Şimdi Ara

En İyi Şampuan Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
25.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fruit Kicks mi ne adı, bayağı güzel. Özellikle kokusuna bayılıyorum.
  • Marketten alınmayan her şampuan iyidir.
    Çünkü şampuan eczaneden alınır.
    Marketlerde satılan şampuanlar tamamen reklam ürünleridir ve çamaşır deterjanı artıklarından yapılır...
  • clear, elidor, dove, duru ve pantene kullanmış birisi olarak

pantene
  • Uzun süredir hiç değiştirmeksizin Pantene kullanıyorum. Çok da memnunum.

Geçenlerde traş bıçağının yanında ufak bi Head&Shoulders verdiler. O da güzel baya.
  • Ya arkadaşlar , yurtta kalıyorum, bir kere banyoya girdiğimde elemanlardan biri şampuanını unutmuş, farklı bir markaydı muhtemelen irisih'in dediği gibi eczaneden almış, merak edip avucuma biraz döküp yıkadım saçlarımı. Çok hoşuma gitti ve saç diplerimi ferahlattı. Ama salak kafam şampuanın ismine bakmadım ve tekrar banyoya gittiğimde sahibi almıştı. Kahverengi bir kutusu vardı, galiba içinde mentol vardı, saçları ferahlatıyordu. Bu şampuanın ne olabileceği konusunda fikri olan var mı? Kahverengi bir kutu ve yuvarlak kapağı vardı sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Ya arkadaşlar , yurtta kalıyorum, bir kere banyoya girdiğimde elemanlardan biri şampuanını unutmuş, farklı bir markaydı muhtemelen irisih'in dediği gibi eczaneden almış, merak edip avucuma biraz döküp yıkadım saçlarımı. Çok hoşuma gitti ve saç diplerimi ferahlattı. Ama salak kafam şampuanın ismine bakmadım ve tekrar banyoya gittiğimde sahibi almıştı. Kahverengi bir kutusu vardı, galiba içinde mentol vardı, saçları ferahlatıyordu. Bu şampuanın ne olabileceği konusunda fikri olan var mı? Kahverengi bir kutu ve yuvarlak kapağı vardı sanki.

Clear'ın mentollü şampuanı var ama kutusu lacivert.
  • sabundan vazgeçmemk lazım
  • Pantene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Pantene

+1

cok uzun zamandır kullanıyorum ne zararını gordum nede yararını
  • quote:

Orjinalden alıntı: remzicigim

eğer saç dökülmesi, kepek vs. problemleriniz varsa kesinlikle keramine h öneririm. fiyatı biraz tuzlu olsada hakkettiğini düşünüyorum.

bioblas fiyatı da 10 lira. saç dökülmasine birebir..

http://www.bioblas.com/tr/urunler.asp herkese öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

head&shoulders!

saçımı yıkadıktan yarım saat sonra saçımda 1 kilo kepek olurdu. clear kullandım fayda etmedi. head&shoulders kullanmaya başladım ilk yıkamadan itibaren mi etkili olur bi şampuan. hemen kesti kepeği. o gün bu gündür head&shoulders kullanırım!

• quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Head&Shoulders.

limonlusu
  • Kesinlikle Head&Shoulders.

Üstelik limonlusu felanda var saçınıza sürdükten sonraki o ferahlık herşeye değer.
  •  En İyi Şampuan Hangisi ?
  • paul mitchell gerisi yalan
  • Yağlanmaya karşı hangi şampuanı önerirsiniz ?
  • Ricoys kullanıyorum mutluyum
  • hed end şoldır...

• quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

head&shoulders!

saçımı yıkadıktan yarım saat sonra saçımda 1 kilo kepek olurdu. clear kullandım fayda etmedi. head&shoulders kullanmaya başladım ilk yıkamadan itibaren mi etkili olur bi şampuan. hemen kesti kepeği. o gün bu gündür head&shoulders kullanırım!

•  En İyi Şampuan Hangisi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.