Şimdi Ara

YouTube da en iyi fizik hocası kimdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
27.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fizik temelim sağlam fakat bilgimi ve deneyimimi maksimum yapamıyorum
    Bana bu konuda en iyi yardımcı olabilecek hoca kimdir
    Bkz:Umut Öncül vb.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube'da En İyi Fizik Hocası: Kapsamlı Bir Kılavuz

Fizik, karmaşık bir konu olabilir, ancak doğru öğretim teknikleri ile anlaşılması kolaylaşabilir. YouTube, fizik dersleri sunan çok sayıda yetenekli eğitimciye ev sahipliği yapmaktadır. En iyi fizik hocalarını bulmanızı kolaylaştırmak için, YouTube'daki en iyi seçeneklerden bazılarını araştırdık.

En İyi Fizik Kanalı

• Khan Academy: Geniş bir konu yelpazesini kapsayan binlerce ücretsiz derse erişim sunan, kar amacı gütmeyen bir kuruluş.

En İyi Fizik Anlatan Hoca

• Professor Walter Lewin: MIT'de emekli bir fizik profesörü, enerjik ve ilgi çekici dersleriyle tanınır.
    • Dr. Chad Orzel: Birkaç fizik kitabı yazarı, konuları açık ve anlaşılır bir şekilde ele almasıyla bilinir.

YouTube En İyi Fizik Hocası

• The Physics Girl: Fizik kavramlarını eğlenceli ve ilgi çekici deneyler yoluyla öğreten bir fizikçi.
    • Veritasium: Fizik, teknoloji ve insan deneyiminin kesiştiği noktayı araştıran bir kanal.

TYT Fizik En İyi Anlatan Hoca

• HaydiHocalar: TYTYT fizik müfredatını kapsayan kapsamlı dersler sunan bir eğitim platformu.
    • Physics House: TYTYT fizik sınavına hazırlanmak için tasarlanmış, anlaşılması kolay dersler sunar.

Fiziği En İyi Anlatan Hoca

• Richard Feynman: Nobel ödüllü bir fizikçi ve popüler bilim yazarı, fiziği herkes için erişilebilir hale getiren olağanüstü bir yeteneğe sahipti.
    • Carlo Rovelli: Kuantum yerçekimi üzerine öncü çalışmalar yapan bir İtalyan fizikçi, fiziğin temel kavramlarını şiirsel bir şekilde anlatmasıyla bilinir.

En iyi fizik hocasını seçerken, öğrenme tarzını ve özel ihtiyaçlarını göz önünde bulundurman gerekir. İster kapsamlı dersler ister spesifik konularda yardım arıyor ol, YouTube'da fiziği kolayca ve eğlenceli bir şekilde öğrenmene yardımcı olacak yetenekli eğitimciler bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Umut öncül çok net.
    Fiziği seviyorsun, biraz temelin var ve üstüne koymak istiyorsun, tam bir Umut Öncül dinleyicisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut Öncül
  • Ertan Sinan Şahin falan dediler aklım kaydı bi an için de sizin de fikirlerinizi almak istedim teşekkürler ^^

• Umut baba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertan sinan şahin net. Ama paralı serisi temel düzey seni bayar.

• quote:

Orijinalden alıntı: apostrophe

Ertan sinan şahin net. Ama paralı serisi temel düzey seni bayar.
    Youtubedaki videoları daha mı ileri düzeyde yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtubetaki en iyi fizik kanalı
    2 yıl önce açıldı
    Fizik Nihat bilgin iyi midir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paralı serisi mi iyi diyorsun öyleyse umut öncül devam

• Bence umut öncüldür.
  • Bence umut öncüldür.
  • Hele temel varsa kesin Umut Öncül

• umut baba
  • 2 hafta önce ne kadar salak mışım
    Yani paralısı daha iyi onu mu diyorsun yazmışım kafamı silkeleyeyim
    Eyv hocam Ertan artı umut gidicem para da vermiyorum

• Ben de anlamadım o yüzden cevap vermedim hocam :) ben fiziklebarış izliyorum o da iyi tavsiye ederim.

• Hocam şimdi umut öncül de ücretli konu anlatım başlatıyor esş e benzer şekilde kafam yine karıştı şaka gibi kdkdnndj

• bir konudan en az 4 5 saat konu anlatımı+soru çözümü dinlerim.

Bu vereceğim tavsiye mezunsan,dershaneye gitmmiyorsan kesinlikle yap.Ben mezunum

Hocalarıı sıralamak yerine onları daha iyi bir şekilde kullansan çok iyi olur.

Örneğin ben mesela önce Umut Öncülden dinliyorum Fizikle barış kanalından soru çözümlerini izliyormm sb nin En son ünite testine geçmeden veya konularda Ertan hocanın geçen seneki Canlı Yayın çözümlerini izliyorum.

Bu monoton bir şekillde devam etmiyorum yotubeda çok hoca var.Bazen bir konuyu birisi daha iyi anlatıyor ya da sen anlayacağın şekilde.

Diğer kanallar takip ettiim

ERTAN Sinan Şahin

Umut Öncül

Fizikle Barış

Özgür Fizikçi

Fizik Makinesi

Ömer Asci

Modern Fizikolik
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar gelen en açıklayıcı tavsiyeydi hocam böyle bir şey istiyordum işte çok teşekkür ederim ayrıca bir şey sormak istiyorum
    Hocaların kendi sitelerinde yaptığı ücretli dersler hakkında ne düşünüyorsun
    O konuda da bi şekilde yardımın dokunabilirse ne mutlu bana :3

• https://forum.donanimhaber.com/fizik-icin-abone-oldugum-youtube-kanallari-ertan-sinan-sahin-mukemmel--131238618-3#135111764 Şu konuya bak upla.

Ben ilk ünite deki konuları bitirdim.Hala kaçırdığım tam kavrayamadığım şeyler var yanlışlarıma bakılırsa.Şu an hareket konusuna geçtim.Ama konunun yüzde 60ını öğrendim.Şimdilik bu yeter.Soru çözdükçe ve çözümlerini öğrendikçe gelişir.

Kazanım testleri ile bir cila da yapıcam.Onları es geçme.Çözümlerini 2 3 kanal yapmış

Başarılar

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam (:

• Para bolsa al ki dhde zengin pek yoktur.

Ben bir hocadan giderken ya sıkılıyorum ya yapamıyoruum.Ya da parayı verince başardım sanıyorum anlamıyorum.Bunu diyorum çünkü geçen sene para verdiğim online dersleri doğru düzgün izlemedim.Behzat,kimyaözel vs.

Alacaksan Ertan Hocayı al.Adam efsane.Paran varsa tabi.Ondan gidersin.Dershaneye gitmiyorsan alabilirsin.Takip ettiğin tek bir hoca olur.

Şimdi ben birkaç farklı hocadan dinliyorum dedim ama Ertan Hoca videoarında hiçbir şeyi eksik bırakmıyor.Youtube kanalında da kazanımmları inceliyor.Baya iyi yani.

KULLANICAKSAN AL.YOKSA ALMA.Çünkü ben genelde aldığım şeyler boşa gitti ama mezunsun bilmiyorum.

BAaşarılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.