Şimdi Ara

Kepeğe karşı etkili şampuanlar daha çok kepek mi yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde kepek gibi bi problemim yok ama duşa giriyorum bakıyorum kepeğe karşı extra etkili bir x şampuanı.bi deniyim yine güvenceye alalım diyorm sacları.Adi bişey de değil de nezaman denesem kepek olmayan saclarımda kepek türüyor ya.yılbaşı ağacına dönüyo kafam elimi bi atıyorum beyaz beyaz dökülüyor direk

normalde zeytinyağlı sabunla yıkanıyorum da onda hiçbir problem yok mis gibi.Bu şampuanlar problemi olanlara mı yarıyor acaba onu da anlamadım.Bendede böyle oldu diyen varmı yada benmi anormalim anlamadım

• Bende de kepek sorunu var clear'ın men ve yağ dengeleyici şampuanlarını denedim kepek azalacağına arttı.Başımdan büyük büyük kepek parçaları dökülüyordu üç kere kullandım bıraktım.Sonra ipek şampuanın kepek için olanını kullandım 3-4 defa onunla yıkadım kepek sorunu geçmedi.Daha önceleri zeytinyağlı sabun kullanırdım böyle bir sorunum yoktu.Bugün köyden getirdiğim zeytinyağlı sabunla saçlarımı yıkadım hiç kepek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bende de kepek sorunu var clear'ın men ve yağ dengeleyici şampuanlarını denedim kepek azalacağına arttı.Başımdan büyük büyük kepek parçaları dökülüyordu üç kere kullandım bıraktım.Sonra ipek şampuanın kepek için olanını kullandım 3-4 defa onunla yıkadım kepek sorunu geçmedi.Daha önceleri zeytinyağlı sabun kullanırdım böyle bir sorunum yoktu.Bugün köyden getirdiğim zeytinyağlı sabunla saçlarımı yıkadım hiç kepek kalmadı.
    head shoulder %99 cözüm

2 senedir sacımı yıkadıktan 1 gün soran kepekleniyodu daha sonra head shoulderı kulanmaya basladıgım günden itibaren bi daha kepek felan görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bende de kepek sorunu var clear'ın men ve yağ dengeleyici şampuanlarını denedim kepek azalacağına arttı.Başımdan büyük büyük kepek parçaları dökülüyordu üç kere kullandım bıraktım.Sonra ipek şampuanın kepek için olanını kullandım 3-4 defa onunla yıkadım kepek sorunu geçmedi.Daha önceleri zeytinyağlı sabun kullanırdım böyle bir sorunum yoktu.Bugün köyden getirdiğim zeytinyağlı sabunla saçlarımı yıkadım hiç kepek kalmadı.
    eğer kepek sorunun yok da kepeğe karşı şampuan kullanırsan felaket kepek yapıyo benim arkadaşımda olmuştu aynı olay çocukta hiç kepek göremezdi bi kere babasıınn şampanıyla yıkamıştı işte clear kepeğe karşı etkili formül çocuk şimdi kurtulamıyo kepeklerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Roy Fokker

head shoulder %99 cözüm

2 senedir sacımı yıkadıktan 1 gün soran kepekleniyodu daha sonra head shoulderı kulanmaya basladıgım günden itibaren bi daha kepek felan görmedim

Alıntıları Göster

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 16:47:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bell-mere

.

Alıntıları Göster
    head&shoulder tek geçerim ben bi aralar zıvanadan çıkmıştım saçımı 3 kere yıkıyorum banyodan çıkıp saçımı kurutuyorum yine kepek oluyodu saçımda yıkarken bile kepek var o derece bu şamğuanı bi aldım herşey çözüldü ama devamlı kullanacaksın

• quote:

head shoulder %99 cözüm

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: Royfokker

head shoulder %99 cözüm

yalnız çabuk yaglanıo saç o yüzden hergün yıkayacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 6 Şubat 2008; 21:25:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

head&shoulder tek geçerim ben bi aralar zıvanadan çıkmıştım saçımı 3 kere yıkıyorum banyodan çıkıp saçımı kurutuyorum yine kepek oluyodu saçımda yıkarken bile kepek var o derece bu şamğuanı bi aldım herşey çözüldü ama devamlı kullanacaksın

Alıntıları Göster
    Jiletin yaptığı etkiden fazla farkı olmayan tüy dökücü kremlere benzetiyorum onları.

Benim de saçım kepekli. Kepeğe karşı etkili olduğu söylenen şampuanların çoğunu denedim, ama çok işe yaramadı bende.

Düzenleme: Head & Shoulder'ı denememiştim. Bir de ona bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 6 Şubat 2008; 21:25:00 >

• quote:

head shoulder %99 cözüm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Royfokker

head shoulder %99 cözüm

evet katılıyorum benimde kepeği kesti

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Jiletin yaptığı etkiden fazla farkı olmayan tüy dökücü kremlere benzetiyorum onları.

Benim de saçım kepekli. Kepeğe karşı etkili olduğu söylenen şampuanların çoğunu denedim, ama çok işe yaramadı bende.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Bende aynı şekilde düşünüyordum taa ki Head & Shoulder kullanana kadar,
    Dene ve gör.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAG

quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Bende aynı şekilde düşünüyordum taa ki Head & Shoulder kullanana kadar,
    Dene ve gör.

Alıntıları Göster
    Dostum sık şampuan değiştirmekte kepeğe sebep olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Alıntıları Göster
    schwarzkopf %100 kepegi önlüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

Doktor söylüyorsa doğrudur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

Doktor söylüyorsa doğrudur....

Alıntıları Göster
    head and shoulders ilk kullandığım vakitlerde geçirmişti fakat bu ara gene başedemiyorum saç diplerimde topak topak kepek parçacıkları oluyor yoldukça yara oluyor yeniden çıkıyor sanırım ondan etkili olmuyo şampuan bide en fazla 2 gün duruyor sonra hemen yağlanmaya ve kaşınmaya başlıyor sanırım bi dermatoloğa gitmem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: gateway_15

head and shoulders ilk kullandığım vakitlerde geçirmişti fakat bu ara gene başedemiyorum saç diplerimde topak topak kepek parçacıkları oluyor yoldukça yara oluyor yeniden çıkıyor sanırım ondan etkili olmuyo şampuan bide en fazla 2 gün duruyor sonra hemen yağlanmaya ve kaşınmaya başlıyor sanırım bi dermatoloğa gitmem lazım

Alıntıları Göster
    Zamanında bu forumda ketoral diye bi şampuan önerilmişti gittim aldım kullandım,kepek mepek kalmadı
    Almak istersen eczanelerde satılır 7-8 ytl idi hatırladığım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manif3sto

Zamanında bu forumda ketoral diye bi şampuan önerilmişti gittim aldım kullandım,kepek mepek kalmadı
    Almak istersen eczanelerde satılır 7-8 ytl idi hatırladığım kadarıyla.

Alıntıları Göster
    head&shoulder

• quote:

Orijinalden alıntı: __:LoRd:__

head&shoulder

Alıntıları Göster
    Arkadasın şimdi bu sık yıkamayla doğru orantılı... Ben haftada 1-2 kez yıkıyordum kepek oluyordu baya saçımda. Şimdi en az 3-4 kez yıkıyorum hiç kepek yok mesela... Kullandığım şampuan head and sholders

• quote:

Orijinalden alıntı: moritanyalı

Arkadasın şimdi bu sık yıkamayla doğru orantılı... Ben haftada 1-2 kez yıkıyordum kepek oluyordu baya saçımda. Şimdi en az 3-4 kez yıkıyorum hiç kepek yok mesela... Kullandığım şampuan head and sholders

Alıntıları Göster
    Mentollüler kepek yapıyo ben bunu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Mentollüler kepek yapıyo ben bunu gördüm.

Alıntıları Göster
    Kepeği yapan nemenem bakteri ise şampuanın içindeki onu önleyen kimyasallara alışıyor. Onun için 3 çeşit kepek şampuanı bulundurup
    her banyo da diğerini kullanmak uzun vadede olmasa da orta vadede işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki-kenpachi!!!

Kepeği yapan nemenem bakteri ise şampuanın içindeki onu önleyen kimyasallara alışıyor. Onun için 3 çeşit kepek şampuanı bulundurup
    her banyo da diğerini kullanmak uzun vadede olmasa da orta vadede işe yarıyor.

Alıntıları Göster
    ben her gün yıkamam çeşit çeşit şampuan kullanmama rağmen kurtulamamıştım en son prozinc le yıkadım bi müddet sonra kepeği kesiyo ama marketlerde yok bildiğim kadarıyla eczanelerde satılıyor sonrada cleara geç hiç sorun kalmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.