Şimdi Ara

en iyi video oynatıcı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
26.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama Gom Player'ı kurduktan sonra ''K-Lite Codec''i indirmeyi unutma

Zaten sitesinde altta bulunuyor görürsün kendisinihttp://www.gomplayer.org/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerjackal -- 17 Mayıs 2012; 14:11:21 >
  • Selam, yeni üyeler konu açamıyor sanırım. Bir sorunum var, geçen hafta Samsung Np530-U4B S02TR ultrabook adıyla geçen fakat optik sürücülü notebook satın aldım. Öncelikli amacım film izlemek. Fakat benim 5 yıllık Packard Bell 1200 küsür çözünürlüklü fakat nvidia kartlı bilgisayarım cam gibi gösterirken, aynı medyayı 1300 küsür çözünürlüklü radeon, pikselleri gözüme soka soka gösterdi. Acaba bir ayar mı var benim yapmadığım, yoksa bu bilgisayarı almakla hata mı ettim. ekran kartı: amd radeon hd7550m
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuvi

Selam, yeni üyeler konu açamıyor sanırım. Bir sorunum var, geçen hafta Samsung Np530-U4B S02TR ultrabook adıyla geçen fakat optik sürücülü notebook satın aldım. Öncelikli amacım film izlemek. Fakat benim 5 yıllık Packard Bell 1200 küsür çözünürlüklü fakat nvidia kartlı bilgisayarım cam gibi gösterirken, aynı medyayı 1300 küsür çözünürlüklü radeon, pikselleri gözüme soka soka gösterdi. Acaba bir ayar mı var benim yapmadığım, yoksa bu bilgisayarı almakla hata mı ettim. ekran kartı: amd radeon hd7550m

driverları güncelleyin . Olmazsa bir önceki driverleara dönün. Doğru driverları yüklediğinizden emin olun.
  • Km player şu ana kadar kullandıklarımın en iyisi. Arayüzü güzel. Kodek paketi kurmanıza gerek yok kendisi hallediyor bu olayı. Bilgisayarın donanımı yeterliyse hd videolarda kesinlikle kasma olmuyor.
  • Video Lan Codec Media Player yani kısaca VLC hiçbirşeye değişmem... eğer illaki 2. seçenek diyorsan Km Player :)
  • splash player gayet güzel GPU kullanan bir playerdır işlemciden pek faydalanmaz

özellikle sağlam bir ekran kartınız var ise hd filmlerde güzel sonuçlar verir

en iyi video oynatıcı

en iyi video oynatıcı

en iyi video oynatıcı

• Kesinlikle ve kesinlikle KMplayer.

en iyi video oynatıcı

en iyi video oynatıcı
  • vlc ,media player , gom player
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

splash player gayet güzel GPU kullanan bir playerdır işlemciden pek faydalanmaz

özellikle sağlam bir ekran kartınız var ise hd filmlerde güzel sonuçlar verir

en iyi video oynatıcı

en iyi video oynatıcı

en iyi video oynatıcı

ince ayarla splash pro ex en iyisidir

• aslında en kalıtelısı windows medıa player ama alternatif olarak ise bence

en iyi video oynatıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 2 Haziran 2012; 13:12:35 >
  • Vlc Player
  • KLM Codec yada Gom player
  • VLC Player candır.
  • KM tabiki son dönemde daha da düzeldi. splash da güzel ama km varken gereksiz
  • Bana kalırsa K-Lite Codec ile birlilkte Media Player Classic keyfi 10 numara bir şey.Oyun oynarken 1'e bas kenarlıkları yok et yanda izle oyununu oyna çayını iç 10 numara 10.
  • Media player clasic gom playerdan daha iyi görüntü veriyor...
  • Kesinlikle bs player altyazı bulma özelliği harika
  • özellik olarak gom playerin çok özelligi var klite code pack da her şeyi açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

GOM player genel kullanm ideal ben kullanıyorum , ayrıyetten geniş çözüm sunan K-Lite Codec Pack var oda çok kullanışlı onuda kullanıyorum önerebilirim.

K lite codec pack kesinlikle en iyisi nerdeyse bütün video dosyalarını açabiliyor
  • vlc ve km player arada bir de k-lite'dan mediaplayerklasik kullanıyorum, ama görsellik olarak ve netlik iyi olduğundan bazen JetAudio Basic kullanıyorum, her ne kadar ses çalma için yapılmış olsa da video hızı ve video büyüklüğü ayarlarını daha kapsamlı buldum.
    gom playerin simgesine uyuz olduğumdan hiç kullanmadım kullanmamda

ek: bsplayer'i android telefonda kullanıyorum çok iyi ama daha önceleri masaüstünde reklamlarından rahatsız olmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezilen -- 7 Kasım 2012; 0:09:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.