Şimdi Ara

EN IYI PSU LAZIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta içinde tagan380 ardında da elimde olan ve taktığım fsp 300w yandı..param yoktu idare etsin diye pegasus 380w aldım,o ne iğreç psu dur öyle sinir oldum bu akşam çıkardım çekicimi açtım içini bam güm tuz buz ettim rahatladım yahu,şuan da ark.ın pc den yazıyom....neyse sadede gelelim..ben overclock için en iyi en taş gibi psu yu istiyorum..
    3200@2800mhz+an8-v+2*80 hdd+x800gto+tt big water.. taşıcak en azından..,dalgalanma ses vs. az olcak tabe

• _____________________________
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=EG651AX-VH

bunu ömrünün sonuna kadar kullanırsın heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 5 Mayıs 2006; 0:53:56 >
    AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT
  • 600W sınıfındaki Seasonic S12'ye gidiyor. Bu güç kaynağı sıra dışı %83.4'lük verimiyle ve tam yük altındayken bile son derece sessiz çalışmasıyla göz dolduruyor (fanlı olduğu halde). Rakipleriyle karşılaştırıldığında 140 USD'lik fiyat etiketi oldukça ucuz kalıyor.

RD790!!!
  • Enermax Liberty Serisinden bütçene uygun olanını al,rahat et,taş gibi

Orjinalden alıntı: hey

Arkadaşlar bu hafta içinde tagan380 ardında da elimde olan ve taktığım fsp 300w yandı..param yoktu idare etsin diye pegasus 380w aldım,o ne iğreç psu dur öyle sinir oldum bu akşam çıkardım çekicimi açtım içini bam güm tuz buz ettim rahatladım yahu,şuan da ark.ın pc den yazıyom....neyse sadede gelelim..ben overclock için en iyi en taş gibi psu yu istiyorum..
    3200@2800mhz+an8-v+2*80 hdd+x800gto+tt big water.. taşıcak en azından..,dalgalanma ses vs. az olcak tabe

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

fsp in yanması baya ilginç hemde taganda yandı.daha da ilginç.ilk kez 2 markanın böyle yandığını duyuyorum.senin pc de bi sorun var kesin.2 kalite markada yanması bana onu uyandırıyo
    quote:

Arkadaşlar bu hafta içinde tagan380 ardında da elimde olan ve taktığım fsp 300w yandı..param yoktu idare etsin diye pegasus 380w aldım,o ne iğreç psu dur öyle sinir oldum bu akşam çıkardım çekicimi açtım içini bam güm tuz buz ettim rahatladım yahu,şuan da ark.ın pc den yazıyom....neyse sadede gelelim..ben overclock için en iyi en taş gibi psu yu istiyorum..

fsp hakkında bir bilgim yok ama bu forumda okadar çok tagan yandıki @hey in taganıda yanması bana bayaa normal geldi
    AMD PHENOMII X6 1090T ~ GIGABYTE GA-890GPA UD3H ~ ZOTAC 760GTX 2GB ~ KINGSTON HYPERX 2x2GB DDR3 1600 ULV ~ SANDISK ULTRA PLUS 256GB SSD ~ LG 32LW4500 3DTV MONITOR ~ CREATIVE X-FI TITANIUM FATALITY PRO ~ CREATIVE MEGAWORKS 5+1 THX ~ GIGABYTE 3D MARS FULL TOWER ~ HIGH POWER ABSOLUTE 600W ~ PLEXTOR CDRW PX-W5224A ~ ASUS DVDRW 1814BLT

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iisi bir arkadaşında belirtiği gibi enermax apollo serisi yani bu sarı full alimunyum olanlar çift fan yetmemiş adamlar şase olarak dışdaki al. da kullanmışlar ki oldukça kalın bir saç..şahsen 660wlığını kullanıyorum..
    {GİGABYTE X38 DQ6}{q6600@4200MHZ cooling by swiftec}{2*1024 GSKİLL 6400HZ@1200MHZ 4-4-3-4}{Sapphire 2900pro@1009/1250 COOLİNG BY Mcw60 }{4*250GB SEAGATE 7200.11 SATA2 RAİD 0+1tb depo}{COOLERMASTER STACKER @GATEWATCH@COOLWATCH@MUSKEETER@SİLVERSTONE}{WATER CHİLLER}{ENERMAX GALAXY 1000W}{LOGİTECH Z-680}{LOGİTECH mx1000&G7 with RAPTOR P2}}
  • arkadaşlar teşekkürler hepinize..enermax iide çok pahalı yaw,,ne o 300ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 5 Mayıs 2006; 1:57:25 >
  • Zippy
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

600W sınıfındaki Seasonic S12'ye gidiyor. Bu güç kaynağı sıra dışı %83.4'lük verimiyle ve tam yük altındayken bile son derece sessiz çalışmasıyla göz dolduruyor (fanlı olduğu halde). Rakipleriyle karşılaştırıldığında 140 USD'lik fiyat etiketi oldukça ucuz kalıyor.

bende bu powerdan aldım muhteşem ancak senin verdiğin fiyata ise bu power ben baya bi kazık yemiş oluyorum.o power 140 dolara nerede bi link verebilirmisin.biraz araştırdımda benim aldığım fiyattan uygun yok nette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plakton -- 5 Mayıs 2006; 14:24:54 >

• en iyi dersen ENERMAX

Orjinalden alıntı: ontan

en iyi dersen ENERMAX

bence seasonic şu linke bir bak.ve bu markanın en ucuz olanını al.zaten bahsettiğin sisteme öyle çok güçlü bi power lazım değil.
    http://www.tomshardware.com.tr/howto/20050726/stresstest-29.html#nerdiklerimiz_fortron_ve_seasonic

• o tomshardware in eski testi dostum seasonicde neymiş silverstone varken, tomshardware en son testi ;)
    http://www.tomshardware.com/2006/02/07/5_power_supplies_get_the_full_juice_treatment/page19.html
    enermaxda çok iyidir ama fiyat perfomas ve kalite göz önüne alınınca silverstone derim.. Linkteki 50 EF serisi hem ucuz hem de fazlasıyla işini görür..
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SST-ST50EF

• quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

quote:

Orjinalden alıntı: ontan

en iyi dersen ENERMAX

bence seasonic şu linke bir bak.ve bu markanın en ucuz olanını al.zaten bahsettiğin sisteme öyle çok güçlü bi power lazım değil.
    http://www.tomshardware.com.tr/howto/20050726/stresstest-29.html#nerdiklerimiz_fortron_ve_seasonic

liktekiler gerçekten güzel psu larmış!!

• fsp nin yandıgını ilk defa duydum recep abi sen ne yapıyon öyle sürekli psu yakıyon
  • quote:

pegasus 380w deli psu dur yav ben onda raid 6800gs felan yapmıştım banamısın dememişti

• quote:

Orjinalden alıntı: sahinferit223

o tomshardware in eski testi dostum seasonicde neymiş silverstone varken, tomshardware en son testi ;)
    http://www.tomshardware.com/2006/02/07/5_power_supplies_get_the_full_juice_treatment/page19.html
    enermaxda çok iyidir ama fiyat perfomas ve kalite göz önüne alınınca silverstone derim.. Linkteki 50 EF serisi hem ucuz hem de fazlasıyla işini görür..

bu powerdan önse silverstone 500 wattlık almıştım.ve idlede bile sistem kitleniyodu full stabil değerlerimde.daha sonra enermax 500 liberty aldım oda full yükte zırıldıyodu.birde testler eski ise ne olacak power aynı power %80 üzerinde verimle çalışıyo vede süper sessiz muhteşem bi power.herkese tavsiyte ederim.

• quote:

şöyle hesaplı bi power .
    fsp blue storm 500 .88 dolar+kdv.
    fiat sence uygunsa işini görür gibime geliyo.
    300 watt fsp yetmezdi zaten. 12 volt raili 18 amper idiyse max. 196 watt veriyodu.
    işlemcin o/c li 80-90 watt.
    hdd ler yaklaşık 40 watt.
    x800 gto yaklaşık 50 watt.
    ıvır-zıvır fanlar.
    10 watt
    cd-dwd writer diyelimki 10 watt.bi tane diye düşündüm
    sınırda çalışmış.
    buda hesap linki.
    http://www.tomshardware.com.tr/howto/20021021/powersupplies-02.html

• quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

quote:

Orjinalden alıntı: sahinferit223

o tomshardware in eski testi dostum seasonicde neymiş silverstone varken, tomshardware en son testi ;)

bu powerdan önse silverstone 500 wattlık almıştım.ve idlede bile sistem kitleniyodu full stabil değerlerimde.daha sonra enermax 500 liberty aldım oda full yükte zırıldıyodu.birde testler eski ise ne olacak power aynı power %80 üzerinde verimle çalışıyo vede süper sessiz muhteşem bi power.herkese tavsiyte ederim.

adam silverstone ile enermaxı kötüleyip direk seasonic reklamı yapmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.