Şimdi Ara

en iyi video oynatıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
26.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler arkadaşlar gom playeride son bi kaç senedir duyuyorum. hala codec listesini indirip denemedim ama deneyeceğim. bu arada dvd playerler sanırım sistemi biraz fazla mesgul ediyor ve yavaş işliyorlar. doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

teşekkürler arkadaşlar gom playeride son bi kaç senedir duyuyorum. hala codec listesini indirip denemedim ama deneyeceğim. bu arada dvd playerler sanırım sistemi biraz fazla mesgul ediyor ve yavaş işliyorlar. doğru mu

kardeş gom player uzun süredir bende kullanıyorum. Çok da memnundum hatta en güvendigim programlardan biri idi . Ama bu aralar çok aptal aptal hata vermeye başladı. Find codec falan diyo sürekli , sinir oldum. Beğenmedigim vlc media playeri yükledim , sorunsuz kullanıyorum , çok memnunum. Tavsiye ederim herkese.
  • Benim tüm bilgisayarlarımda her zaman şu oynatıcılar yüklüdür.Kullanım sırasına göre yazayım:
    1.KM Player
    2.Media Player Classic
    3.Gom Player
    4.Windows Media Player
    Codec için XP Codec Pack indirebilirsin.
  • Gom Player,Media Player Classic,VLC Player ve bir kaç tane daha bunlar kullanışlı kullanıclıların memnuniyetle yöneldiği programlar.Hangisi sana kullanışlı gelirse,hangisinin arayüzünü beğenirsen onu kullanırsın.Çünkü artık bu seçim noktasında bireysellik ön plana çıkıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

quote:

quote:

Problem olacağını sanmam klasik media playerı seçip kullanın.

media player classic in bir çok videoyu oynatmadığını gördüm. Sürekli codec bulunamadı diyip duruyor.

K-lite codec pack yüklerseniz o codecleri yüklüyor benim dediğim düz media player değil hiçbir videodada şuana kadar sorun yaşamadım blu-rayden tutun aklınıza ne gelirse.

İnternetten mi indiriyoruz media player classic i yoksa işletim sistemine mi dahil?
    windows media player varken neden birde media player classic cıkarmışlar ki?

Programı kurarken hangi stili seçeceğin yazıyor internetten indirip kur.

• bence VLC
  • her videoyu açsın diyorsan vlc iyi bir seçim.
  • yalnız bu da internete bağlantı moduna geçiyor habire. bu da şarkıda veya videolarda kesintilere neden oluyor.
    vlc' nin internet bağlantısı ayarlarını bozsam da aynısı oluyor. bana takıntı yapmayacak bir player lazım.
    not: 2*256 sd ram kullanıyorum.
  • Gom da iyidir ama ben BS oynatıcısını kullanıyorum.
  • Km en hızlı media player fakat MPC bir tank gibi. K-lite codec ve MPC birlikte olunca inanılmaz bir uygulama haline geliyor.
    Gom, VLC ve BS player kullanmayalı yıllar oldu. O ikisini tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 12 Temmuz 2011; 0:53:14 >
  • bende km playeri kullanıyorum arayüzleri kullanışı uzaktan fare ile kontrol etme imkanı vs bir sürü özelliği var ama bazı videoları açmıyor onu destekleyici olarak vlc video yu yüklüyorum ama benim favorim km player...
  • K-lite Codec Pack yükleyin her programda her uzantıyı açar. benim de tercihim bs player ama km player da güzel
  • km player ile açtoğım her videoda kırılmalar oluyor..eskiden olmazdı..acaba sorun nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz220

km player ile açtoğım her videoda kırılmalar oluyor..eskiden olmazdı..acaba sorun nedir bilen var mı?

Kırılma derken ss var mı ?
  • Merhabalar. Kmplayer da bir videoyu tekrar açtığımda kaldığı yerden devam ediyordu vlc player da bu özellik var mı?
  • KM player yada Splayer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz220

km player ile açtoğım her videoda kırılmalar oluyor..eskiden olmazdı..acaba sorun nedir bilen var mı?

Kırılma derken ss var mı ?

ss ne oluyo?
  • K lite codec 50 mb, essantial codec pack yükle hem güncelleri yüklüo hemde aynısı varsa ekliyo media player ve diğerlerinide bozmaz
  • Ben BS Player kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • gom ve vlc player
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.