|
![]() Samsung Galaxy Note 2 Quad-core 1.6GHz ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset // 1080p // 8Mp with Led Flash // Android OS, v4.1.2 //S Pen stylus//Wi-Fi 802.11 a/b/g/n// 5.5 '' Super AMOLED HD Screen // 16GB // 2 GB Ram
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Her yeni çıkan model ile bu iki ayrı görüntü gösterici eksiklerini bir şekilde gideriyor. Forumdaki bir çok bilgili arkadaşlardan biri olan Albani arkadaşımızın da açıklamalarını zevkle okuyorum ve ondan ve diğer arkadaşlardan anladığım kadarıyla LCD ilerleyen zaman içinde daha da iyi yerlere gelecek gibi. Ben özellikle Pioneer'ın üreteceği LCD'leri şimdiden çok merak ediyorum. Tabii bunlar gelecek ile ilgili konular ve konuşulacak bir çok teknoloji de var. HDguru sitesinde bir makale okudum buna göre 2008 de çıkacak LCD'ler şu anki piyasadaki LCD'lerden aman aman bir ilerleme içinde olmayacak gibi gözüküyor ve yeni çıkacak modellerle 2007 model LCD'lerden alım imkanı ortaya çıkacağı belirtiliyor. Kısaca benim anladığım buydu. İsteyen bakabilir. Neyse zaten yeni modellerin gelmesi nedeniyle herhalde şu anda bir çok satıcı çok iyi

Hızlı