Şimdi Ara

en iyi video oynatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
26.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok yerde herkes en iyi video oynatıcı hakkında birşeyler söylemiş. Kimi bs player, kimi gom, kimi media player kimi vlc player. Uzamış gitmiş konu. Ben uzun zamandır bs player kullanıyorum ve memnunum birçok uzantıyı açıyor. Sorun ilk başlattığımda sürekli donmalar oluyor. video donuyor. Play tuşuna basınca en baştan başlatıyor. Bu sorun 1 senedir var. İnternetten bs player free indirdim neticede free ama orjinal. ondada aynı sorun. diğer oynatıcılarda donma olmuyor ama oda bs player kadar geniş bir uzantıya hitap etmiyor. Tabi bi kaç tane alternatifim oluyor hep. bs nın bile açmadıgını başkası açıyor bazen. Neyse bana kendinizin kullandığı ve memnun olduğunuz önerebileceğiniz bir media player var mı?

saygılar..

• GOM player genel kullanım için ideal ben kullanıyorum , ayrıyetten geniş çözüm sunan K-Lite Codec Pack var oda çok kullanışlı onuda kullanıyorum önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 7 Kasım 2012; 11:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

GOM player genel kullanm ideal ben kullanıyorum , ayrıyetten geniş çözüm sunan K-Lite Codec Pack var oda çok kullanışlı onuda kullanıyorum önerebilirim.

k-lite codec packi indirince bilgisayardaki bütün video oynatıcılarda çalışıyor mu? Çünkü bazen video oynatıcıların codecleride ayrı oluyor.
  • Problem olacağını sanmam klasik media playerı seçip kullanın.
  • quote:

Problem olacağını sanmam klasik media playerı seçip kullanın.

media player classic in bir çok videoyu oynatmadığını gördüm. Sürekli codec bulunamadı diyip duruyor.
  • gom player tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

quote:

media player classic in bir çok videoyu oynatmadığını gördüm. Sürekli codec bulunamadı diyip duruyor.

K-lite codec pack yüklerseniz o codecleri yüklüyor benim dediğim düz media player değil hiçbir videodada şuana kadar sorun yaşamadım blu-rayden tutun aklınıza ne gelirse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

K-lite codec pack yüklerseniz o codecleri yüklüyor benim dediğim düz media player değil hiçbir videodada şuana kadar sorun yaşamadım blu-rayden tutun aklınıza ne gelirse.

İnternetten mi indiriyoruz media player classic i yoksa işletim sistemine mi dahil?
    windows media player varken neden birde media player classic cıkarmışlar ki?

• kmp den iyisini görmedim ama yanında her ihtimale karşılık vlc var

bence kmp nin en iyi özelliği videoyu 5 er saniye ileri alabiliyorsun diğerlerinde var mı bilmiyorum ama vlc de yok(veya ben bilmiyorum)
  • Gom player hem görünüş hem kullanışlık açısından güzel. Vlc player da güzeldir
  • windows'un normal media playeri'de codecleri düzgün ve güncel olanını yüklersen sorunsuz olarak her türlü videoyu açıyo
  • arkadaşlar media player clasic hakkında yorum yapamam ama bs player gerçekten rezalet. 1 saat önce vlc nin oynattıgını bs sürekli kesiyor. oynatamaıyor. codecleri indirdiğim halde. vlc kullanıyorum şimdi. ama media player classici de deneyeceğim madem tavsiye ediyorsunuz.
  • km playerin sesi çok güzel geliyor bana
    kullanış bakımından da kmp tavsiye ederim. bir çok oynatıcı denedim şu an için onu kullanıyorum. en azından denemeniz gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42m.

km playerin sesi çok güzel geliyor bana
    kullanış bakımından da kmp tavsiye ederim. bir çok oynatıcı denedim şu an için onu kullanıyorum. en azından denemeniz gerekir

kardeşim daha önce adını dahi duyduğumu hatırlamıyorum. ama çok söz ettin. bende zaten güzel bir media player arıyorum. hemen indirecem merak ettim. ama km player ile kmp aynı firmanın mı. farkları nedir. km varkne neden birde kmp?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blind42m.

km playerin sesi çok güzel geliyor bana

kardeşim daha önce adını dahi duyduğumu hatırlamıyorum. ama çok söz ettin. bende zaten güzel bir media player arıyorum. hemen indirecem merak ettim. ama km player ile kmp aynı firmanın mı. farkları nedir. km varkne neden birde kmp?

kmp derken kmplayer yazmaya üşendiğimden
    kmplayer diye aratıp onu indirin yani başka da yok sanırımı :D

• kmplayeri tek geçerim görüntü kalitesi çok iyi codec sorunu yok bir de splayeri deneyebilirsiniz K-lite codec pack'i kurmanızı tavsiye etmiyorum bir müddet sonra işletim sisteminizi sapıttırabiliyor
  • Sistemimde 4 yıldır K Lite codec pack yüklü hiç şaşmadı Geçen 1 2 sürümde flv uzantılarında takılma yapıyordu bi VLC deniyim dedim ama oda ne video ilerletirken takılıyor en sevmediğim şey tekrar k lite a döndüm bende.Ayrıca hd videolar fimler için splash pro kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmel detay artırma ışık artırma gibi özellikleri çok iyi ama açtığı uzantı kısıtlı geri kalan herşey için k lite codec pack

indirebiliceğin adreslerhttp://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htm
    64 bit işletim sistemi kullanıyorsan 32 bit yüklediğinde sorun çıkarsa kaldır 64bit için olanını kur .
    64bit :http://www.codecguide.com/klcp_64bit.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnternetten mi indiriyoruz media player classic i yoksa işletim sistemine mi dahil?
    windows media player varken neden birde media player classic cıkarmışlar ki?

program files içerisine bak orda mplayer2 olarak bulacaksın. hep vardı zaten..
    bu vlc takılma yapıyor, gomplayer mi kmplayer mi hangisi ? birini kurayım ben de..

• öncelikle internetten k lite mega codec paketi yüklüyorsun , sonra vlc media player yüklüyorsun her türlü videoyu oynatiyorsun , ok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Sistemimde 4 yıldır K Lite codec pack yüklü hiç şaşmadı Geçen 1 2 sürümde flv uzantılarında takılma yapıyordu bi VLC deniyim dedim ama oda ne video ilerletirken takılıyor en sevmediğim şey tekrar k lite a döndüm bende.Ayrıca hd videolar fimler için splash pro kullanıyorum görüntü kalitesi mükemmel detay artırma ışık artırma gibi özellikleri çok iyi ama açtığı uzantı kısıtlı geri kalan herşey için k lite codec pack

indirebiliceğin adreslerhttp://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htm
    64 bit işletim sistemi kullanıyorsan 32 bit yüklediğinde sorun çıkarsa kaldır 64bit için olanını kur .
    quote:

Selam
    Yukarıda ezimuse arkadaşın verdiği linklerdeki sisteminize uygun olan CODEC paketini indirin ve kurarken özel seçenekleri etkinleştirerek kurun.
    Mesela; Tüm Videoları ve Sesleri işaretleyerek kurabilirsiniz.

Bu şekilde kurulumu gerçekleştirirseniz, Windows Media Player her türlü Videoyu açacaktır. Açmazsa da, Media Player Classic CODEC paketi ile birlikte kurulduğundan, imdadınıza o yetişecektir.

Yok bunlar yetmez diyorsanız size CyberLink PowerDVD 11 Ultra programını tavsiye ederim..
    Kolay gelsin..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.