğinde baş dönmesi ve bilinç kaybı başlıyor.

vampir mi olmuş oluyor bu herif ? twilight hesabı
  • Donarak ölmek en acı verenidir. Vücut donunca kanda donuyor. Ama kan donarken kristalleşiyor. Kristaller damarları kesiyor yada geriyor. Onun verdiği acı...
  • Donarak ölmek sandığınız kadar acı verici değildir. Erzurum'da yaşıyorum. Erzurum'da 9 ay kış olduğu için mecburen futbol maçlarını bile kar üstünde yapardık. Ayaklarımız ve parmaklarımız öyle bir duruma gelirdiki dokunduğumuz şeyi hissedemezdik. Yani ölürkende pek birşey hissedileceğini sanmıyorum. Başlarta soğuk rahatsız edici olabilir. Ama soğuğa uzun süre maruz kalınca tüm hisler yok oluyor. Zaten sarıkamış şehitleri veya soğukta donarak ölen diğer insanların önce uykuya daldığı söylenir.
  • Enkaz Altında Kalmak.
  • EN KÖTÜ ÖLÜM :

Ortası delik bir sandalyeye cıplak bir şekilde oturtulur...bu delik yere içinde fare olan bir kase yerleştirilir...ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtılır...tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca kişinin makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkar...
  • Çok acı çekerek ölmekten korkarım,hangi ölüm tipi olduğu fark etmez.Fakat bundan da korktuğum tek şey zamansız ölmek,yani yapmak istediklerimi yapamadan gitmektir.
  • aylarca yatakda hastalık çektinden sonra ölmek(kanser,felç,tümör,vs...)
    (aslında böyle ölmek kurtuluş olur ama öncesi çok kötü işte)
  • esnerken çenemin çıkmasından çok korkuyorum,diğer her türlü ölürüm mekan/zaman farketmez aga.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

esnerken çenemin çıkmasından çok korkuyorum,diğer her türlü ölürüm mekan/zaman farketmez aga.

• Bogularak-yanarak-donarak-parçalanarak-sıkışarak-kalp kiriz bunlardan hiç biri olmasın yeter
    Benim için en mutlu ölüm şekli kafaya bir kursun şahit olmak yada 3 gün yatak 4 gün toprak hesabı 3 gün yatayım başımda kuran okunsun ve mutlu bir şekilde ölmektir hep genç ölmek istemişimdir yaşlanmaya bırakmaz inş allah
  • Bi tarafından kazık girerek ölmeyi isteyen yoktur heralde iğrenç birşey ıqh.En iyisi uykudayken aniden gelen bir ölümdür.Tık ölmüşsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@r@ntin@ -- 12 Eylül 2009; 16:11:54 >
  • Gece vakti okyanusta fırtına dalgalar yağmur yağarken, seni helikopterle okyanusa fırlatmaları ve o okyanusta ahtapot köpek balığı ve bir çok ürkütücü hayvan olucak. Ve seni helikopterden atarlarken ayağına beton dökücekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baneful -- 1 Ekim 2009; 21:26:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.