Bildirim

En iyi kimya anlatan hoca hangisi
Daha Fazla 
                        Bu Konudaki Kullanıcılar:
                                                        Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş

- 

kimya özel 
kimyada 11in son konuları dışında hocaya ihtiyacın yok, kçç asit baz denge elektrokimya kısmını kimya özelden izle tamamdır kalan kısmı palme k.a dan halledersin
sadece palme k.a ve organik çap fasikülü çözdüm 26.75 net var_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. - 

tonguç dinlesen de yaparsın adamlar kimya sormayı beceremiyor _____________________________  - 

ygslys kimya satılır mesaj atın _____________________________  - 

Hocam kimyaözeli satın mı aldınız yoksa ücretsiz videoları mı izlediniz _____________________________  - 

quote:
Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı
Hocam kimyaözeli satın mı aldınız yoksa ücretsiz videoları mı izlediniz
youtubeda eski videoları var satın almaya gerek yok 11in son konularında müfredatta hiç bir değişim yok değişen kısımlar diğerleri oralar içinde hocaya gerek yok_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. - 

Hocam ben de kimya palme soru kitabı var ondan çalışsam olur mu _____________________________  - 

KİMYA ADASI ADAMDIR. _____________________________  - 

quote:
Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı
Hocam ben de kimya palme soru kitabı var ondan çalışsam olur mu
konuları anlatıyorsa olur hocam_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. - 

Esenin 11.sınıf konu özetli soru bankası harika kavratıyor 11 konularını, tavsiye ederim. 
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________  - 

kimyaadası diye bir kanal çıktı son zamanlarda videolarını tamamlıyor iyidir son hafta organik ordan kasıp soru kacırmadım 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 

Sayfa:
    1

Ip işlemleri

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı