Şimdi Ara

EN İYİ KARAKTER SEÇİMİ SİZCE HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
35.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAVAŞÇI
    SURA
    NİNJA
    SHAMAN

• SAVAŞÇI her zaman için iyidir ama 30 lvl SURA'yi vsde 40-46 lvl adam yatıramaz
  • Şavaşçı
  • Savunma itemine bakar suraya o kadar güçlü vs kralı diyorlar yalan... siz kılıç savunmaları takıyosunuz haliyle 0 büyü savunması oluyor adamda sizi rahat rahat yıkıyorki surada kılıç savunması takarak sizi engelliyor +9 aslan ağzı kalkanı alıp 30 büyü savunması yapında görelim sura yı bana göre en iyisi yok en iyi item var
  • O da doğru mesela Balta +6 var bende yatıramıyorum ama Buzlu Uc +4 Suradan Koruyan +2 basılı yatırıyorum taşlar ve itemlerde cok fark ettiriyor...
  • bence ninja çünkü savaşçı,sura veya şaman sana bi tane vurana kadar sen hançerle 10 tane vurursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: leaderknight

bence ninja çünkü savaşçı,sura veya şaman sana bi tane vurana kadar sen hançerle 10 tane vurursun

Ninja konusunada açıklık getiriyim söylediğim şeyi hala savunuyorum bir kaplan kalkanı +9 ve ucuz yollu olarak 15 bıcak savunmaları taktıkmı piyasada ninja kalmaz ki eşit şartlarda diyorsanız savunmasız olarak ninja alır çünkü en büyük avantajı skillerinin zehir vermesidir seri vurma olayına gelecek olursak tamam seridir iyi vurur ama bildiğiniz üzere ninja silahlarının atağı düşük olur ona göre seri vurursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bence ninja çünkü savaşçı,sura veya şaman sana bi tane vurana kadar sen hançerle 10 tane vurursun

Ama ninjanın 10 vurusu o saydıklarının 1 vurusuna esit
  • quote:

Orjinalden alıntı: DOGPRO

O da doğru mesela Balta +6 var bende yatıramıyorum ama Buzlu Uc +4 Suradan Koruyan +2 basılı yatırıyorum taşlar ve itemlerde cok fark ettiriyor...

Evet + olarak suralar kılıç savunması taktıklarından dolayı vslerde baktınız kılıçla yeniliyorsunuz tam düello dediğiniz zaman çivt el bir silah takıp onla kesmeyi deneyin fark ettirebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViCt0R

quote:

Ninja konusunada açıklık getiriyim söylediğim şeyi hala savunuyorum bir kaplan kalkanı +9 ve ucuz yollu olarak 15 bıcak savunmaları taktıkmı piyasada ninja kalmaz ki eşit şartlarda diyorsanız savunmasız olarak ninja alır çünkü en büyük avantajı skillerinin zehir vermesidir seri vurma olayına gelecek olursak tamam seridir iyi vurur ama bildiğiniz üzere ninja silahlarının atağı düşük olur ona göre seri vurursunuz

Bu itemlerde zaten kapının önünde yabani köpeklerden düşüyor..
    Exp için zihinsel savaşçıyı tek geçerim gerisi boş ninjaymış suraymış.
    Ama ilerde skilleri grandmaster yapacak olursan bedensel savaşçı öneririm.
    Bir videoda izledim hamle grandmasterla 13k vuruyor

• quote:

quote:

ama ben hala kendi düşüncemi savunuorum ben 41 lwl ninjayım az önce 46 lwl zihinsel +8 ejder plakalı savaşçıyı yatırdım

• İtem işte arkadaşlar :) bu oyunda playerlik pek kendini hissetmiyor en azından knight kadar herneyse bir foto paylaşayımda bakın bakalım bu kadar gördünüzmü :) bizzat bana itemsiz vuruldu artemisdemi 75 lwl charıma :)
    http://img10.imageshack.us/my.php?image=galactica.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 29 Mart 2009; 13:42:50 >
  • quote:

İtem işte arkadaşlar :) bu oyunda playerlik pek kendini hissetmiyor en azından knight kadar herneyse bir foto paylaşayımda bakın bakalım bu kadar gördünüzmü :) bizzat bana itemsiz vuruldu artemisdemi 75 lwl charıma :)

yuh artık adam 18 k vuruo

• karabuyu sura vs de kraldır bunun istisnası yoktur ( kitabını okumuş bir sura )

ninja konusundada ; evet ninjalar itemlarının ve kitaplarının ucuz olmasıyla ( bıcakcı ) savascılardan ayrılır. E k olarak 65 lvl ejder bıcagı takan ( +7 - 8 ) bir bıcakcı ninjanın karşısında ancak bıcak savunmanız varsa dayanabilirsiniz. 65 lvl bıcakları özellikle ejder bıcagı Nerdeyse Su perisi kadar damage verebiliyor.+ hızı ile ayrılır.

her türün kendine göre özlliği olmakla birlikte temelde hepsi denktir. Ancak başta belirttiğim gibi Karabüyü Suralar vs de üstündür. ( karanlık koruma +ateş hayaleti vs diğer saldırı skilleri ile )
  • djum a katılıyorum bende karabuyu surayım 55lwl ve 80lwl uzeri full +7olan bir savascı %30buyu savunmasıyla karsımda en fazla 6-7saniye dayanabiliyor sizce KARABUYU SURA vs de iyi deilmi xD
  • bunun yalan olduğunu %1000 arkadaşım boşuna debelenme 55 lwl 80 lwl savaşçıyı kesecekmiş öylemi ? aman Allah'ım bide 30 büyü savunmasıyla kusura bakma ama daha çok çalışman gerek ya bide 6-7 saniye diyor
  • quote:

İtem işte arkadaşlar :) bu oyunda playerlik pek kendini hissetmiyor en azından knight kadar herneyse bir foto paylaşayımda bakın bakalım bu kadar gördünüzmü :) bizzat bana itemsiz vuruldu artemisdemi 75 lwl charıma :)

o adam nasıl 18 k vuruyor anlamadım özel güçleri grand master mi acap merak etttim
  • @Karavel Adamın skilleri perceft
  • Tabi ki Savaşçı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karavel

quote:

o adam nasıl 18 k vuruyor anlamadım özel güçleri grand master mi acap merak etttim

kranalık küre ile vuruyo ve karanlık küresi perfeckt

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.