Bildirim
en iyi ses kalitesi iphone'da mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
HTC ses konusunda nasıl bilemiyorum, önünde ki o ses çıkışları sadece gösteriş için mi yoksa yüksek ses çıkarsın diye mi bilemiyorum ama kalitesi hakkında bir yorum da yapamayacağım çünkü daha önce hiç kullanma şansım olmadı. Onun dışında gerek lumia serisi gerek galaxy,note,xperia veya lg g2, g3 olsun kalite olarak şimdiye kadar en başarılı ses deneyimini ben iphone'da yaşadım. -
Ben iphone kullanmama rağmen bu konuda HTC yi tebrik ediyorum adamların ön tarafa hoparlör koymalari çok mantıklı ses dışarı gitmiyor ama ben oyun oynarken yanlışlıkla arada hoparlörü kapatıyorum ses gelmiyor ama kulaklıkla gayet memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklıkla evet, kulaklıksız hayır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır MX 4 pro, Xiaomi Note pro, vivo, oppo Find 7 gibi ses konusunda çok iddialı telefonlar var
Merhaba,
Orijinal yazılım / stock donanım ve flat equalizer ile alınabilecek en iyi, dolgun ve kaliteli ses maalesef sadece iPhone'de mevcut.
Diğerleri ancak bir takım ayarlar ile ona yaklaşmaya çalışsa da sadece çaba ile sınırlı kalıyor.
Not:Bahsettiğim durum kulaklık ile kullanımda geçerlidir. -
Xperia iyi diye biliyorum
Xperia z serisinde kulaklık ses çıkışı iphone o göre az. Ses kalitesi tatmin edici seviyede ama
Htc M7-M8 ve Xperia Z2-Z3 ses konusunda çok iyi.
Kulaklıklı ve kulaksız diye ikiye ayıracak olursak, kulaklıklı kesinlikle bütün telefonlardan iyi ama kulaklıksız HTC bayağı bir önde. -
Htc. Bu konuda 1 bumara
Kulaklikta elimdeki Desire X(Beats Audio), iPhone'u solluyor. Ben elektronik muzik dinledigim icin ses yuksekligi ve bass-tiz dengesi HTC'de cok daha iyi.
iphone iyidir hoştur ama htc yi tek geçerim ses konusunda -
Amerika`dan getirilen iPhone modellerinde ses kısıtlaması yok.
Örnek; Türkiye`de satılan 4S ile Amerika`dan getirilen 4S`i kulaklıkla dinleyince, ses çıkış yükseklik farkı hemen anlaşılıyor.
Denon audio uygulamasını tavsiye ederim, 10 bant ekolayzır ile ses tonlaması harika..
Bence hem kulaklık ile hem de kulaklık olmadan htc çok mükemmel ses kalitesine sahip. Zaten stüdyo ses var en düştüğünde. Ondan sonra iphone ses kalitesi de mükemmel baslar ve tizler harika çıkıyor. Şuan g2 kullanıyorum kulaklık ile fena değil ama kulaklık olmadan çok kötü bence. Zaten çıkışı mono ondan tabi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evde S3 var. Aynı kulaklıkla Iphone'a nazaran daha kaliteli ses alıyorum diyebilirim. -
Capriccio ile iphone diyorum.
Şahsen samsungdan sonra ciddi bi kalite farkını hissettim ben ..
Htc diye biliyorum
En iyi ses turkcell t10
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi telefon batarya markaları
- apple hesabına giriş yapma talep edildi
- iphone 12 alınır mı
- iphone 15 mi 16e mi
- airpods buldum sahibine nasıl ulaşabilirim
- iphone 16 batarya
- iphone zil sesi
- numara sorgulama
- ios 26 ne zaman çıkacak
- telefon yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X