< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 20 Eylül 2020; 16:12:20 > |
Bildirim
En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 20 Eylül 2020; 16:12:20 > |
Listede yok ama en iyi yerli kanal Sekizsilindir.
|
En kötüsü Noyan ve Mesut abi. Mesut abi itici , Noyan golf ovmekten başka bir şey yapmıyor
En iyileri Benzin TV, Otopark ve Motor1 bence |
sinan koç otopark bence en iyilerinden biri
|
Birkan Demir Çalışkan
|
Kimgeçer
|
Eren tekin bana çok itici geliyor.
Saç baş dağınık yataktan kalktığı gibi geliyor insan bi kendine çeki düzen veriri. |
and ve sinan çifti çok iyilerdi şimdi sinan koç ile idare ediyoruz :)
|
Fahir Talip:
-yeterli -tatmin edici -üzmez -araba cömert -bu fiyata iyi uyuz ediyor bu adam beni, hiçbir konuda net bir şey söylemiyor. Video görüntüsünden ancak bir şeyler kapmaya çalışıyorsunuz, ses olmasa da olur. |
Yerli : Sinan Koç
Yabancı: AutotopNL izliyorum. Hiçbir zaman alamayacağım araçlarla adam 5-10 dakika gazlıyor mis gibi işte. Uzun uzun şurası şöyle burası böyle hiç gerek yok bilip ne yapıcam |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlusEx -- 20 Eylül 2020; 17:10:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPHA LION KING -- 20 Eylül 2020; 17:26:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 20 Eylül 2020; 18:1:28 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 20 Eylül 2020; 18:4:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |