Şimdi Ara

En iyi kepek şampuanı hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

En iyi kepek şampuanı hangisi?

(En Son Oy Tarihi: 18.11.2019)
Giriş

Orjinalden alıntı: K4l3l

aslında benim problemim kepek değil.. stres kaynaklı derinin kalkması gibi bişey..

bu sorun için önce küçükyalı kızılaya gittim.. doktor koca karı ilacı gibi bişey verdi.. tenezzül etmedim..

sonra kerastase aklıma geldi ve acıbadem'de kerastase'ın bayisi olan bi kuaföre gittim.. ve bana kerastase'ı önerdi.. 2 yıldır şampuan + serum kullanıyorum.. ama ne yazık ki kalıcı bir tedavi sağlamadığından ve özellikle serumun çok pahalı olmasından yeni arayışlara girdim..

3 ay önce yeditepe dermatolojiye göründüm.. doktor sedolin verdi.. işe yaradı ama onu da sürekli kullanmayı tavsiye etmiyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: tonı-guy

kepek şampuanıyla serumun ne alaksı var.serum saç dökülmesine verilir.kepek şampuanı ve losyonu vardır biraz mentollü bir ürün.bunları düzenli kullanırsan iyi sonuç alırsın.ayrıca eğer kepek problemin önemliyse biaz paraya kıy derim.bu arada söylediklerimi ciddiye al en bu işin uzmanıyım(kuaförüm)

kepek sitres kaynaklı olmaz.stres saç dökülmesine neden olur.tabi görmeden net bişeye söylemek yanlış ama nasıl bir kepeklenme ve baş derin nasıl??yağlımı.kurumu???

• kepek demek yanlış olur aslında..

kuaförün söylediğine göre sıkıntılı olunca kendimi kasıyormuşum ve kasılan kafa derisi çatlıyormuş..

derim kabuk bağlıyo.. nerdeyse bir tırnak büyüklüğünde parçalar halinde dökülmeler oluyo..

ama yine de en azından şimdilik bende saç dökülmesi gözükmüyor..
  • en iyi kepek şampuanı diye bişey yoktur
    size en iyi gelen kepek şampuanı vardır
    bana iyi gelen senin saçlarını berbat edebilir
    en iyisi dermataloğa gidip onun önerisi doğrultusunda kullanmak
    buarada ısırgan otunun saça iyi geldiğini bende duymuştum hatta bi kere denedim iyide olmuştu ama bunu sürekli yapmak zor geldi
  • quote:

en iyi kepek şampuanı diye bişey yoktur
    size en iyi gelen kepek şampuanı vardır
    bana iyi gelen senin saçlarını berbat edebilir

Kesinlikle katılıyorum, eskiden Zetion vardı bilmem halen varmı, ben ondan çok memnun kalmıştım 2-3 yıkamada bitirmişti...
  • benim en yakın arkadaşımda da stres kaynaklı deri döküntüsü var yani tam anlamıyla kepek denemaz seninki gibi tabaka tabaka kalkıyor deri.dermatolog sedolin önerdi ama geçici engelledi tekrarlıyor.Ketoral denedi tavsiye üzerine losyonuyla birlikte kullandı o da kesin çözüm olmadı.sürekli şampuan değiştiriyor.
    Arkadaşın dediği gibi kepek şampuanı yok sanırım sana iyi gelen şampuan var.Ama bulana kadar denemek lazım
  • quote:

kepek demek yanlış olur aslında..

kuaförün söylediğine göre sıkıntılı olunca kendimi kasıyormuşum ve kasılan kafa derisi çatlıyormuş..

derim kabuk bağlıyo.. nerdeyse bir tırnak büyüklüğünde parçalar halinde dökülmeler oluyo..

Kuaförün Dediği İle Alakasi Yok Dostum... Stresli dönemlerde ve mevsim değişikliklerinde seberotik dermatit denilen bir deri problemi oluyor... Stersten Genelde İnsanların %65 inde Görülür... Sebebi bu... Dediğim Gibi Sürekli Şampuan Değiştirme git Markete Head&Sholders al ForManinden 1 Kutuda Ketoral al. Haftada 1 Ketarol diğer Zamanlardada Forman İle yıka Kepek birdaha Çıkarsa Gel Yanıma

• Arap Sabunu

Kepek stresc ve beslenme alışkanlıkları ile ilgilidir. Önce düzenli uyku, az stres ardından temiz saçlarda kepek olmaz...
  • evet kesinlikle KETORAL

bu sorundan müzdarip olan ben haftasonu bizzat denedim ve kepekten eser kalmadı

quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

Ketoral ı tek geçerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

quote:

kepek demek yanlış olur aslında..

Kuaförün Dediği İle Alakasi Yok Dostum... Stresli dönemlerde ve mevsim değişikliklerinde seberotik dermatit denilen bir deri problemi oluyor... Stersten Genelde İnsanların %65 inde Görülür... Sebebi bu... Dediğim Gibi Sürekli Şampuan Değiştirme git Markete Head&Sholders al ForManinden 1 Kutuda Ketoral al. Haftada 1 Ketarol diğer Zamanlardada Forman İle yıka Kepek birdaha Çıkarsa Gel Yanıma

sen çokmu biliyosun o kadar eğitimlere katılıyoruz.boşa gitmiyoruz herhalde.neyse zaten anlattığına göre o bir dermatologa görünsün.biz ne söylesek boş.test yaptırması lazım

• ya arkadaşlar kirlensede kirlenmesede saçlarımı her akşam yıkıyorum..sizce bu doğrumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: exantrick

ya arkadaşlar kirlensede kirlenmesede saçlarımı her akşam yıkıyorum..sizce bu doğrumu?

yanlış.her akşam yıkamak saçı kurutur.
  • ben dove aldım daha çok kepek var artık
  • loreal elseve gerçekten çok güzel ve kaliteli bir şampuan. kepekten eser kalmıyor dene derim.. ama etkili ve kesin çözüm istiyosan ketoral adlı medikal şampuanı kullanabilirsin. (fakat en fazla haftada 2 defa kullanman gerek)

quote:

Orjinalden alıntı: psikobunalım

ben dove aldım daha çok kepek var artık
  • clar kullanıyorum bende gayet iyi CLEARICE
    recoice nasıl yazıldığınıda untuum walla bildiğin ricoşşşşş:)fresh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tauron

Ankete Head&Shoulders da ekleseydin keşke...

bu lanet şampuan ilk kullanımda saçımı kepeğe boğdu

en iyisi sürekli değiştirmek

ben clear kullanıyorum

daha iy ietki edeni yok şimdilik

bide eskiden eczacıbaşının felan bi şampuanı vardı sarı

onu kullanıyodum adını unuttum

ama oda sürekli kullanımda bi süres onra kepek yapmaya başlıyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonSensical

head & shoulder çok iyi

+1907

fenerbahçe:3
    palermo:0
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikobunalım

ben dove aldım daha çok kepek var artık

evet dove sda aynı head sholders gibi

anında kepek yaptı bendede

az önce bahsettiğim şampuan ketoral idi 100ml lik kutuda satılıyo

ketoral ve nizoral idi adları ikiside aynı işi görüyor

ama çok kullanmıyacan ve 2 ayda kesicen

biraz ara verip tekrar kullanıcan

En iyi kepek şampuanı hangisi?
  • yaw bu loreal elseve in "for men" olanını bir türlü bulamıyorum.. Beyaz renkte olanları sanırım bayanlar için.. Formen gri renkte galiba ama bulamadım.. Kullanan varsa nerden temin ettiğini yazarsa çok memnun olurum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.