Şimdi Ara

En kaliteli kot pantolon markası ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
8
Favori
106.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bana göre en kaliteli tommy hilfigerdır. Neden derseniz hiç unutmuyorum geçen sene cumartesi akşamı izmir agora alışveriş merkezinden lc waikikiden 29 liraya kot aldım. Sonra kuzenimde maviden 129 liraya kot aldı. ertesi gün oldu sabah 6 da uyanıp izmir bit pazarına gittik. Köşede tek tük malzemeleri olan adamlarda bakınırım hep 5 adet kot gördüm üst üstte kirli pisdir dedim bakma gereği pek duymam ama bir baktım ceplerinin iç astarı kırmızı etiketli kemer bölümünde kocaman deri tommy hilfiger amblemli kotu görünce sordum adam baktım dedi tanesi 10 dedim naptın dayı ya kesip şort yapacam 5 olsun dedi.. yok kalsın dedim bir şey yapsaydın 5 nide alacam dedim. Adam dedi sen ne verirsin hepsine 10 veririm hatta 2 lirada vardı al 12 lira baktı tamam dedi. Aldım sahibinden.com 'da ve letgoda tanesini 25 liradan satmışlığım vardı 2 adetim hala duruyor taş gibi kot. lc waikikide cırt pırt oldu 2 senede yaza doğru kesip şort yapıcam :=)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

    LEVİ'S Tabikide heleki levis engineered ilk çıktığı zaman efsane ötesiydi halen var bende giyiyorum müthiş bir pantolondur bilenler bilir


    Levis engineered serisi başlı başına efsaneydi.Çünkü ham kotlardı. İşlem görmemiş taşlanmamış taşla yıkanmamış modellerdi. Seneler sonra şimdi satılan kotların rengine dönüyordu. Siyaha çalan bu koyu lacivert renk buz mavizsine döndü.
    Şu anda taşlama yüzünden kotların ömrü kısa.Eskitme olmayan kot yok piyasada, haliyle çabuk yıpranıp yenisini almak zorunda kalıyoruz.




  • Diesel yada Levis. CK ürünleride iyice bozuldu tercih etmiyorum. Aldığım hiç bir diesel ürününden pişman olmadım.
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    güzel konuymuş severek okudum katkısı olan herkese teşekkür ederim. yeni terndler yada marka keşfi olursa bilgilenelim faydalı bir konu. gerçekten çeok bilgilendim.
  • TuyluUcanAtlet T kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya geldim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Levis tabikide babamdan kalan Levis 501 pantolonu giydiğim vakit anladım Levis in değerini
    Bundan sonra Levis 501 alırım hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.