Şimdi Ara

En kaliteli kot pantolon markası ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
8
Favori
112.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pantolonlarımı hepmaviden aldım gayet kaliteli.ha birde lewis ikisi tek geçer
  • Lewis der gecerim ama fiyati ucuz olarak dersek koton colins de guzeldir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diesel en kalitelisi ama kesimlerini beğenmiyorum çok
    J Brand spr Levis de güzel
  • Bershka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavini şu amerikan blak 170 lira verilir mi

Bir kota en fazla ne kadar para verilir
  • Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    Ben dediğin kottan aldım ama gidip outlet mağazasından 2 si 150 liraya almak daha mantıklı yeni sezon alma bence.
  • Beklerim biraz ila ucuzlayacak
  • 3 levis kot pantalon var aklıma geldı baktım nerede uretılmıs dıye ?
    Turkey tayland ve pakıstan uretımı cıktılar

• Kimsede dememiş. Polonun kotları hem görüntü hem kalite bakımından on numara. Egerki butce artarsa wrenglerdan gerisi yalan. Wrengler al bir daha arkana bakma derim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 175 tlye lofttan kot aldım. resimdekinin aynısı :http://www.loft.com.tr/tr/urun/danielwash/

5 ayı geçti kilolu olmama rağmen ne apış arası yırtıldı ne de sürtünmeden dolayı yırtılma yapmadı ilk defa bu kadar dayanan bir pantolon almış olduğum için mutluyum.

kot pantolona çok para verme taraftarı değilim ama ayakkabı için sağlam önerebileceğiz taraklı ayaklılar için bir marka var mı? superstar filan yazmayın maxımum 1 senede pert oluyor ayakkabı ayagımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 31 Aralık 2015; 4:54:13 >
  • mavinin kotları görünüş açısından çok çekicidir. ama kalite olarak o fiyata hayatta vermem.
    leviste klasik ve aşırı sağlam kotlar var
    ltb'de görünüşte idare eder ama ben nedense beğenemiyorum
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    Hocam sana ayakakbı öneremiyeceğim ama 350 liraya Nike Airmax aldım 4-5 ay oldu ayakkabının süet kısımları tanınmaz hale geldi rengi felan açıldı iyice keşke almasaydım bunu dedirtti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaselcuk

Hocam sana ayakakbı öneremiyeceğim ama 350 liraya Nike Airmax aldım 4-5 ay oldu ayakkabının süet kısımları tanınmaz hale geldi rengi felan açıldı iyice keşke almasaydım bunu dedirtti bana.

arkadaş 2 tane airmax aldı değiştire değiştire giydiği için sapasağlam duruyor. bayağı rahat ayakkabı ama 350 tl hele de nike'a vermem. puma daha sağlam adidas ile nike 'a göre. 7 senedir yırtamadığım ayakkabım var puma. halısahada defalarca top oynadım. tarlaya , balığa giderken giydim en son üstte bağcık yeri açıldı.
  • Tommy hilfigerin kanvaslari cok guzel pahali ama iyi benim tercihim

gecen zara da bi kot gordum iyiydi

wrangler i soylemeye gerek yok ayni sekilde dieseli de
  • 30 yaş ve üstü için mavi'nin martin modeli, ergenler için marcus modeli iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utanan ayı -- 7 Ekim 2016; 12:29:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colins ve kotonun pantolonlarını beğeniyorum. Hem ucuz hem kaliteli

• Mavi'nin kotlarını tek geçerim. Kesimleri kalıpları çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

20 liraya LcW dan alın eskiyince yine alırsınız.

lcw kot bedava verseler giymem. Markasıyla alakası yok modelleri kesimleri kötü. Ama koton dersen ok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen konuyu açtığımı hatırlamıyorum bile ama mavi amerika nın siyah bir kotunu almıştım sağlam kotmuş öneririm birşey olmadı ona hala
  • Mavi iyidir internetten 100 liraya aldığım kotlar 3 yıldır sağlam. 20 liraya 6 ayda 1 lcw almaktansa 1 kere düzgün bir şey alın uzun süre kullanın hem de marka giymiş olursunuz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.