Şimdi Ara

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi otomobil kanalı ve yorumcu ?

(En Son Oy Tarihi: 2.11.2024)
Giriş
  • Youtube'da birçok otomobil tanıtımı yapan youtuber'lar var.

Bunları zaman zaman hepimiz izliyoruz.Sizin favoriniz takip ettiğiniz kanal hangisi ? Sebebi nedir ?

Bir de mümkünse sevmediğiniz yorumcu kimdir ? Sebebi nedir ?

Şahsi fikrim : Sinan Koç severek takip ediyorum.Hem güler yüzlü hem efendi hemde sıkmadan anlatıyor.

Carviser ise son zamanlarda eşiyle çektiği videolardan sonra vlog'a döndü ve eşininin antipatiklği yüzünden izlemeyi bıraktım.Heleki son bmw videosıunda eleştiri yapan herkese gider yapıp izlemezseniz izlemeyin tavırları için iyice izlemeyi bıraktım.

not :İlk aklıma gelen kanalalr bunlar .illaki arada unuttuklarım olabilir affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 20 Eylül 2020; 16:12:20 >

• düzeltme : Sinan koç
  • and ve sinan çifti çok iyilerdi şimdi sinan koç ile idare ediyoruz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomobil anlaticisi
    Otomobil günlüklerim
    Dogan kabak
    Anamur medya
    Candan muhendislik
    Bunlari takip ediyorum tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren Tekin bana daha samimi geliyor...
    Dogan Kabak'ı görünce irite oluyorum.
    Motor 1'in Honda sponsorluğundan dolayı artık baymaya başladı.

Candan mühendislik oto tanıtım yapmıyor ki, listede niye var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Listede yok ama en iyi yerli kanal Sekizsilindir.

• nicotr kullanıcısına yanıt
    Sekizsilindir daha teknik ve üst seviye açıkcası teknik veri bakacağım zaman oraya inceleme için otomobil günlüklerime bakıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nicotr kullanıcısına yanıt
    Çok itici geliyor bana ayrıca çok da yapmacık.

• Hepsi sahte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlusEx -- 20 Eylül 2020; 17:10:36 >
  • Yerli : Sinan Koç

Yabancı: AutotopNL izliyorum. Hiçbir zaman alamayacağım araçlarla adam 5-10 dakika gazlıyor mis gibi işte. Uzun uzun şurası şöyle burası böyle hiç gerek yok bilip ne yapıcam
  • Benzin tv Burak Ertem'i keyifle izliyorum.

Doğan Kabak çok şovmen geliyor.

Sekizsilindir'in tümsek tümsek demesinden fenalık geldi.

Carviser Fahir'i de keyifli izliyorum.
  • sinan koç otopark bence en iyilerinden biri
  • Sinan koç keyifli araçlar için iyi. 2cr serhat inci vlog tarzi muhabbetine güzel gidiyor. Ancak, bir aracı almayı düşünüyorsam mutlaka otomobil günlüklerime bakarım. Piyasada dönen çoğu araç için incelemesi belli düzeyde var.
    Edit: Sekiz silindirin de bazı serileri sarıyor. Benzin tv de izleten içeriklere sahip ara sıra bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPHA LION KING -- 20 Eylül 2020; 17:26:9 >
  • 2. el Araba almak istiyorsanız araç hakkında hiç fikriniz yoksa otomobik günlüklerim kanalında o kadar çok video var ki illa sizin aradığınız da denk gelir. Adam her ayrntıyı da çekip anlatıyor.
  • Hepsinin konsepti ayrı. Teknik bilgi için sekizsilindir, gerekli bilgilerin kısa özeti için carviser, goygoy için doğan kabak-otopark.

• Diğerleri kadar aktif olmasa da listeye Can Akbulut - OtoSeyir eklenebilir.

Candan Mühendislik bu saydıklarınızın yanında biraz garip olmuş sanki, konu LPG'li otomobiller ve montajı olsaydı o zaman iş değişirdi.
  • Valla geçenlerde sekiz silindirin vergiyle alakalı videosunu izledim çok hoştu.

• Otomobil günlüklerim kanalına girin abi. Hangi arabanın hangi paketi olursa olsun hepsinin detaylı incelemesini bulabilirsiniz. İster 300bin ister 30bin TL lik arabaların incelemelerini izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liny -- 20 Eylül 2020; 18:1:28 >
  • Oyum Otoparktan yana,yıllardır keyifle izlediğim ve üye olduğum tek kanaldır.Ha bir de önceden Carviser'ı keyifle izlerdim lakin yavaş yavaş konsept değişince bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 20 Eylül 2020; 18:4:12 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.