Şimdi Ara

EN İYİ KARAKTER SEÇİMİ SİZCE HANGİSİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
35.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

Şaman vs. hepsi boş. Ya KBS ya da YDN. Diğerleri tuzu biberi. :P
    ,

YDN hem kasmada hem WS'de süpermiş dün onu anladım. Nnijamı 70 e kasp +9 Siamla katta 5 slot pençe kesiyorum
  • Sura - B.Silah

Orijinalden alıntı: inek möö

İyilestirme ejderden dahami iyi oyleyse neden daha iyi

Türkiye serverlarında iyileştirme şamanı ejderden daha iyi.nedeni her 2 şamanda da bug olması ama ejderde daha fazla bug olup ve bu oranın perfect de %50 skill azalması kadar olması

1- Sura
    2- Ninja
    3- Savaşçı
    4-Şaman

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık

quote:

Orijinalden alıntı: inek möö

İyilestirme ejderden dahami iyi oyleyse neden daha iyi

Türkiye serverlarında iyileştirme şamanı ejderden daha iyi.nedeni her 2 şamanda da bug olması ama ejderde daha fazla bug olup ve bu oranın perfect de %50 skill azalması kadar olması

Kasmak istiyorsan Büyülü silah da wslerde Karabüyü üzerine çar tanımam. Şunu da söyleyeyim. 64 lvl çarım(karabüyü sura) ile 78 lvl büyülü silahı 10 snyede yatırıyordum.

• Bıçakçı ninje derim ben..

Orijinalden alıntı: Chawu$h

bu arada karabüyü surayı kasmak zor diyolar 2 gün once 30 leveldim şimdi 46 olucam

Hilesiz kasmıyosan helal olsun

Öncelikle herşey senin zevkine kalmış.Ben sürekli vs atarım diyorsan Sura yok ben kasılırım 7/24 diyorsan Savaşçı , zevk için oynayacaksan Ninja veya Şaman

bu arada karabüyü surayı kasmak zor diyolar 2 gün once 30 leveldim şimdi 46 olucam

Vay millet görmden hileli nasıl kasılıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

quote:

eheh ben bot kullanıyorum botta hile gözükmüyor

özellikle kullandığım bir hile yok yani

bu arada 46 oldum 27 levellik yancarımda 44 oldu 45e az kaldı :D

quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

quote:

eheh ben bot kullanıyorum botta hile gözükmüyor

özellikle kullandığım bir hile yok yani

bu arada 46 oldum 27 levellik yancarımda 44 oldu 45e az kaldı :D

Tamam işte böbürlenip de söylüyorsun.
    Benim 75 lvl suram var ve bu zaman kadar hiç hile kullanmadım ve tek başıma kasıldım.
    Oyundan zevk almak istiyorsanız biraz emek harcayacaksın.

• Bence bedensel savaşçı itemlerin iyi olduktan sonra hertürlü savunman olduktan sonra zor yatırırlar kasılmaya geldiğimizde ise bedensel seri keser ve nedense diğerlerine göre daha çok exp gelir ve en kolay kasılar karakter olarak gösterilir savaşçını itemleri çok pahalı oldu o doğru ama diğerlerine göre en iyi kasılan ve en güçlü karakterdir(savunmalar olduktan sonra)
  • Bence En İyi Karakter Seçimi 1. Olarak Savaşçıdır Zaten Oyunun En Fazla Kullanılan Karakteri Savaşçı 2. Olarak Sura Gelir Sura Güzel Vs Atar 30 Lwl İken 45 Lwl la Vs Yapıp Yatırabilir fakat Kasması Zordur Suradan Sonra Benim İdealim Ninjalar Ninjalar Daha çok Toplayıcı Olarak Kullanılır Gruplarda Bu Özellikde Ninjaları Önemli Kılar Bunlar Şaman İçinde Aynıdır Kritik Kutsama Vb. Şeyler Yaptığı İçin Gruplara Çok Çabuk Girebilir...
  • eğer kasarım sıkılmam dersen ninja aç benm odinde bıçakcı ninjam var çok memnunum allahn izniyle 70e kasıcam +6 full tas 1000hpli çelk var bide ejderha bıçağı ayarlıorm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.