youtube aleminde hangi hoca daha iyi anlatıyor? kimi önerirsiniz? selim hocayı çok seviyorum fakat videolar aşırı uzun.fasikül de çözeceğim için beraber çok yavaş ilerlerim diye düşünüyorum |
ltiyi en iyi anlatan hoca

-
-
Eyüp b limit anlatımı yapmış(yeni 4,5 saatlik) ondan bakabilirsin diğerlerini ben de bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam yine siz bilirsiniz ama 10 soruluk geometriye bile aylar ayırıp ltiyi kısa yoldan halletmeye çalışmak saçma. selim hoca + fasikül çözerken eyüpb yaparsan senin için en hayırlısı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mert hocanın lti kampı
Mert hoca da çok çok ciddi bir rehber mat havası var o yüzden nefret ediyorum. instagram
Nisanur Sönmez on Instagram: "• mert hocam da mert hocam ....#keşfetteyiz #keşfetteyim #keşfetedüş #kesfet #fypシ #fypage #fyp #likeforlikes #yks #studyblog #studywithme #studygram #matematik #aytmatematik #merthoca"https://www.instagram.com/reel/ClZEmRkgyKk/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Normalde bende izlemem hocam lti kampı güzel
Bir sevemedim şu adamı sabredip dinlemeye çalışıyorum yine olmuyor millet ölüp bitiyor anlamıyorum
-
behzat rasuli...
kendisi beni DOKTOR yapan hocadır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kimse kimseyi doktor yapmaz reklamını yapmayın şunların. Emeğine yazık yani doktor yapan hoca ne allah askina
la degisik yasin kac ne okudun veya okuyosun bilmiyorum ama ben kaf 4den baya verim almistim. kaybol cabuk
bu ne abi ben utandım izlerken
-
hocam eskiden seviyodum ama kaf 2 yi 1100tlye çıkarınca soğudum
verdiğin emekleri hiçe sayıp bir öğretmen için "beni doktor yaptı" diyecebilecek kadar düştüğün için çok da değerin yok sen kaybol
-
Eğer mühendislik ve temel bilimler hedefliyorsanız, ve az çok LTİ biliyorsanız, Calculus videolarını izleyebilirsiniz. Hem ufkunuz artar, hem de üniversiteye hazırlıklı gidersiniz.
Hiç LTİ bilmiyorsanız veya Tıp gibi matematikle alakasız bir bölüm hedefliyorsanız buna gerek yok.
-
yok olm sadece bu adami dinleyip girdim ben sınava soru bankası falan cozmedim ondan diyorum mdmanxösös
sinavdan sonra kaçma bi yere sonucunu atarsın umarım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
fiyatı bilmiyorum 1100tl'lik fiyatıyla hala benim icin alinabilir seviyede, sizi bilemem.
hocam dünyaya bir kere daha gelsen yine tıp mı seçersin yoksa bilkent ee mi
Eyüp b limit videosu atmış bu sene yksci olsam onu kesin izlerdim
TIP...
bin cihana degismem su oksuz doktorlugumu...
çöp tavsiye
En Beğenilen Yanıtlar

verdiğin emekleri hiçe sayıp bir öğretmen için "beni doktor yaptı" diyecebilecek kadar düştüğün için çok da değerin yok sen kaybol |
Benzer içerikler
- baykar staj ücreti
- özcan aykın ayt fizik deneme
- telegram kitap pdf
- galatasaray lisesi yorumları
- hava harp okulu nasıl kazanılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X