Şimdi Ara

En İyi Kargo Şirketi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
45.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

En İyi Kargo Şirketi?

(En Son Oy Tarihi: 13.8.2022)
Giriş

• yurtiçi. 1 günde teslim ediyo.
  • Yurtiçi
  • Yurtiçi 1 haftada getirdiği ürüne 13,5 TL kargo ücreti aldı. Sanki getirdiği ürün kaç paralıktı ki...
  • Evet eğer satın aldığınız yerle anlaşmalı değilse yurtiçi kargo pahalı oluyor Ptt kargo en ucuzu ama geç geliyor
    UPSden uzak durun hiçbiryerde şubesi yok şubeden teslim alamıyorsunuz
  • Hepsini denedim ancak UPS firmasını tek geçerim.Kargo aracını uydudan takip etme ve anlık kargo takibi mevcut.Üstelik her gelen kargocu gayet güleryüzlü.Ancak heryerde şubesi yok malesef bu yüzden rakipleri gibi her tarafa gönderim yapılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Evet eğer satın aldığınız yerle anlaşmalı değilse yurtiçi kargo pahalı oluyor Ptt kargo en ucuzu ama geç geliyor
    UPSden uzak durun hiçbiryerde şubesi yok şubeden teslim alamıyorsunuz

Ups'den uzak mı duralımHerkes yaşadığı 1-2 aksilikle firma değerlendirecek bu konuda.Ups bir numaradır ama şubeleri merkezden uzakta oluyor.O yüzden ülkemizde yurtiçi ve mng iyidir.(Ayrıca ups ile ilgili bir şikayet vardı bulursam ekliycem çok komik bi sebepten dolayı müşteriden özür dilenmişti)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN İYİ KASKO ŞİRKETİ??
    13 yıl önce açıldı
    Bu hangi kargo şirketi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SÜRAT
  • yurtiçi ve aras 5 para etmez ptt kargo allah korusun en iyisi ups kargonun tam olarak nerde olduguna bile bakabiliyorsun adamlar çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 20 Eylül 2011; 17:43:31 >
  • Evet yurtiçi iyi aslında ama bir UPS kadar olamaz. Tabi onun da bayilik sorun malesef...
  • Hepsi kötü, tamamen şans işi sağlıklı bir şekilde kargonun ulaşması...
  • MNG'yi tek geçerim.
    En nefret ettiğimde yurtiçidir.
  • mng bence en iyisi
  • istanbulda yaşayan ve haftada ortalama 2 kere kargo kullanan biri olarak

ups diğerlerine göre daha üst seviye bi şirket ama daha pahalı ve evde değilseniz bayiden alırken bayi bulma sorunu oluyor.

aras mng sürat birbirine yakın kalite olarak ben zorda kalmadıkça bunları seçmem seçecek isem aras > mng > sürat şeklinde olur.

ptt gönderceğiniz şey değersiz ise başına bişey gelirse okadarda takmayacaksanız takip etmeye gerek yoksa işin en ucuz yolu.

dhl yurtiçinde kullanmak gereksiz ups varken.

benim tercihim herzaman YURTİÇİ oluyor genellikle bugün öğle saatlerinde kargoya verilen ürün ertesi gün öğlen elinde oluyor çok uzaktan gelmediği sürece(doğu illeri vs)

yani sıralamam

YURTİÇİ > ARAS > MNG > SÜRAT

UPS en kalitelisidir pahalıdır bayi sorunu vardır.

DHL yurtiçinde gereksizdir.

bu arada kargo kullanırken bulunduğunuz yere yakın bayisi olması iyi olur takip ve bayiden alma açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: SonKinG

yurtiçi. 1 günde teslim ediyo.

Şehir içi ise, listedeki neredeyse bütün firmalar 1 gün içerisinde teslim ediyor. Tabi arada sırada aksaklıklar yaşanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

quote:

Orijinalden alıntı: SonKinG

yurtiçi. 1 günde teslim ediyo.

Şehir içi ise, listedeki neredeyse bütün firmalar 1 gün içerisinde teslim ediyor. Tabi arada sırada aksaklıklar yaşanabiliyor.

aras ve yurt içinden aldığım kargo şehir içi %80 i 2 günde geliyor ups kargoya verildikten sonra 12 15 saat arasında getiriyor.
  • ARKADASLAR SUAN EN İYİ KARGO FİLLO KARGO

gecenlerde tesadufen kesfettim fiyatlarda super

telefon gonderiyorum 4.24 tl ( yurt ici 8.9 tl gonderiyo aynı kargoyu antalyaya 12-15 arası dedi filloda ıstanbulda aynı antalyada)

kutuda laptop gonderiyorum 4.9 tl ( yurtıcı ıle uydu recıver geldı 12.5 tl )

dediklerine gore pc kasasıda 11-12 tl ( bos kasa 22 tl ye geldı yurtıcı ıle)

agırlıgına bakmıyolar boyutuna gore gonderiyolar

ancak bu sadece osubeye ozel fıyatlarmıs ama dediklerine gore diger subelerde 1-2 tl oynarmıs

bende alıcılarda memnun

mutlaka deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 23 Eylül 2011; 23:22:09 >
  • Arkadaşlar,

Kargo konusunda deneyimli birisiyim. Sizlerle kargo deneyimlerimi paylaşmak isterim.

Öncelikle en iyi kargo şirketi sizin bölgenizdeki acenta ya da şubenin hizmeti ile doğru orantılı olarak değişir. Yani bir kargo şirketinin mahallenizde size bakan şubesi ya da acentesi iyi ise o şirkette o derece iyidir. Onun dışında hepsinin hız ve kalitesi, teslimat süreleri birbirine yakındır. Yurt içi kargo firmalarında size önerebileceğim getirilerde yoğunluğu daha az olan şirketlerle çalışmanız. Gönderilerde ise artık gönderdiğiniz bölgenin şubesinin ne kadar yoğun ve çalışanlarının ne kadar kaliteli olduğu biraz şansa kalmış.

Yurt dışı gönderilerde ise bu işin Mercedes'i DHL'dir. Tabi burada bir parantez açmak gerekir. Çeşitli yurt dışı firmalarının iyi olduğu bölgeler var. Mesela ortadoğuya bir gönderi yapacaksanız burada Aramex daha söz sahibidir. DHL'den daha çabuk gönderileri teslim edebilir. Bir de bu firmaları kullanan forwarder firmalar var ki ben onları kullanıyorum mesela kargoweb. kargoweb . co m dan ulaşıp inceleyebilirsiniz. Ben yurt dışı gönderilerimi bununla yapıyorum. Fiyatları şu an için en uygun firma ve web üzerinden kayıt verebiliyorum. Kredi kartı ile ödeyebiliyorum hem de taksit de yapıyorlar. Ayrıca kargoları hangi bölgeye en iyi kim gönderiyorsa onunla yapıyorlar. Ayrıca ekonomi fiyatları PTT kargo ile kafa kafaya ve daha kısa sürede imzalı teslimat yapabiliyorlar.

Ağır gönderilerde de telefonla özel fiyat alabiliyorsunuz.

Farklı konularda sorusu olanların sorularını yanıtlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: caantona

Arkadaşlar,

Kargo konusunda deneyimli birisiyim. Sizlerle kargo deneyimlerimi paylaşmak isterim.

Öncelikle en iyi kargo şirketi sizin bölgenizdeki acenta ya da şubenin hizmeti ile doğru orantılı olarak değişir. Yani bir kargo şirketinin mahallenizde size bakan şubesi ya da acentesi iyi ise o şirkette o derece iyidir. Onun dışında hepsinin hız ve kalitesi, teslimat süreleri birbirine yakındır. Yurt içi kargo firmalarında size önerebileceğim getirilerde yoğunluğu daha az olan şirketlerle çalışmanız. Gönderilerde ise artık gönderdiğiniz bölgenin şubesinin ne kadar yoğun ve çalışanlarının ne kadar kaliteli olduğu biraz şansa kalmış.

Yurt dışı gönderilerde ise bu işin Mercedes'i DHL'dir. Tabi burada bir parantez açmak gerekir. Çeşitli yurt dışı firmalarının iyi olduğu bölgeler var. Mesela ortadoğuya bir gönderi yapacaksanız burada Aramex daha söz sahibidir. DHL'den daha çabuk gönderileri teslim edebilir. Bir de bu firmaları kullanan forwarder firmalar var ki ben onları kullanıyorum mesela kargoweb. kargoweb . co m dan ulaşıp inceleyebilirsiniz. Ben yurt dışı gönderilerimi bununla yapıyorum. Fiyatları şu an için en uygun firma ve web üzerinden kayıt verebiliyorum. Kredi kartı ile ödeyebiliyorum hem de taksit de yapıyorlar. Ayrıca kargoları hangi bölgeye en iyi kim gönderiyorsa onunla yapıyorlar. Ayrıca ekonomi fiyatları PTT kargo ile kafa kafaya ve daha kısa sürede imzalı teslimat yapabiliyorlar.

Ağır gönderilerde de telefonla özel fiyat alabiliyorsunuz.

Farklı konularda sorusu olanların sorularını yanıtlayabilirim.

Fiyatlar konusunda gerçekten rakipsizsiniz. Uzun zamandır bu kadar yükseğini görmemiştim

• ups rakipsiz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.