Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en iyi clan hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce en iyi clan hangisi?.Bu clan eskinden olmuşta olabilir.

• blood diye biliyom
    sen boşver blood u civ civ clanı olan benim clan en iyisi istemediğin kadar civ civ var
  • valla eskı ko da osmanlı clanı vardı onlara hayrandım bılenler bılır ordakı ortam cok guzeldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

valla eskı ko da osmanlı clanı vardı onlara hayrandım bılenler bılır ordakı ortam cok guzeldı

Beramus tan bahsediyorsan osmanlı clanı hâla vardı sanırım ama tabii ki eski tadında olmaz(böyle sözler söylediğimden dolayı benide o clandan sanmayın sadece ben de beramus ta oynuyorum)
  • beramus un gelmiş geçmiş en güzel clanı ONLINE dır hala bozulmadı ve büyük bir çoğunluğu 70 oldu(arkadaşlardan duyduğum kadarıyla) . 1 de FreeDoM var gerçi 1 ara bozuldu ama SalwaToRe yeniden kurmuş sanırım kaç aydır beramustaki charıma girmiorum . Olympia da ise tabiki WAR4BLOOD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold Finch -- 14 Temmuz 2006; 23:44:43 >
  • freedom tekrar kuruldu freedomforever olarak
  • Beramus ta SUX
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki TOWN clan ı en yüksek np li clandı bi ara yanılmıyosam Ares deydi
  • Blood ben SUX kdr eziq bi clan tanımıyorum
  • benim clan bile onlardan daha iidir valla
  • 4EVER BLOOD
  • elbette >>> Blood™
  • Diezde Blood ares de T0WN Xgenonda ELT
  • Blood
  • Verdiğiniz cevaplar USKO nun en iyi clanları.Adam gelmiş geçmiş demiş.Bana kalırsa en iisi malezya serverinda oynayanlar bilir channel2 di.(japko yu bilseydim belki ordakiler daha iyidir )
  • Blood™Blood™Blood™
    Blood™Blood™Blood™
    Blood™Blood™Blood™
    Blood™Blood™Blood™
    Blood™Blood™Blood™
    Blood™Blood™Blood™
    Blood™Blood™Blood™
    Blood™Blood™Blood™
    Blood™Blood™Blood™
  • Town , Hatret , Blood , Heaven , ELT
    Bunların en iisi bana göre TOWN clanıydı ko zamanında ilk 70 lvl bu clandaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

valla eskı ko da osmanlı clanı vardı onlara hayrandım bılenler bılır ordakı ortam cok guzeldı

beramusta OSMANLI hala war ama kurucuları Tengri eski bera kralı cafesi ile manese gecti Manes TheKings die klan kurdular OSMANLI koyacaklardı ama onlardan önce kapmıslar
  • geçen sene beramus da NoS clanı vardı lvl farketmeksizin adamları topladılar sağlamlar geriye kaLdı ve 1 haftada hepsi 62+ olmuşlardı sonra ne olduysa bi daha göremedim
  • town clanındaki oyuna devam eden tum oyuncular lastalliance de...

ayrıca aresın en ıyı clanları town almalibre lastalliance orc justice hatred ...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.