Şimdi Ara

EN İYİ KASKO ŞİRKETİ HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
45.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: point3r

    Merhaba Arkadaşlar,

    Benim aracım Liberty Sigorta dan kaskolu. (nerden buldun derseniz aracı aldığımızda Ford bayi yaptırdı) Çok şükür başıma iş gelmedi o yüzden firma nasıl bilmiyorum. Firmayı bilen varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

    Bu ay yenileyeceğim kaskomu. Hasarsızlık indirimi almam için yine aynı şirketle devam etmelimiyim yoksa başka şirketlemi anlaşmam iyi olur.

    Birde başka kasko şirketi ile anlaşırsam benim hasarsız kullanmamı gözönünde tutup indirim yapıyorlarmı? (bir senede 7000 km yaptım)

    Herkese kazasız belasız sürüşler.


    Kasko firması değişse bile hasarsızlık indiiminiz sizle birlikte gelir
  • Bankalara sigorta yaptırmayında. Genelde sigorta acentasına falan yaptırın. Tanıdığınız varsa sizin için iyi olur . Anadolu Groupoma Axa falan iyidir. Farketmez önemli olan poliçe de ki teminatlar
  • groupama sigorta para öderken çok iyi hiç sıkıntı çıkarmayan bir şirkettir
    ama kaza yaparsanız sorununuzu çözmeyen bir şirkettir.
    mesela ben 45 gün önce kaza yaptım aracım pert oldu ama paramı hala vermediler
    nasıl ama groupama reklamlarına kandım
    yaşanmış olaylar varken neden groupama iyidir dersiniz anlamıyorum.
    iyi kasko şirketi yoktur paranızı nasıl alacağını hesap eden şirket vardır..
    nasıl ama groupama!
  • groupamadan uzak durunda nereye yaptırırsanız yaptırın bence diye başlayan cümlelere itibar etmeyin yaşadıklarımı anlatıyorum.
    tam 70 gün oldu kaza yapalı hala paramı alamadım herşeyi süründürerek yapıyorlar şimdi ise paramı alabilmem için maille form göndermeleri gerkiyor bir haftadır mail beklemede kaç kez aradım kibar bir hatun çıkıyor işleminiz yapılacak diyor ama yok bişey.
    buradan herkesi uyarıyorum groupamadan uzak durun
  • Biz de kasko yaptırmayı düşünüyoruz, bu konuyu gördüğüm iyi oldu. Yukarıda bir arkadaş umitmuratoglu isimli bir üyeden bahsetmiş, konu biraz eski ama ben yine de umitmuratoğlu'na mesaj attım, bakalım.
  • ışık sigorta diye bi kasko şirketi var mı arkadaşlar?...nedir ne değildir acaba?...
  • eveet arkadaşlar groupama sigortaya bir alkış pert olan aracımın parasını tam 2,5 ay sonra verdi
    nasıl mı?
    benim aracı pert borsasına satmışlar onlara düşen kısmı aldım
    amaa groupamadan ancak bir hafta bekleyerek alabildim (müşteri memnuniyeti)
    nasıl ama groupama,nasıl ama groupama

    şimdi insaflı insanlara soruyorum arabanız pert olsa groupama paranızı verirken süründürse..
    sizce groupama kasko nasıl?
    iyi mi?
    tercih sizin..
    ama hakkını teslim edeyim en azından paranızı alabiliyorsunuz 75 gün sonra..


    buradan rica ediyorum tüm groupama mağdurlarına..
    yalnız değilim biliyorum lütfen yaşadığınız problemleri burada paylaşın..

    bu ülkenin vatandaşları neden yaşadığı problemleri ifade edemiyor..
    yalan yanlış değil sadece yaşadıklarınızı yazın.
  • Bakın yazıyorum..Yüzde yüz yerli sermayeli bir sigorta şirketi..ZIRAAT SİGORTA.. Poliçede ne aldığın ne almadığın çok açık belli.Full kasko diye yarım kasko yutturma yok...Hasar ödemesi kırpılmadan bahane uydurulmadan, üç ay sallanmadan yapılıyor...Bütün Z:B: Şubelerinde yapılıyor...Bilginize..
  • Arkadaşlar yeni araba aldımBulunduğum ildeki servisi T.NİPPON , GÜNEŞ SİGORTA , LİBERTY SİGORTA , HDİ SİGORTA ile anlaşmalı.
    Bunlardan hangisi iyi veya bunlar tercih etmeyip başka bir kasko tercih etsem çok sıkıntı yaşarmıyım.
  • Üst mesajda bir arkadaş Ziraat Sigorta demiş, bence ordanda fiyat alın. Hizmetleri düzgündür muhtemelen, sonuçta diğer şirketler gibi değil kamu yatırımı.
  • önceki aracım pert olmuştu ve halk sigorta piyasasına göre iyi para vermişti bana.halk sigorta iyidir derim.
  • anadolu sigorta sanırım sadece anlaşmalı servislerinde tamir yaptırıyor, zira cam değişimleri de öyle, o yüzden ben yaptırmamıştım. Eureko dilediğin servise gidip işlem yaptırabilirsin, onay vermede de sorun yok. En iyisi Axa derler, fiyat olarak Aksigorta bana 2950, Anadolu 2650 Eureko 2031 lira çıkardı, Axa 4050 lira çıkarmıştı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde honda civic ile kaza yaptık.10bin tl masraf çıktı.Kasko neovaydı.Tık demeden ödeyip gittiler...
  • Şimid bana ne tavsiye edersiniz
  • tabiki Axa, kafanız rahat olur
  • Turk nippon sigorta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Anadolu sigorta çalışanı şok etti beni... Neden mi? Açıklayayım arkadaşlar;

    Geçen hafta pazar günü şirket aracımıza park halindeyken vurmuşlar ve pazartesi servise götürmek zorunda kaldık. Aracı servise bıraktığımızda Anadolu sigortayı aradık, çünkü hem trafik sigortamız hem kaskomuz Anadolu sigortadandı. Ortağım Anadolu sigortayı aradı ve bir sonraki gün benzinli bir Hyundai Accent getirip bıraktılar benzin ibresi minimum seviyenin çok az üzerindeydi 3 gün süreyle kalacağını söyleyip gitmişler. Bu kapsamda poliçede neler yazıyor bilmiyorum ama ne olursa olsun araç tamirden çıkana kadar bizde kalmalıydı...
    Bugün aracı almaya gelmişler ve benzin ışığı yanıyor diye tepki göstermişler, anlamadığım olay şu sizin gibi bir şirket 5-10 liralık benzinin peşine mi düşüyor. Aracı getirdiğinizde zaten çizginin çok az üzerindeydi. Yani o araç 50 km bile kullanılmadı, neyin derdindesiniz size yakışıyor mu? Madem benzinin o kadar hesabını yapıyorsunuz, defoyu fulleyin full teslim edin ve diyin ki deponuzu ful bıraktık ful alırız.




  • Kesinlikle anadolu sigorta önermem. Yaptığım kaza sonrası tam 2 ay kadar aracımın tamiri için beni beklettiler. Hatta yan sanayi aprçalarla değişim önerdiler sonrasında hazine müsteşarlığına şikayet edince orjinal parça ile onarımını yaptılar. Kazadan 3 ay geçtikten sonrada bana herhangi bir haber vermeden kaskomun iptal edildiğini öğrendim.
  • pert olan aracın parasını 40gün içinde hesabıma geçti anadolu sigorta ancak bu sürenin sebebi tamamen Eksper denen yaratığın ilgi ve alakası ile alakalı, raporu tam olarak merkeze ilettiği anda tüm firmalar 3-4 gün içinde parayı hesaba aktarıyorlar...
  • 2011 yazında kaza yaptım,aracım pert oldu,halksigorta 30.gün de ödeme yaptı,ki sanırım prosedürler yüzünden 1 ayı buldu.aracımı aldığım paranın 2000 lira üstünü ödediler daha sonra arabamın aynısının sıfırını aldım ve en düşük teklifi veren ERGO ya ergolattım.poliçem 20 gün sonra bitiyor,bakalım yüzde kaç hasarsızlık alacağım merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.