Şimdi Ara

En iyi kepek şampuanı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

En iyi kepek şampuanı hangisi?

(En Son Oy Tarihi: 18.11.2019)
Giriş
  • 2 yıldır kerastase kullanıyorum.. ancak bu ürünü serumu ile birlikte kullanmak gerekiyo.. ve ikisinin birlikte fiyatı 100 lirayı buluyor..

bir eczacı bana 3 tane daha şampuan önerdi.. sizce en iyisi hangisi?

• ben clear kullanıyorum çok memnunum
  • head & shoulder çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4l3l

2 yıldır kerastase kullanıyorum.. ancak bu ürünü serumu ile birlikte kullanmak gerekiyo.. ve ikisinin birlikte fiyatı 100 lirayı buluyor..

Dostum Hemen Bir Dermatoloğa Git Bak Benden Sölemesi Eczanecilerden Bi Halt Olmaz...

Ben Sebamed Vicy Kullandım Memnun kalmadım Alma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lunix -- 19 Kasım 2006; 18:45:02 >
  • hakiki zeytin yağlı yeşil sabun.
    egenin köylerinden akraban tanıdığın varsa onlardan temin et.
    bende hem kepeği yok etti, hemde dökülmeyi durdurdu.

forumdan Saltukun tavsiyesi üzerine kullanmaya başlamıştım.
  • Ankete Head&Shoulders da ekleseydin keşke...
  • Kepege karsi en iyisi,ayda 1 kere saçlari gazyagi ile masaj yapip yikamak.Bir daha ne kepek kalir,nede kasinti.Saçlarinizda daha gür olur.
    Benden söylemesi.Benim tatar anneannem,ögretmisti.Babam kel olmasina ragmen saçlarimda dökülmedi!
    Baska bir römed.Isirgan otu kökünu kaynatip,içine biraz elma sirkesi(organik)katacan.Buda saç dökülmesini ve kepegi önlüÿor.hatta saçlarin beyazlasmasinida önlüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi ustura jileti hangisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ketoral ı tek geçerim.
  • dermataloğa gittim zaten.. ve bana 1 ay süreyle sedolin kullanmamı söyledi.. bu şampuan çok iyi geldi ama eczacı bunu her zaman kullanmamam gerektiğini söyledi ve 3 şampuan önerdi..

quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

quote:

2 yıldır kerastase kullanıyorum.. ancak bu ürünü serumu ile birlikte kullanmak gerekiyo.. ve ikisinin birlikte fiyatı 100 lirayı buluyor..

Dostum Hemen Bir Dermatoloğa Git Bak Benden Sölemesi Eczanecilerden Bi Halt Olmaz...

• En İyisi

PANTENE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Webmaster -- 19 Kasım 2006; 19:12:04 >
  • quote:

dermataloğa gittim zaten.. ve bana 1 ay süreyle sedolin kullanmamı söyledi.. bu şampuan çok iyi geldi ama eczacı bunu her zaman kullanmamam gerektiğini söyledi ve 3 şampuan önerdi..

quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

quote:

Dostum Mevsim Değişimlerinde Kepek Olur... Bu Dönemlerde 1-2 Hafdada 1 Ketoral ya da Nizoral Kullanıcaksın... Öenmli olan Şampuanın Markasından Ziade Saçlarına Uygun olanıdır... Ben bu Stratejiyi uyguluyommm :)

• Sirke

• ARKADAŞLAR BEN DOVE SABUN KULLANIYORUM DÖKÜLÜYODU DURDU ARTIK CEKSENDE KOPMUYO KEPEKTE YAPMIYO HABERİNİZ OLSUN
  • her şanpuan herkezda aynı etkiyi göstermiyor
  • clear derım baska bısı demem ben clear kullandım düzenli kepek gitti ondan sonra o bitince baska sampuana gecınce gene kepek şow oluyor sımdı gene duzeltmeye calısıyorum kızlar uzak duruyor olmuyoki yaw :D
  • saliker de deneyebilirsin, eczanelerde satılıyor kullanan herkes (ben dahil) kepekten 1 hafta içinde kurtulduğunu söylüyor
  • SANFİYTO

kesinlikle öneririm kullanın dua edecekiniz...
  • kepek şampuanıyla serumun ne alaksı var.serum saç dökülmesine verilir.kepek şampuanı ve losyonu vardır biraz mentollü bir ürün.bunları düzenli kullanırsan iyi sonuç alırsın.ayrıca eğer kepek problemin önemliyse biaz paraya kıy derim.bu arada söylediklerimi ciddiye al en bu işin uzmanıyım(kuaförüm)
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonSensical

head & shoulder çok iyi

+1
  • aslında benim problemim kepek değil.. stres kaynaklı derinin kalkması gibi bişey..

bu sorun için önce küçükyalı kızılaya gittim.. doktor koca karı ilacı gibi bişey verdi.. tenezzül etmedim..

sonra kerastase aklıma geldi ve acıbadem'de kerastase'ın bayisi olan bi kuaföre gittim.. ve bana kerastase'ı önerdi.. 2 yıldır şampuan + serum kullanıyorum.. ama ne yazık ki kalıcı bir tedavi sağlamadığından ve özellikle serumun çok pahalı olmasından yeni arayışlara girdim..

3 ay önce yeditepe dermatolojiye göründüm.. doktor sedolin verdi.. işe yaradı ama onu da sürekli kullanmayı tavsiye etmiyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: tonı-guy

kepek şampuanıyla serumun ne alaksı var.serum saç dökülmesine verilir.kepek şampuanı ve losyonu vardır biraz mentollü bir ürün.bunları düzenli kullanırsan iyi sonuç alırsın.ayrıca eğer kepek problemin önemliyse biaz paraya kıy derim.bu arada söylediklerimi ciddiye al en bu işin uzmanıyım(kuaförüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4l3l -- 19 Kasım 2006; 23:38:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.